من یه بازی ند فور اسپید2 داشتم دقیقا این ارور رو میداد بایدکرک کنی( خودش ننوشتن باید کرک کنی)
کرک کردم
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div]من یه بازی ند فور اسپید2 داشتم دقیقا این ارور رو میداد بایدکرک کنی( خودش ننوشتن باید کرک کنی)
[/div][/quote]
کرک کردم :shock:
من یه بازی ند فور اسپید2 داشتم دقیقا این ارور رو میداد بایدکرک کنی( خودش ننوشتن باید کرک کنی)
کرک کردم
دقت کن تو سی دی پوشه ای به اسم کرک وجو نداره خودت پیداش کن
عاشق میگم کرکش کردم
این مطلب در 1393/05/09 01:06:41 نوشته شده است و در 1393/05/09 01:06:51 ویرایش شده است .
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div]من یه بازی ند فور اسپید2 داشتم دقیقا این ارور رو میداد بایدکرک کنی( خودش ننوشتن باید کرک کنی)
[/div][/quote]
کرک کردم :shock:[/div][/quote]
دقت کن تو سی دی پوشه ای به اسم کرک وجو نداره خودت پیداش کن[/div][/quote]
عاشق میگم کرکش کردم
کرک کردم
معمولان باید کرک کنی
یعنی کی میتونم باشم؟؟!!
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div]من یه بازی ند فور اسپید2 داشتم دقیقا این ارور رو میداد بایدکرک کنی( خودش ننوشتن باید کرک کنی)
[/div][/quote]
کرک کردم :shock:[/div][/quote]
معمولان باید کرک کنی
خوب حتمأ تو سی دی بوده
نرم افزارهاش رو نصب کردی؟؟؟؟ حتمأ وین که عوض کردی اون نرم افزاری که بازی می خواد رو نداری
این مطلب در 1393/05/09 01:16:10 نوشته شده است و در 1393/05/09 01:16:52 ویرایش شده است .
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]اگه دانلود نکردی پس چطور کرک کردی :icon_7:
[/div][/quote]
خوب حتمأ تو سی دی بوده:)
نرم افزارهاش رو نصب کردی؟؟؟؟ حتمأ وین که عوض کردی اون نرم افزاری که بازی می خواد رو نداری
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.