یه حروف رو یه مدل دیگه مینویسن ولی جالب اینجاست دقیقا مثل حرف اصلیه . مثلا اون بینگو حرف "گ" فرق میکرد
روح ساغر هیچیش فرق نمی کرد
مطمعنی ؟ روح ها رو من با موبایل میتونم تشخیص بدم کدوم حرفش فرق داره ، همین بینگو رو هم تو موبایل g رو مربع آورد ، از همونش فهمیدم
روح بیگو حرف i یه شکل خاصیه
آره همون ، یادم نیست کدوم حرف بود
inera@att.net
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]یه حروف رو یه مدل دیگه مینویسن ولی جالب اینجاست دقیقا مثل حرف اصلیه . مثلا اون بینگو حرف "گ" فرق میکرد [/div][/quote]
روح ساغر هیچیش فرق نمی کرد :shock:[/div][/quote]
مطمعنی ؟ روح ها رو من با موبایل میتونم تشخیص بدم کدوم حرفش فرق داره ، همین بینگو رو هم تو موبایل g رو مربع آورد ، از همونش فهمیدم[/div][/quote]
روح بیگو حرف i یه شکل خاصیه :roll:[/div][/quote]
آره همون ، یادم نیست کدوم حرف بود
یه حروف رو یه مدل دیگه مینویسن ولی جالب اینجاست دقیقا مثل حرف اصلیه . مثلا اون بینگو حرف "گ" فرق میکرد
روح ساغر هیچیش فرق نمی کرد
چرا حرف جی فرق میکرد[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]یه حروف رو یه مدل دیگه مینویسن ولی جالب اینجاست دقیقا مثل حرف اصلیه . مثلا اون بینگو حرف "گ" فرق میکرد [/div][/quote]
روح ساغر هیچیش فرق نمی کرد :shock:[/div][/quote]
اون اصن کلا فرق داره دانشمند
amin142142
amin142141
دروغ میگی چرا من نفهمیدم
منظورم اینه که حرفا با موبایل مشخص میشه اما با کامپوترت نمیشه فهمید
این مطلب در 1393/05/06 17:46:24 نوشته شده است و در 1393/05/06 17:47:29 ویرایش شده است .
[quote][div][b]saajjaad[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]روح امینم الان که موبایل اومدم دیدم ایش فرق داره[/div][/quote]
اون اصن کلا فرق داره دانشمند :icon_4::icon_4::icon_4:
amin14214[b]2[/b]
amin14214[b]1[/b][/div][/quote]
دروغ میگی چرا من نفهمیدم:|
اون اصن کلا فرق داره دانشمند
amin142142
amin142141
دروغ میگم چرا من نفهمیدم
با تی وی هم معلوم میشه
Wait For Server 31
We are Death-team
خدا بخیر کنه
آیا من مولتی بازم
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]saajjaad[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]روح امینم الان که موبایل اومدم دیدم ایش فرق داره[/div][/quote]
اون اصن کلا فرق داره دانشمند :icon_4::icon_4::icon_4:
amin14214[b]2[/b]
amin14214[b]1[/b][/div][/quote]
دروغ میگم چرا من نفهمیدم
منظورم اینه که حرفا با موبایل مشخص میشه اما با کامپوترت نمیشه فهمید[/div][/quote]
با تی وی هم معلوم میشه
من روح میخام با مشخصات زیر
1-زیبا و خوشجل
2-دختر
3-پولدار
4-14 سال سن
همین
جریان روح چیه
برگشتم
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]من روح میخام با مشخصات زیر
1-زیبا و خوشجل
2-دختر
3-پولدار
4-14 سال سن :D
همین [/div][/quote]
:shock:[/div][/quote] جریان روح چیه:?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.