[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]اگه دانلود نکردی پس چطور کرک کردی :icon_7:
[/div][/quote]
خب کرکش تو خود سی دی موجود هست :icon_8:[/div][/quote]
اون کرکا بی خوده :icon_4: (برای فیفا14) البته[/div][/quote]
ن داداش سالم بود من بازی میکردم
بازی رو بیخیال وقتی اینترنت هست چه نیاز به بازی هست من فقط تو اینترنتم سه چهار سالی میشه بازی کامپیوتری نکردم
انجمن رسمی عصرپادشاهان
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]اگه دانلود نکردی پس چطور کرک کردی :icon_7:
[/div][/quote]
ن داداش سالم بود من بازی میکردم [/div][/quote]
بازی رو بیخیال وقتی اینترنت هست چه نیاز به بازی هست من فقط تو اینترنتم سه چهار سالی میشه بازی کامپیوتری نکردم
فیفا 14 یه چیز دیگس . خخخخخخخخخخخ
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]اگه دانلود نکردی پس چطور کرک کردی :icon_7:
[/div][/quote]
بازی رو بیخیال وقتی اینترنت هست چه نیاز به بازی هست من فقط تو اینترنتم سه چهار سالی میشه بازی کامپیوتری نکردم[/div][/quote]
فیفا 14 یه چیز دیگس . خخخخخخخخخخخ
تو اینترنت بودی که 16 سالته این قدر خراب شدی صد بار گفتم سایت های مجاز برو
شـــــوخـــــــی
[quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]اگه دانلود نکردی پس چطور کرک کردی :icon_7:
[/div][/quote]
بازی رو بیخیال وقتی اینترنت هست چه نیاز به بازی هست من فقط تو اینترنتم سه چهار سالی میشه بازی کامپیوتری نکردم[/div][/quote]
تو اینترنت بودی که 16 سالته این قدر خراب شدی:) صد بار گفتم سایت های مجاز برو
شـــــوخـــــــی
گفتم نرم افزار هاشو نصب کردی؟؟؟
شاید ویندوز که عوض کردی روی * جدیدت اون نرم افزار هایی که بازی می خواد رو نداری
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]اون کاری که من گفتم رو انجام دادی[/div][/quote]
چی گفتی؟[/div][/quote]
شاید ویندوز که عوض کردی روی سیستم جدیدت اون نرم افزار هایی که بازی می خواد رو نداری:roll:
خب من ک نمیدونم چ نرم افزاری رو نصب نکردم
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]اون کاری که من گفتم رو انجام دادی[/div][/quote]
چی گفتی؟[/div][/quote]
شاید ویندوز که عوض کردی روی سیستم جدیدت اون نرم افزار هایی که بازی می خواد رو نداری:roll:
[/div][/quote]
خب من ک نمیدونم چ نرم افزاری رو نصب نکردم :roll: :!::!::!::!: :icon_10::icon_8::icon_7:
خب من ک نمیدونم چ نرم افزاری رو نصب نکردم
توی یکی از سی دی های بازی نرم افزار هاش هست احتمالأ سی دی دو نرم افزار هاست
اونا رو نصب کن ایشاالله مشکلت حل میشه
منم همین مشکلو داشتم
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]اون کاری که من گفتم رو انجام دادی[/div][/quote]
چی گفتی؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
خب من ک نمیدونم چ نرم افزاری رو نصب نکردم :roll: :!::!::!::!: :icon_10::icon_8::icon_7:[/div][/quote]
منم همین مشکلو داشتم
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]اون کاری که من گفتم رو انجام دادی[/div][/quote]
چی گفتی؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
خب من ک نمیدونم چ نرم افزاری رو نصب نکردم :roll: :!::!::!::!: :icon_10::icon_8::icon_7:[/div][/quote]
منم همین مشکلو داشتم
[/div][/quote]
چیزی نبود حالا فردا رفیقم میاد برام درست میکنه sir erfan عزیز :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.