جفتش خوبه ولی وقتی فلات ایرانو نگاه میکنی چشمو یکم اذیت میکنه.
ولی قرون وسطا اینطور نیست و صفحه خیلی روشن تر دیده میشه .قشنگ ترم هست
سلام. تو همه سرورها بودی و هستی. تونستی چیزی گیر بیاری؟؟ حداقل باید یکبار کتیبه زده باشی.
من کلا 3 تا سرور بودم.کتیبه هم نزدم.ولی کلید طلایی و نقره ای داتشم.الانم بازی نمیکنم.
این همه ادم بازی میکنه حتما باید جایزه بگیره؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]جفتش خوبه ولی وقتی فلات ایرانو نگاه میکنی چشمو یکم اذیت میکنه.
ولی قرون وسطا اینطور نیست و صفحه خیلی روشن تر دیده میشه .قشنگ ترم هست[/div][/quote]
سلام. تو همه سرورها بودی و هستی. تونستی چیزی گیر بیاری؟؟ حداقل باید یکبار کتیبه زده باشی.[/div][/quote]
من کلا 3 تا سرور بودم.کتیبه هم نزدم.ولی کلید طلایی و نقره ای داتشم.الانم بازی نمیکنم.:|
این همه ادم بازی میکنه حتما باید جایزه بگیره؟:|
نه بابا فقط یه کلید طلایی زده
تو چی یه کتیبه زدی بعد فرستادی واسه میثم
سلام . فقط کتیبه هم نبود. اسمت چیه؟ میشناسمت ؟
rezatatafi
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div]نه بابا فقط یه کلید طلایی زده:mrgreen::mrgreen:
تو چی یه کتیبه زدی بعد فرستادی واسه میثم[/div][/quote]
سلام دوستان عزیز. لطفا تو این نظر سنجی شرکت کنید
شما برای بازی کردن کدوم قالب رو ترجیح میدین ؟؟ از لحاظ راحتی و ....
هر دوتاش قشنگه ولی قرون بهتره چون برای عوض کردن شهر ها تاحالا به مشکل نخوردم ولی تو فلات بعضی مواقع کشو بالا نمی یاد تا شهر عوض کنم
اره دقیقا .مشکل من هم همینجاست . با این نظرسنجی میخوام به مدیریت اعلام کنم.
بچه ها رو یه چیزی بحث کنید که عوض بشه نه سرور یازده که امشب ساعت 12 شروع میشه بحث شما نتیجه رو عوض نمی کنه بهتر نبست در باره گرافیک سرور 12 صحبت کنید که هنوز ثبت نامش هم شروع نشده تا ثیر داشته باشه
سلام. منم قصدم همینه که به مدیریت بگم تا تغیراتی رو رو قالب بازی فلات ایران بده. حالا هر سروری شد
rezatatafi
[quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div][quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div][quote][div][b]kurd1[/b][/div][div][quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div]سلام دوستان عزیز. لطفا تو این نظر سنجی شرکت کنید
شما برای بازی کردن کدوم قالب رو ترجیح میدین ؟؟ از لحاظ راحتی و ....[/div][/quote]
هر دوتاش قشنگه ولی قرون بهتره چون برای عوض کردن شهر ها تاحالا به مشکل نخوردم ولی تو فلات بعضی مواقع کشو بالا نمی یاد تا شهر عوض کنم[/div][/quote]
اره دقیقا .مشکل من هم همینجاست . با این نظرسنجی میخوام به مدیریت اعلام کنم.
[/div][/quote]
بچه ها رو یه چیزی بحث کنید که عوض بشه نه سرور یازده که امشب ساعت 12 شروع میشه بحث شما نتیجه رو عوض نمی کنه :| بهتر نبست در باره گرافیک سرور 12 صحبت کنید که هنوز ثبت نامش هم شروع نشده تا ثیر داشته باشه [/div][/quote]
سلام. منم قصدم همینه که به مدیریت بگم تا تغیراتی رو رو قالب بازی فلات ایران بده. حالا هر سروری شد
میشناسی ولی نمیگم
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
[quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]نه بابا فقط یه کلید طلایی زده:mrgreen::mrgreen:
سلام . فقط کتیبه هم نبود. اسمت چیه؟ میشناسمت ؟[/div][/quote]
میشناسی ولی نمیگم:mrgreen::mrgreen:
جفتش خوبه ولی وقتی فلات ایرانو نگاه میکنی چشمو یکم اذیت میکنه.
ولی قرون وسطا اینطور نیست و صفحه خیلی روشن تر دیده میشه .قشنگ ترم هست
سلام. تو همه سرورها بودی و هستی. تونستی چیزی گیر بیاری؟؟ حداقل باید یکبار کتیبه زده باشی.
من کلا 3 تا سرور بودم.کتیبه هم نزدم.ولی کلید طلایی و نقره ای داتشم.الانم بازی نمیکنم.
این همه ادم بازی میکنه حتما باید جایزه بگیره؟
داداش همه زوم کردن رو شما
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]جفتش خوبه ولی وقتی فلات ایرانو نگاه میکنی چشمو یکم اذیت میکنه.
ولی قرون وسطا اینطور نیست و صفحه خیلی روشن تر دیده میشه .قشنگ ترم هست[/div][/quote]
سلام. تو همه سرورها بودی و هستی. تونستی چیزی گیر بیاری؟؟ حداقل باید یکبار کتیبه زده باشی.[/div][/quote]
من کلا 3 تا سرور بودم.کتیبه هم نزدم.ولی کلید طلایی و نقره ای داتشم.الانم بازی نمیکنم.:|
این همه ادم بازی میکنه حتما باید جایزه بگیره؟:|
[/div][/quote]
داداش همه زوم کردن رو شما:mrgreen:
من کلا احساس می کنم قالب فلات نحسه چون هر بار سروری که داخلش بودم قالب فلات داشته بیش تر از دو هفته دووم نیوردم و پوکوندنم ولی هر وقت قرون بوده نهایت پیشرفتو داشتم
FROZEN THRONE
◘به خدا نگو من یه مشکل بزرگ دارم.به مشکل بگو من یه خدای بزرگ دارم◘
SHIRAZ
من کلا احساس می کنم قالب فلات نحسه چون هر بار سروری که داخلش بودم قالب فلات داشته بیش تر از دو هفته دووم نیوردم و پوکوندنم ولی هر وقت قرون بوده نهایت پیشرفتو داشتم:!:
قرون وسطا مال اروپا هست اگه بشه قرون وسطای هخامنشیان هم بزارند
عمو ایران قرون وسطا نداره
نبابا تازه فهمیدی
من اروپا رو میگم
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]قرون وسطا مال اروپا هست اگه بشه قرون وسطای هخامنشیان هم بزارند;):geek:[/div][/quote]
عمو ایران قرون وسطا نداره :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نبابا تازه فهمیدی
من اروپا رو میگم
میشناسی ولی نمیگم
باشه هرجور راحتی. پس معلومه رفیق نیستی که نمیخوای بدونم کی هستی. موفق باشی
rezatatafi
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]rezatatafi[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]نه بابا فقط یه کلید طلایی زده:mrgreen::mrgreen:
سلام . فقط کتیبه هم نبود. اسمت چیه؟ میشناسمت ؟[/div][/quote]
میشناسی ولی نمیگم:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
باشه هرجور راحتی. پس معلومه رفیق نیستی که نمیخوای بدونم کی هستی. ;) موفق باشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.