aliangali18
یکی از کار های مسخره بازی!!!!!!!!!!!
این چه مسخره بازیه که هر شهر یک کشور ارتشش مخصوص خود اون شهر است.
بازیکن ها بد میکم باید بشه ارتش رو به یکی دیگه ازز شهرات بفرستی و او بتونه با اون حمله کنه.
این طوری بازی بهتره و واقعیی تر.
درسته؟
خب عزیز اینطوری که کل مفهوم نیروی متمرکز از بین میره.... اصل این بازی روی نیروی متمرکز توی یه شهره که بتونی گینگیز هارو بزنی و جوایز رو بگیری.... اگه بشه این کارو کرد که یه اکانت 3000 جمعیته هم میتونه کلید طلایی بزنه اونوقت دیگه فرق بین کسی که خوب بازی کرده و نیروی متمرکز داره با شخصی که بد بازی کرده و همه نیروهاش پخشن چی میشه؟ جفتشون به راحتی میتونن کلید طلا بزنن که در مورد کتیبه هم همین موضوع صدق میکنه نیروهای کتیبه طوری تنظیم شده که با دو یا سه تا نیروی متمرکز هجومی قوی کتیبه کشیده بیرون.... اینجوری که شما میگی همه شانس کتیبه دارن که کاملا با عقل جور در نمیاد....
مثلا من میام با 4 شهر توی شهر اول شمشیر دوم کمان شوم شوالیه و چهارم منجنیق بعد میام همه رو یه جا جمع میکنم و میزنم به شهرکتیبه... اونوقت تفاوت منی که اینجوری کار کردم با اونی که همه این نیروهارو تو یه شهرش داره چیه؟ جفتمون باید مساوی باشیم؟ یا اون باید شانسش بیشتر از من باشه؟ یه کم فکر کن... درضمن تو واقعیت هم هیچوت یه پادشاه نمیاد کل ارتشش رو جمع کنه یه جا چون از یه مرز دیگه راحت بهش حمله میکنن...
درضمن به نظر شخصیه من جنگ بین نیروهای متمرکز خیلی جذاب تر از جنگ کل نیروها با همه... در ضمن اونیم که شما با ارتش متمرکزت نمیتونی بزنیش یا دفاعش کنی اگه نیروهاتو یه جا جمع کنی اونم یه جا جمع میکنه پس بازم میبازی ازش...
بره های شهر ما از گرگ ها هم وحشی ترند...
بره های شهر ما گرگ هارا هم میدرند...
[quote][div][b]aliangali18[/b][/div][div]یکی از کار های مسخره بازی!!!!!!!!!!!
این چه مسخره بازیه که هر شهر یک کشور ارتشش مخصوص خود اون شهر است.
بازیکن ها بد میکم باید بشه ارتش رو به یکی دیگه ازز شهرات بفرستی و او بتونه با اون حمله کنه.
این طوری بازی بهتره و واقعیی تر.
درسته؟[/div][/quote]
خب عزیز اینطوری که کل مفهوم نیروی متمرکز از بین میره.... اصل این بازی روی نیروی متمرکز توی یه شهره که بتونی گینگیز هارو بزنی و جوایز رو بگیری.... اگه بشه این کارو کرد که یه اکانت 3000 جمعیته هم میتونه کلید طلایی بزنه اونوقت دیگه فرق بین کسی که خوب بازی کرده و نیروی متمرکز داره با شخصی که بد بازی کرده و همه نیروهاش پخشن چی میشه؟ جفتشون به راحتی میتونن کلید طلا بزنن که در مورد کتیبه هم همین موضوع صدق میکنه نیروهای کتیبه طوری تنظیم شده که با دو یا سه تا نیروی متمرکز هجومی قوی کتیبه کشیده بیرون.... اینجوری که شما میگی همه شانس کتیبه دارن که کاملا با عقل جور در نمیاد....
مثلا من میام با 4 شهر توی شهر اول شمشیر دوم کمان شوم شوالیه و چهارم منجنیق بعد میام همه رو یه جا جمع میکنم و میزنم به شهرکتیبه... اونوقت تفاوت منی که اینجوری کار کردم با اونی که همه این نیروهارو تو یه شهرش داره چیه؟ جفتمون باید مساوی باشیم؟ یا اون باید شانسش بیشتر از من باشه؟ یه کم فکر کن... درضمن تو واقعیت هم هیچوت یه پادشاه نمیاد کل ارتشش رو جمع کنه یه جا چون از یه مرز دیگه راحت بهش حمله میکنن...:lol: درضمن به نظر شخصیه من جنگ بین نیروهای متمرکز خیلی جذاب تر از جنگ کل نیروها با همه... در ضمن اونیم که شما با ارتش متمرکزت نمیتونی بزنیش یا دفاعش کنی اگه نیروهاتو یه جا جمع کنی اونم یه جا جمع میکنه پس بازم میبازی ازش...:lol: