گذشته رو ول کن
الان اکانت سرور 27 رو باز کردم ...
میخواستم پیامها رو بخونم دیدم لشگرکشی های آخری مال یک بازیکنه ... اونم از شهر های مختلف
اونم با 20 نیزه و فاصله های زمانی بالای 40 دقیقه
جالبش اینه طرف رتبه کلیش زیر 15 س و وزیر اتحاد هم هست
اکانتم چیه ... قبلی رو فروختم رفت این یکی 25 تا جمعیت داره
آخه یکی بهش نیس داداش گلم این موقع شب اومدی انطوری غارت کنی که به کجا برسی ؟
ولا مولتی بزنی سنگین تری ... میگن یارو دستش به دهنش میرسه
این مطلب در 1393/04/06 04:51:56 نوشته شده است و در 1393/04/06 04:52:59 ویرایش شده است .
.... هیس ... چند لحظه سکوت صدا به صدا برسه ....
گذشته رو ول کن
الان اکانت سرور 27 رو باز کردم ...
میخواستم پیامها رو بخونم دیدم لشگرکشی های آخری مال یک بازیکنه ... اونم از شهر های مختلف
اونم با 20 نیزه و فاصله های زمانی بالای 40 دقیقه
جالبش اینه طرف رتبه کلیش زیر 15 س و وزیر اتحاد هم هست
اکانتم چیه ... قبلی رو فروختم رفت این یکی 25 تا جمعیت داره
آخه یکی بهش نیس داداش گلم این موقع شب اومدی انطوری غارت کنی که به کجا برسی ؟
ولا مولتی بزنی سنگین تری ... میگن یارو دستش به دهنش میرسه :lol:
اولین سرور نیرو ساخته بودم نمیدونم چقد ولی کم بود
چقد هیجان داشتم
بعد مثلا میخواستم به یکی حمله کنم،تو امار دنبال ضعیفا میگشتم
بعد یکی یکی حمله میکردم
همه کسایی که بهشون حمله میکردم بالای بیست ساعت فاصله داشتن بام
بعد،بعد از بیس ساعت از هرمنابع فک کنم 100 تا غارت میکرد چقد ذوق میکردم خداااااااااا
ب
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
اولین سرور نیرو ساخته بودم نمیدونم چقد ولی کم بود
چقد هیجان داشتم
بعد مثلا میخواستم به یکی حمله کنم،تو امار دنبال ضعیفا میگشتم
بعد یکی یکی حمله میکردم
همه کسایی که بهشون حمله میکردم بالای بیست ساعت فاصله داشتن بام:lol:
بعد،بعد از بیس ساعت از هرمنابع فک کنم 100 تا غارت میکرد چقد ذوق میکردم خداااااااااا:lol::lol:
ب
سرور 15 روز چهارم بود فکر کنم 700-800 تا نیرو فکر کنم ساخته بودم.سکه هم زیاد زده بودم یهو جو گرفت عمارتو 10 کردم زدم ابادیو بی جاسوسی 500 تا نیرو فنا رفت روز چهارمبعد حالم خراب بود زدک کامپیوترو خاموش کنم بعد فرداش اومدم دوباره نیرو ساختم دیدم کسی نمیزننتم بازی کردم.واقعا ضد حال بدی بود.خاطره تلخ سرور 6 هم رو دلم مونده بود اینم اومده روش حالم خیلی خراب بودادمو سگ بگیره جو نگیره
این مطلب در 1393/04/06 17:15:40 نوشته شده است و در 1393/04/06 17:30:01 ویرایش شده است .
همه ما وارثیم وارث عذاب عشق
سهم اون کس بیشتره که میشه خراب عشق
سارگن کبیر
سرور 15 روز چهارم بود فکر کنم 700-800 تا نیرو فکر کنم ساخته بودم.سکه هم زیاد زده بودم یهو جو گرفت عمارتو 10 کردم زدم ابادیو بی جاسوسی 500 تا نیرو فنا رفت روز چهارم:|بعد حالم خراب بود زدک کامپیوترو خاموش کنم بعد فرداش اومدم دوباره نیرو ساختم دیدم کسی نمیزننتم بازی کردم.واقعا ضد حال بدی بود.خاطره تلخ سرور 6 هم رو دلم مونده بود اینم اومده روش حالم خیلی خراب بود:lol::lol::oops:ادمو سگ بگیره جو نگیره:|
فک کنم سرور 14 یا 15 بود سرور قبلش فارم شده بودم اومدم توی این سرور چند روز بازی کردم منابع رو رسونده بودم به ساعتی 7000 تا بعد هر وقت میرفتم سر اکانت انبار پر بود منم فکر میکردم شاخ سرورم حدود 2000 نیزه دار داشتم صبح ساعت 6بلند شدم بازی کنم دیدم ه نفر داره بهم حمله میکنه 2000 نیزه رو گذاشتم رو بروش فک میکردم الان برنده میشم وقتی حمله تموم شد نگاه کردم دیدم دیوار و مزرعه نیست هر چی صفحه رو ریفرش کردم به نتیجه ای نرسیدم مرورگر رو هم حتی عوض کردم
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
فک کنم سرور 14 یا 15 بود سرور قبلش فارم شده بودم اومدم توی این سرور چند روز بازی کردم منابع رو رسونده بودم به ساعتی 7000 تا بعد هر وقت میرفتم سر اکانت انبار پر بود منم فکر میکردم شاخ سرورم:lol: حدود 2000 نیزه دار داشتم صبح ساعت 6بلند شدم بازی کنم دیدم ه نفر داره بهم حمله میکنه 2000 نیزه رو گذاشتم رو بروش فک میکردم الان برنده میشم وقتی حمله تموم شد نگاه کردم دیدم دیوار و مزرعه نیست هر چی صفحه رو ریفرش کردم به نتیجه ای نرسیدم مرورگر رو هم حتی عوض کردم:lol:
یه سرور ی یادم نمیاد یه ماه بازی کرده بودم یکی گف 40 میخرم جانشین کن منم جانشین کردم گف باشه قبول.
تا اون زمان هم نه به کسی حمله کرده بودم نه کسی حمله کرده بود.
یهو دیدم 2 تا اتک اومد روم زود کارای انتقال رو راست و ریس کردم اکو دادم رفت.
یه ساعت بعد شهر 1 منجنیق خورده بود.
بعد اک رفت استراحت و ...
یه سرور ی یادم نمیاد یه ماه بازی کرده بودم یکی گف 40 میخرم جانشین کن منم جانشین کردم گف باشه قبول.
تا اون زمان هم نه به کسی حمله کرده بودم نه کسی حمله کرده بود.
یهو دیدم 2 تا اتک اومد روم زود کارای انتقال رو راست و ریس کردم اکو دادم رفت.
یه ساعت بعد شهر 1 منجنیق خورده بود.
بعد اک رفت استراحت و ...:mrgreen:
همین سرور 20 که اواسط که نه همون تقریبا 20 روز مونده بود به پایان سرور اومدم تو بازی ...
خلاصه اولین سرورم بودش...
اقا اون موقع نمیدونستم فارم لیست چیه و ...!
خلاصه شانس خوبی داشتم و توی یک منطقه خوبی افتادم
همش بازیکنا رو غارت میزدم اومدم جلو یاسین کلاس بزارم بگم نیگا چقدر غارت میکنم زدم یکی از شهرای بازیکنی که 50 سرور بود رو غارت کردم
ایشون اومدن قشنگ شهرمو صاف کردن
هیچی دیگه! بعدش کم کم با اون شخص رفیق شدم و خلاصه بعدش نیرو هامو کوبیدم به یکی اخر سروری و اکانتو ولش کردم
این مطلب در 1393/04/06 17:42:51 نوشته شده است و در 1393/04/06 17:45:58 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
همین سرور 20 که اواسط که نه همون تقریبا 20 روز مونده بود به پایان سرور اومدم تو بازی ...
خلاصه اولین سرورم بودش...
اقا اون موقع نمیدونستم فارم لیست چیه و ...!
خلاصه شانس خوبی داشتم و توی یک منطقه خوبی افتادم;)
همش بازیکنا رو غارت میزدم اومدم جلو یاسین کلاس بزارم بگم نیگا چقدر غارت میکنم زدم یکی از شهرای بازیکنی که 50 سرور بود رو غارت کردم :lol:
ایشون اومدن قشنگ شهرمو صاف کردن :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
هیچی دیگه! بعدش کم کم با اون شخص رفیق شدم و خلاصه بعدش نیرو هامو کوبیدم به یکی اخر سروری و اکانتو ولش کردم;)
اولین سرورم بود با بچه های کلاسمون داشتیم بازی میکردم رو هم دیگه 10 هزار تا نیرو نداشتیم منم دیر تر از همه شروع کردم و کلا 100 تا سرباز داشتم
یه بار کل کل کردیم یکی از بچه هامون گفت رفتم خونه با 300 تا نیزه دار و 50 تا شمشیر زن میزنم لهت میکنم
من کلی ترسیده بودم همونجا تو مدرسه رفتم از بقیه بچه ها خواهش کردم که یکم نیرو برامون محافظ بفرستم
یک بار هم یکی از همکلاسی هام میخواست از بازی خداحافظی کنه شروع کرد بذل و بخشش و به بقیه منابع مجانی میداد به منم 500 تا آهن و 500 تا چوب داد انقدر ذوق کرده بودم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
اولین سرورم بود با بچه های کلاسمون داشتیم بازی میکردم رو هم دیگه 10 هزار تا نیرو نداشتیم منم دیر تر از همه شروع کردم و کلا 100 تا سرباز داشتم
یه بار کل کل کردیم یکی از بچه هامون گفت رفتم خونه با 300 تا نیزه دار و 50 تا شمشیر زن میزنم لهت میکنم
من کلی ترسیده بودم همونجا تو مدرسه رفتم از بقیه بچه ها خواهش کردم که یکم نیرو برامون محافظ بفرستم
یک بار هم یکی از همکلاسی هام میخواست از بازی خداحافظی کنه شروع کرد بذل و بخشش و به بقیه منابع مجانی میداد به منم 500 تا آهن و 500 تا چوب داد انقدر ذوق کرده بودم :mrgreen:
اولین سروری که بازی کردم با دیال آپ بازی میکردم و کلا سرعتم پوکیده بود
چند هفته از شروع سرور گذشته بود ولی من هنوز 100 تا هم جمعیت نداشتم.نیرومو که اصلا ولش کن
یدونه فارم هم داشتم هر وقت میزدمش انقدر ذوق میکردم
سر قهرمان ساختن به دلیل اینکه دیال آپ داشتم خیلی سختم بود نبرد افکار بزنم و با بدبختی تو نستم یه قهرمان نیزه دار بسازم
چند روز بعد هم یه بنده خدایی با 100 تا شوالیه از بهم و منفجر شدم و دهنم کف کرده بود که چطوری 100 تا شوالیه ساخته؟!!!!
رضا نقل قول نکن
اولین سروری که بازی کردم با دیال آپ بازی میکردم و کلا سرعتم پوکیده بود:D
چند هفته از شروع سرور گذشته بود ولی من هنوز 100 تا هم جمعیت نداشتم.نیرومو که اصلا ولش کن:lol:
یدونه فارم هم داشتم هر وقت میزدمش انقدر ذوق میکردم :mrgreen::lol:
سر قهرمان ساختن به دلیل اینکه دیال آپ داشتم خیلی سختم بود نبرد افکار بزنم و با بدبختی تو نستم یه قهرمان نیزه دار بسازم :lol:
چند روز بعد هم یه بنده خدایی با 100 تا شوالیه از بهم و منفجر شدم و دهنم کف کرده بود که چطوری 100 تا شوالیه ساخته؟!!!!:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.