سلام دوستان عزیز. لطفا تو این نظر سنجی شرکت کنید
شما برای بازی کردن کدوم قالب رو ترجیح میدین ؟؟ از لحاظ راحتی و ....
هر دوتاش قشنگه ولی قرون بهتره چون برای عوض کردن شهر ها تاحالا به مشکل نخوردم ولی تو فلات بعضی مواقع کشو بالا نمی یاد تا شهر عوض کنم
سلام من mohamad4614 هستم .
.امیدوارم اینو بدونه دلیل مثله یازهرا مسدود نکنن
[quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div]سلام دوستان عزیز. لطفا تو این نظر سنجی شرکت کنید
شما برای بازی کردن کدوم قالب رو ترجیح میدین ؟؟ از لحاظ راحتی و ....[/div][/quote]
هر دوتاش قشنگه ولی قرون بهتره چون برای عوض کردن شهر ها تاحالا به مشکل نخوردم ولی تو فلات بعضی مواقع کشو بالا نمی یاد تا شهر عوض کنم
اره دقیقا .مشکل من هم همینجاست . با این نظرسنجی میخوام به مدیریت اعلام کنم.
rezatatafi
[quote][div][b]kurd1[/b][/div][div][quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div]سلام دوستان عزیز. لطفا تو این نظر سنجی شرکت کنید
شما برای بازی کردن کدوم قالب رو ترجیح میدین ؟؟ از لحاظ راحتی و ....[/div][/quote]
هر دوتاش قشنگه ولی قرون بهتره چون برای عوض کردن شهر ها تاحالا به مشکل نخوردم ولی تو فلات بعضی مواقع کشو بالا نمی یاد تا شهر عوض کنم[/div][/quote]
جفتش خوبه ولی وقتی فلات ایرانو نگاه میکنی چشمو یکم اذیت میکنه.
ولی قرون وسطا اینطور نیست و صفحه خیلی روشن تر دیده میشه .قشنگ ترم هست
سلام. تو همه سرورها بودی و هستی. تونستی چیزی گیر بیاری؟؟ حداقل باید یکبار کتیبه زده باشی.
rezatatafi
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]جفتش خوبه ولی وقتی فلات ایرانو نگاه میکنی چشمو یکم اذیت میکنه.
ولی قرون وسطا اینطور نیست و صفحه خیلی روشن تر دیده میشه .قشنگ ترم هست[/div][/quote]
سلام. تو همه سرورها بودی و هستی. تونستی چیزی گیر بیاری؟؟ حداقل باید یکبار کتیبه زده باشی.
بچه ها رو یه چیزی بحث کنید که عوض بشه نه سرور یازده که امشب ساعت 12 شروع میشه بحث شما نتیجه رو عوض نمی کنه بهتر نبست در باره گرافیک سرور 12 صحبت کنید که هنوز ثبت نامش هم شروع نشده تا ثیر داشته باشه
بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد
ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد.
[quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div][quote][div][b]kurd1[/b][/div][div][quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div]سلام دوستان عزیز. لطفا تو این نظر سنجی شرکت کنید
هر دوتاش قشنگه ولی قرون بهتره چون برای عوض کردن شهر ها تاحالا به مشکل نخوردم ولی تو فلات بعضی مواقع کشو بالا نمی یاد تا شهر عوض کنم[/div][/quote]
[/div][/quote]
بچه ها رو یه چیزی بحث کنید که عوض بشه نه سرور یازده که امشب ساعت 12 شروع میشه بحث شما نتیجه رو عوض نمی کنه :| بهتر نبست در باره گرافیک سرور 12 صحبت کنید که هنوز ثبت نامش هم شروع نشده تا ثیر داشته باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.