آقا بیخیال همینطور ادامه بدید میرسید به 100میل
اونقدرا هم که فکر میکنید غارتا بالا نیست
برای مدال 10 شش میل غارت فکر کنم کافی باشه
داداش من فکر نمیکنم دارم میبینم .20 نفرو دیدم تا حالا بالای 4.5 زدن تا امروز تازه.6 میل چیه؟بعدم غارتا تازه پنجشنبه جمعه 2-3 برابر میشه خیلیا اونموقع از حمایت میان بیرون 8-9 نمیل میخواد حداقلش
20 نفر بالای4.5 زدن؟؟؟
اسم 7 نفرشونو تو خصوصی بهم بگو
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]آقا بیخیال همینطور ادامه بدید میرسید به 100میل :lol:
برای مدال 10 شش میل غارت فکر کنم کافی باشه[/div][/quote]
داداش من فکر نمیکنم دارم میبینم .20 نفرو دیدم تا حالا بالای 4.5 زدن تا امروز تازه.6 میل چیه؟بعدم غارتا تازه پنجشنبه جمعه 2-3 برابر میشه خیلیا اونموقع از حمایت میان بیرون 8-9 نمیل میخواد حداقلش[/div][/quote]
20 نفر بالای4.5 زدن؟؟؟ :shock:
اسم 7 نفرشونو تو خصوصی بهم بگو :|
آقا بیخیال همینطور ادامه بدید میرسید به 100میل
برای مدال 10 شش میل غارت فکر کنم کافی باشه
داداش من فکر نمیکنم دارم میبینم .20 نفرو دیدم تا حالا بالای 4.5 زدن تا امروز تازه.6 میل چیه؟بعدم غارتا تازه پنجشنبه جمعه 2-3 برابر میشه خیلیا اونموقع از حمایت میان بیرون 8-9 نمیل میخواد حداقلش
20 نفر بالای4.5 زدن؟؟؟
اسم 7 نفرشونو تو خصوصی بهم بگو
اجازه ندارم اسمشونو بگم داداش
ولی بیشترین تا اینجا 7 میل و خورده ای هست خودم به شخصه مشاهده کردم
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]آقا بیخیال همینطور ادامه بدید میرسید به 100میل :lol:
برای مدال 10 شش میل غارت فکر کنم کافی باشه[/div][/quote]
داداش من فکر نمیکنم دارم میبینم .20 نفرو دیدم تا حالا بالای 4.5 زدن تا امروز تازه.6 میل چیه؟بعدم غارتا تازه پنجشنبه جمعه 2-3 برابر میشه خیلیا اونموقع از حمایت میان بیرون 8-9 نمیل میخواد حداقلش[/div][/quote]
20 نفر بالای4.5 زدن؟؟؟ :shock:
اسم 7 نفرشونو تو خصوصی بهم بگو :|[/div][/quote]
اجازه ندارم اسمشونو بگم داداش
ولی بیشترین تا اینجا 7 میل و خورده ای هست خودم به شخصه مشاهده کردم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.