یکی از کار های مسخره بازی!!!!!!!!!!!
این چه مسخره بازیه که هر شهر یک کشور ارتشش مخصوص خود اون شهر است.
بازیکن ها بد میکم باید بشه ارتش رو به یکی دیگه ازز شهرات بفرستی و او بتونه با اون حمله کنه.
این طوری بازی بهتره و واقعیی تر.
درسته؟
نظرسنجی
اره..واقعی تره
نه..موافق نیستم
فرقی نمیکنه
یکی از کار های مسخره بازی!!!!!!!!!!!
این چه مسخره بازیه که هر شهر یک کشور ارتشش مخصوص خود اون شهر است.
بازیکن ها بد میکم باید بشه ارتش رو به یکی دیگه ازز شهرات بفرستی و او بتونه با اون حمله کنه.
این طوری بازی بهتره و واقعیی تر.
درسته؟
من این مورد به پشتیبانی گزارش دادم
اخه میدونین چیه این یک بازی باستانی است واین کار در قبلا وجود داشته پس باید این هم در این جا باشه
اگه نخواد باشه پس چرا فرد باید بره چند شهر بسازه
اخه میدونین چیه این یک بازی باستانی است واین کار در قبلا وجود داشته پس باید این هم در این جا باشه
دقیق منظورت چیه بگو تا من بگم چرا نمیشه؟
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]aliangali18[/b][/div][div]من این مورد به پشتیبانی گزارش دادم
اگه نخواد باشه پس چرا فرد باید بره چند شهر بسازه[/div][/quote]
دقیق منظورت چیه بگو تا من بگم چرا نمیشه؟
منظورم اینه که :
ما میتونیم برای هر شهری که میسازیم براش یک ارتش درست کنیم ولی این ارتش مخصوص شهره نه کشور
باید شهر این ویژگی داشته باشه که ارتشش برای حمله به اون شهر از همین کشور قرض بده تا او بتونه با کل قوا جنگه
در واقعیت هم همین است
منظورم اینه که :
ما میتونیم برای هر شهری که میسازیم براش یک ارتش درست کنیم ولی این ارتش مخصوص شهره نه کشور
باید شهر این ویژگی داشته باشه که ارتشش برای حمله به اون شهر از همین کشور قرض بده تا او بتونه با کل قوا جنگه
در واقعیت هم همین است
منظورم اینه که :
در واقعیت هم همین است
آهان منظورت این هستش که ارتش تموم شهرا رو بشه یکی کرد و از یک شهر حمله کرد به یارو...
خوب ببین داداش اگر اینطوری بود که بازی هرکی به هرکی میشد مثلا فکر کن شما با یکی بدجوری دشمنی...خلاصه وقتی شما نیستی روی اکانت بی هوا نیروهای کمشو(( که مجموعش میشه اندازه نیرو های یک شهرت)) متمرکز میکنه یعنی همشو میفرسته به یک شهر بعد میزنه صفرت میکنه خوب اون موقع چی؟
مثلا یارو میره کلی پول خرج میکنه کلی وقت میزاره برای کتیبه بعد شما میری از نزدیکترین هر به شهر سوخته همه نیروهای تهاجمیتو میفرستی اونجا بعدم میزنی کتیبه رو میکشی بیرن خوب این وسط اون بدبختی که خرج کرده وقت گذاشته چی میشه؟
البته بعدش همینطور که شما کشیدی بیرون کتیبه رو همینطور هم کتیبه رو از شما میکشن بیرون...
اینطوری میشه که بازی هر کی به هر کی میشه...
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]aliangali18[/b][/div][div]منظورم اینه که :
در واقعیت هم همین است
[/div][/quote]
آهان منظورت این هستش که ارتش تموم شهرا رو بشه یکی کرد و از یک شهر حمله کرد به یارو...
خوب ببین داداش اگر اینطوری بود که بازی هرکی به هرکی میشد:roll: مثلا فکر کن شما با یکی بدجوری دشمنی...خلاصه وقتی شما نیستی روی اکانت بی هوا نیروهای کمشو(( که مجموعش میشه اندازه نیرو های یک شهرت)) متمرکز میکنه یعنی همشو میفرسته به یک شهر بعد میزنه صفرت میکنه:!: خوب اون موقع چی؟
مثلا یارو میره کلی پول خرج میکنه کلی وقت میزاره برای کتیبه بعد شما میری از نزدیکترین هر به شهر سوخته همه نیروهای تهاجمیتو میفرستی اونجا بعدم میزنی کتیبه رو میکشی بیرن:shock: خوب این وسط اون بدبختی که خرج کرده وقت گذاشته چی میشه؟
البته بعدش همینطور که شما کشیدی بیرون کتیبه رو همینطور هم کتیبه رو از شما میکشن بیرون...
اینطوری میشه که بازی هر کی به هر کی میشه...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.