سلام
برای زدن کتیبه چ کار کنم بهتره
مثلا شهر هامو چجوری و کجاها بسازم تا راحتر بشه کتیبه رو زد
یا اگه بخاییم کتیبه رو ارشیو کنیم باید چکار کنیم تا از دست حمله هایی ک بهمون میشه در امان نگهش داریم؟
چیزایی تو این زمینه ها
یا این ک چقد نیرو باس داشته باشیم
یا کتیبه تو اون 4تا شهری ک خود سرور اعلام میکنه هست؟
واسه زدن شهر ها چقد نیرو لازمه
دمتون گرم شرمنده زیاد شد
تجربه ی بازیم زیاد نیس
داش من هر موفع تونستی 7-8 میل نیرو بسازی بعد میتونی بهش امید داشته باشی .
Amin Arvah
[quote][div][b]اتنی[/b][/div][div]سلام
برای زدن کتیبه چ کار کنم بهتره
مثلا شهر هامو چجوری و کجاها بسازم تا راحتر بشه کتیبه رو زد
یا اگه بخاییم کتیبه رو ارشیو کنیم باید چکار کنیم تا از دست حمله هایی ک بهمون میشه در امان نگهش داریم؟
چیزایی تو این زمینه ها
یا این ک چقد نیرو باس داشته باشیم
یا کتیبه تو اون 4تا شهری ک خود سرور اعلام میکنه هست؟
واسه زدن شهر ها چقد نیرو لازمه
دمتون گرم شرمنده زیاد شد
تجربه ی بازیم زیاد نیس[/div][/quote]
داش من هر موفع تونستی 7-8 میل نیرو بسازی بعد میتونی بهش امید داشته باشی . ;)
سلام دوست عزیز
من خودم تاحالا کتیبه نزدم با اینکه تو تمام سرورایی که بازی میکنم تو تاپ غارتم اما هنوز موفق به زدن کتیبه نشدم اما دوستانی رو داشتم که کتیبه زدن اول از همه زدن کتیبه فقط یه چیز میخواد اونم شانسه.....
کسایی بودن 3 تا از شهرای شهر سوخته که خود سرور اعلام میکنه رو زدن توش نبوده و کل نیروهاشون به فنا رقفته کسایی هم بودن با اولین شهری که زدن توش کتیبه بوده مثل سرور قهرمانان که فقط ظرف کمتر از 1 ساعت کتیبه رو میزنن دوم از اون وقتی کتیبه رو زدی باید ببری تو شهرات ارشیو کنی ک اونم کل سرور میریزن سرت که ازت بگیرن پس باید یه تیم داشته باشی یه تیم حداقل 6 نفر و کتیبه رو بین اکانتاتون جابه جا کنین و بازی کن های حرفه ای رو گیج کنی و نیروهاشون رو دیوار کنین و دراخر اونی که گندم بیشتری شهرش تولید میکنه تو اون کتیبه رو بزارید و 72 ساعت ارشیوش کنید زدن کتیبه ی کار تیمی هستش من یکی از دوستانم کتیبه سرور 29 رو با اسم ببین من کی هستم زد ولی متاسفانه فقط 7 ساعت مونده بود ارشیوشه از چنگش کتیبه رو دراوردن اونم موسس اتحاد خودش پس تکی نمیشه کتایبه زد حتی اگر رتبه 1 سرور باشید امیدوارم راهنمایی ام کافی بوده باش به عنوان کسی که هنوز کتیبه زو نزده.....
سلام دوست عزیز
من خودم تاحالا کتیبه نزدم با اینکه تو تمام سرورایی که بازی میکنم تو تاپ غارتم اما هنوز موفق به زدن کتیبه نشدم اما دوستانی رو داشتم که کتیبه زدن اول از همه زدن کتیبه فقط یه چیز میخواد اونم شانسه.....
کسایی بودن 3 تا از شهرای شهر سوخته که خود سرور اعلام میکنه رو زدن توش نبوده و کل نیروهاشون به فنا رقفته کسایی هم بودن با اولین شهری که زدن توش کتیبه بوده مثل سرور قهرمانان که فقط ظرف کمتر از 1 ساعت کتیبه رو میزنن دوم از اون وقتی کتیبه رو زدی باید ببری تو شهرات ارشیو کنی ک اونم کل سرور میریزن سرت که ازت بگیرن پس باید یه تیم داشته باشی یه تیم حداقل 6 نفر و کتیبه رو بین اکانتاتون جابه جا کنین و بازی کن های حرفه ای رو گیج کنی و نیروهاشون رو دیوار کنین و دراخر اونی که گندم بیشتری شهرش تولید میکنه تو اون کتیبه رو بزارید و 72 ساعت ارشیوش کنید زدن کتیبه ی کار تیمی هستش من یکی از دوستانم کتیبه سرور 29 رو با اسم ببین من کی هستم زد ولی متاسفانه فقط 7 ساعت مونده بود ارشیوشه از چنگش کتیبه رو دراوردن اونم موسس اتحاد خودش پس تکی نمیشه کتایبه زد حتی اگر رتبه 1 سرور باشید امیدوارم راهنمایی ام کافی بوده باش به عنوان کسی که هنوز کتیبه زو نزده.....:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.