اینترنتم تموم شد
پلیرمون همسایمون بود
تا تتونست جلوشونو گرفت با 100000 شوالیه و یه عالمه سرباز و 10000 منجنیق زدم مهران خان به جای کمک از اتحاد پرتم کرد بیرون
با چند تا شون جنگیدم اما مهران سرباز نمیداد و به بقیه میگفت بدید
مهران گفت اکانتتو پاک کن بیا تو اکانت پسرم
رفتم تا یک ما بودم یه دفعه رمزو تغییر داد منم موندم بدون اکانت
سرور 25 بود باحاش حرف زدم بهش نمیگفتم کیم وقتی بهش گفتم کیم به جای اینکه معززت خواهی کنه گفت داداش اشکال نداره بخشیدمت
این حرفش رو نا دیده نمیگیرم
اینترنتم تموم شد
پلیرمون همسایمون بود
تا تتونست جلوشونو گرفت با 100000 شوالیه و یه عالمه سرباز و 10000 منجنیق زدم مهران خان به جای کمک از اتحاد پرتم کرد بیرون
با چند تا شون جنگیدم اما مهران سرباز نمیداد و به بقیه میگفت بدید
مهران گفت اکانتتو پاک کن بیا تو اکانت پسرم
رفتم تا یک ما بودم یه دفعه رمزو تغییر داد منم موندم بدون اکانت
سرور 25 بود باحاش حرف زدم بهش نمیگفتم کیم وقتی بهش گفتم کیم به جای اینکه معززت خواهی کنه گفت داداش اشکال نداره بخشیدمت
این حرفش رو نا دیده نمیگیرم :cry::cry: :evil::evil: :|:|
خواطره خوش
اولین سرورم 16 بود خیلی دوست پیدا کردم از بهتریناشون AX_KING و AMIR PARVA بود خیلی دوستشون داشتم شب خوب خوابیدم صبح دیدم سرور تموم شده دیگه ...
بعد 1 سال هنوز پیداشون نکردم
خواطره خوش
اولین سرورم 16 بود خیلی دوست پیدا کردم از بهتریناشون AX_KING و AMIR PARVA بود خیلی دوستشون داشتم شب خوب خوابیدم صبح دیدم سرور تموم شده دیگه ...
خواطره خوش
این دوستمون گفته بود خنده دار ... من که اشکم درواومد از این جدایی
ولی گفتی 16 ... یک اکانت پیدا کردم با همین اسم خودم باهاش دوست شدم ولی خوب 2 روز ازش خبر نگرفتم بعد فهمدیم فارمش کردن اونم حذف کرده
ببین منم حس جدایی گرفتم ... کسی پیداش کرد خبرم کنه
این مطلب در 1393/04/06 22:09:31 نوشته شده است و در 1393/04/06 22:10:16 ویرایش شده است .
.... هیس ... چند لحظه سکوت صدا به صدا برسه ....
[quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div]خواطره خوش
بعد 1 سال هنوز پیداشون نکردم[/div][/quote]
این دوستمون گفته بود خنده دار ... من که اشکم درواومد از این جدایی :lol:
ولی گفتی 16 ... یک اکانت پیدا کردم با همین اسم خودم باهاش دوست شدم ولی خوب 2 روز ازش خبر نگرفتم بعد فهمدیم فارمش کردن اونم حذف کرده :|
ببین منم حس جدایی گرفتم ... کسی پیداش کرد خبرم کنه :cry:
خب اولین سرورای من چون تراوی ن بود تو اولین سرورای عصر پادشاهان زیاد مشکل نداشتم.
یه خاطره از اونجا بگم.اولین سرور تراوی نم بود 20 روز دیر شروع کرده بودم از شاخ های سرور دور بودم.برا خودم با 100 تا جمعیت یک امپراطوری درس کرده بودم.
یهو دیدم یکی اتک داد بهم من جا خالی دادم دیدم اوووووف 60 تا شمشیرزن رومن داره.نفسم بند اومده بود.(ارتش من 10 تا نیزه دار . 30 تا گرز دار بود)
خلاصه هی منو میزد جاخالی میدادم اخر سرم رفتم اتحادشون خلاص شدم از دستش.
سرور های بعدی یه کم حرفه ای شدم 10 تا شهر داشتم صب بلند شدم دیدم همسایم شبانه 5 تاشو جیف(تسخیر) کرده میخواست شهر 6 رو هم جیف کنه کلی نبرد انجام دادم ولی بلاخره اونم گرفت.
خب اولین سرورای من چون تراوی ن بود تو اولین سرورای عصر پادشاهان زیاد مشکل نداشتم.
یه خاطره از اونجا بگم.اولین سرور تراوی نم بود 20 روز دیر شروع کرده بودم از شاخ های سرور دور بودم.برا خودم با 100 تا جمعیت یک امپراطوری درس کرده بودم.
یهو دیدم یکی اتک داد بهم من جا خالی دادم دیدم اوووووف 60 تا شمشیرزن رومن داره.نفسم بند اومده بود.(ارتش من 10 تا نیزه دار . 30 تا گرز دار بود)
خلاصه هی منو میزد جاخالی میدادم اخر سرم رفتم اتحادشون خلاص شدم از دستش.:mrgreen:
سرور های بعدی یه کم حرفه ای شدم 10 تا شهر داشتم صب بلند شدم دیدم همسایم شبانه 5 تاشو جیف(تسخیر) کرده میخواست شهر 6 رو هم جیف کنه کلی نبرد انجام دادم ولی بلاخره اونم گرفت.:mrgreen:
اقا منو بگید تقریبا 2سال پیش اومدم تو بازی اونم تو سرور 5. یک جوگیر شده بودم ای باید میدید!!!
مثلا اولین بار عضو یه اتحاد شده بودم بعد با ملکه اتحاد حرف زدم اونم چه حرف زدنی!!!
هی بهش میگفتم بانو. بفرمایید و...
یا به فارمام امان میدادم حس میکردم یکی از بزرگترین پادشاهان اون جام
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
اقا منو بگید تقریبا 2سال پیش اومدم تو بازی اونم تو سرور 5. یک جوگیر شده بودم ای باید میدید!!!
مثلا اولین بار عضو یه اتحاد شده بودم بعد با ملکه اتحاد حرف زدم اونم چه حرف زدنی!!!:lol::lol::lol:
هی بهش میگفتم بانو. بفرمایید و...
یا به فارمام امان میدادم حس میکردم یکی از بزرگترین پادشاهان اون جام:lol::lol::lol::lol:
سرور 25 بهم خیانت شد
یه اکانت با اسم رزاز خریم 250000 تومن که خودش میگفت تو انجمن محبوبم و فارم زیاد دارم و بالای 250000 تا دارم(نیرو). و منابع عالی
آقا وقتی خریدم دیدم انجمن مسدود شده نمدونم چرا و بیشتر از 130000 نیزه دار نداره... بعدا اکانت رو ول کن وقتی یکم تجربه پیدا کرم دیدم یکی (بازیکن ساواکی)هی پیام رفاقت میده منم قبول کردم جانشینش کردم و جون جونی شدیم.
بعد از چن ماه دیدم آقا نیرو هام 0 شدن وقتی بهش رسیدم دیدم رفته به (اراد بیگ) حمله کرده بعد وقتی سرور قاطی پاتی کرده بود یه دفعه به خودش حمله شده بود و از 2500 جمعیت به 2100 تا رسید(ساواکی) منم اونوخت اصابم قاطی شد زدم حذف اکانت.
از همتون که تو سرور 25 اکانت دارین میخوام که رو نقشه محوش کنین(ساواکی)
سرور 25 بهم خیانت شد
یه اکانت با اسم رزاز خریم 250000 تومن که خودش میگفت تو انجمن محبوبم و فارم زیاد دارم و بالای 250000 تا دارم(نیرو). و منابع عالی
آقا وقتی خریدم دیدم انجمن مسدود شده نمدونم چرا و بیشتر از 130000 نیزه دار نداره... بعدا اکانت رو ول کن وقتی یکم تجربه پیدا کرم دیدم یکی (بازیکن ساواکی)هی پیام رفاقت میده منم قبول کردم جانشینش کردم و جون جونی شدیم.
بعد از چن ماه دیدم آقا نیرو هام 0 شدن وقتی بهش رسیدم دیدم رفته به (اراد بیگ) حمله کرده بعد وقتی سرور قاطی پاتی کرده بود یه دفعه به خودش حمله شده بود و از 2500 جمعیت به 2100 تا رسید(ساواکی) منم اونوخت اصابم قاطی شد زدم حذف اکانت.
از همتون که تو سرور 25 اکانت دارین میخوام که رو نقشه محوش کنین(ساواکی)
سحر من میزنمش من سرور 25 چند میل نیرو دارم
خاطره ی من
اومدم عصر پادشاهان یکی از دوستام معرفی کرده بود اولین سرور سرور 4 بود
اومدم بعد وستاش بود یکم بازی کردم خوشم اومد 70 تومن سکه زدم تا از حمایت اومدم بیون حدود 1000 تا نیزه دار داشتم بعد فکر میکردم خیلی هست به همه ی فارم های ان منطقه میگفتم 1000 تا نیزه دارم باید همه ی منابعت رو بدی وگرنه با نیروهام میزنم نیروهاتو میکشم بعدشم منابعت رو میبرم باهاش معدن اهنم رو 7 میکنم(همون فارم میکنم)
بعدش یکی از شاخ ها اومد منو زد با 25000 کماندار دهنم باز مونده بود
هیچی دیگه هر چی فوش بلد بودم دادم و در رفتم و سرورای بعد همش ثبت نام کردم تا سرور 16 هم بازی کردم
سرور 24 هم رو یک اکانت بودم مسدود شد ول کردم و الانم که تو سرور 25 و 28 اکانت دارم
bikhodi
سحر من میزنمش من سرور 25 چند میل نیرو دارم
خاطره ی من
اومدم عصر پادشاهان یکی از دوستام معرفی کرده بود اولین سرور سرور 4 بود
اومدم بعد وستاش بود یکم بازی کردم خوشم اومد 70 تومن سکه زدم تا از حمایت اومدم بیون حدود 1000 تا نیزه دار داشتم بعد فکر میکردم خیلی هست به همه ی فارم های ان منطقه میگفتم 1000 تا نیزه دارم باید همه ی منابعت رو بدی وگرنه با نیروهام میزنم نیروهاتو میکشم بعدشم منابعت رو میبرم باهاش معدن اهنم رو 7 میکنم(همون فارم میکنم)
بعدش یکی از شاخ ها اومد منو زد با 25000 کماندار دهنم باز مونده بود:o
هیچی دیگه هر چی فوش بلد بودم دادم و در رفتم و سرورای بعد همش ثبت نام کردم تا سرور 16 هم بازی کردم
سرور 24 هم رو یک اکانت بودم مسدود شد ول کردم و الانم که تو سرور 25 و 28 اکانت دارم
اولین سروری که بازی کردم سرور 13 بود و من اصلا توی اون سرور تجربه نداشتم
سطح همه ی ساختمون های من 20 بود اما فقط عمارت و خزانه و معبد بیست نبودن
من در آن زمان 13 شهر هم داشتم
اما چون تجربه نداشتم فقط ارتقا میدادم
حالا که سرور 27 است به حال خودم توی سرور 13 افسوس میخورم که حتی 1000 نیزه دار هم نداشتم
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
اولین سروری که بازی کردم سرور 13 بود و من اصلا توی اون سرور تجربه نداشتم
سطح همه ی ساختمون های من 20 بود اما فقط عمارت و خزانه و معبد بیست نبودن
من در آن زمان 13 شهر هم داشتم
اما چون تجربه نداشتم فقط ارتقا میدادم
حالا که سرور 27 است به حال خودم توی سرور 13 افسوس میخورم که حتی 1000 نیزه دار هم نداشتم :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.