3 میل چیه داداش
6-7 میل میخواد حداقل
یه زمانی با 5 میلم میشد ولی این سرور غارتگرا زیادن.الان من 20نفرو دیدم 4 و خورده ای زدن تا حالا.با 5 میل نمیشه مدال اورد این سرور
این مطلب در 1393/04/12 02:50:29 نوشته شده است و در 1393/04/12 02:53:22 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]3 میل [/div][/quote]
3 میل چیه داداش:lol::lol:
6-7 میل میخواد حداقل
یه زمانی با 5 میلم میشد ولی این سرور غارتگرا زیادن.الان من 20نفرو دیدم 4 و خورده ای زدن تا حالا.با 5 میل نمیشه مدال اورد این سرور
3 میل چیه داداش
6-7 میل میخواد حداقل
اره اینم هست سرور 24 با 4.5 میشد زد
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]3 میل [/div][/quote]
6-7 میل میخواد حداقل
یه زمانی با 5 میلم میشد ولی این سرور غارتگرا زیادن.الان من 20نفرو دیدم 4 و خورده ای زدن تا حالا.با 5 میل نمیشه مدال اورد این سرور[/div][/quote]
3 میل چیه داداش
6-7 میل میخواد حداقل
سرور 24 بازیکنای خوب یه عده ایشون سرور 22 بودن همشون نبودن با 4.5 میشد.یه تعدا دمحدودی غارتگر اونجا بود.
بعد موقع عیدم شد ملت کار داشتن اینور اونور کار بعد عیدم که بالاخره دانش اموز و دانشجو کار دارن وقت غارت نمیکنن درست حسابی.
ولی سرور تابستانه بازی سخته چون همه بیکارن وقت 24 ساعت ازاد میتونن بازی کنن
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]arman.i.p[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]3 میل [/div][/quote]
6-7 میل میخواد حداقل
یه زمانی با 5 میلم میشد ولی این سرور غارتگرا زیادن.الان من 20نفرو دیدم 4 و خورده ای زدن تا حالا.با 5 میل نمیشه مدال اورد این سرور[/div][/quote]
اره اینم هست سرور 24 با 4.5 میشد زد[/div][/quote]
سرور 24 بازیکنای خوب یه عده ایشون سرور 22 بودن همشون نبودن با 4.5 میشد.یه تعدا دمحدودی غارتگر اونجا بود.
بعد موقع عیدم شد ملت کار داشتن اینور اونور کار بعد عیدم که بالاخره دانش اموز و دانشجو کار دارن وقت غارت نمیکنن درست حسابی.
ولی سرور تابستانه بازی سخته چون همه بیکارن وقت 24 ساعت ازاد میتونن بازی کنن
3 میل چیه داداش
6-7 میل میخواد حداقل
ُسرور 24، روز هفتمِ سرور، روزِ صلح بود.
خوب حدودا نصف غارتِ هفته ی اول، مالِ روز جمعه است. که توو سرور 24 تعطیل رسمی بود
...
[quote][div][b]arman.i.p[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]3 میل [/div][/quote]
6-7 میل میخواد حداقل
اره اینم هست سرور 24 با 4.5 میشد زد[/div][/quote]
ُسرور 24، روز هفتمِ سرور، روزِ صلح بود.
خوب حدودا نصف غارتِ هفته ی اول، مالِ روز جمعه است. که توو سرور 24 تعطیل رسمی بود;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.