والا حتی یه بار هم سر اون اک نرفتم
فقط خودم و خودش و خدا میدونن اون کیه
.
[quote][div][b]saajjaad[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]:icon_2:
منم یکی دارم :mrgreen:[/div][/quote]
تو ک معلومه خود سازی کردی :ugeek:[/div][/quote]
والا حتی یه بار هم سر اون اک نرفتم :|
فقط خودم و خودش و خدا میدونن اون کیه :mrgreen:
یه حروف رو یه مدل دیگه مینویسن ولی جالب اینجاست دقیقا مثل حرف اصلیه . مثلا اون بینگو حرف "گ" فرق میکرد
روح ساغر هیچیش فرق نمی کرد
حرف i فرق داشته تو بقیه
این مطلب در 1393/05/06 17:27:26 نوشته شده است و در 1393/05/06 17:27:51 ویرایش شده است .
Wait For Server 31
We are Death-team
خدا بخیر کنه
آیا من مولتی بازم
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]یه حروف رو یه مدل دیگه مینویسن ولی جالب اینجاست دقیقا مثل حرف اصلیه . مثلا اون بینگو حرف "گ" فرق میکرد [/div][/quote]
روح ساغر هیچیش فرق نمی کرد :shock:[/div][/quote]
حرف i فرق داشته تو بقیه :icon_10:
یه حروف رو یه مدل دیگه مینویسن ولی جالب اینجاست دقیقا مثل حرف اصلیه . مثلا اون بینگو حرف "گ" فرق میکرد
روح ساغر هیچیش فرق نمی کرد
مطمعنی ؟ روح ها رو من با موبایل میتونم تشخیص بدم کدوم حرفش فرق داره ، همین بینگو رو هم تو موبایل g رو مربع آورد ، از همونش فهمیدم
inera@att.net
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]یه حروف رو یه مدل دیگه مینویسن ولی جالب اینجاست دقیقا مثل حرف اصلیه . مثلا اون بینگو حرف "گ" فرق میکرد [/div][/quote]
روح ساغر هیچیش فرق نمی کرد :shock:[/div][/quote]
مطمعنی ؟ روح ها رو من با موبایل میتونم تشخیص بدم کدوم حرفش فرق داره ، همین بینگو رو هم تو موبایل g رو مربع آورد ، از همونش فهمیدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.