سلام من یه پیشنهاد داشتم
به نظر من باید تصرف اردوگاه ها از 20 تا بیشتر بشه 20 تا خیلی کمه حداقل باید 50 بشه اخه اینطوری فقط اونایی که قوی هستن و شهرای بیشتری دارن میتونن بگیرن
نظرسنجی
موافقم
مخالفم
سلام من یه پیشنهاد داشتم
به نظر من باید تصرف اردوگاه ها از 20 تا بیشتر بشه 20 تا خیلی کمه حداقل باید 50 بشه اخه اینطوری فقط اونایی که قوی هستن و شهرای بیشتری دارن میتونن بگیرن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]مگه همچین قانونی هم هست:!::?:[/div][/quote]
منظورش فاصله هست.[/div][/quote]
آهان:roll: ممنون من فکر کردم باز قانون جدید زدن:x
آخه کی میتونه 20 تا گنجینه بزنه؟یکی بزنیم برامون زیاده.ترجیها کتیبه باشه.البته قبلش باید یکی دیگه زد.چاره چیه.
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]مگه همچین قانونی هم هست:!::?:[/div][/quote]
منظورش فاصله هست.[/div][/quote]
آهان:roll: ممنون من فکر کردم باز قانون جدید زدن:x
[/div][/quote]
آخه کی میتونه 20 تا گنجینه بزنه؟:shock:یکی بزنیم برامون زیاده.ترجیها کتیبه باشه.البته قبلش باید یکی دیگه زد.چاره چیه.:D
ارمان خان فاصله بیشتر بشه یه شانسی هم واسه شما به وجود میاد
گشتن 20 در 20 پدر ادمو در میاره چه برسه به 50.اونو هم اونایی که نزدیک ترن شانسشون بیشتره.تا ارتش بره برسه....
[quote][div][b]mohamadaghaei78[/b][/div][div]ارمان خان فاصله بیشتر بشه یه شانسی هم واسه شما به وجود میاد[/div][/quote]
گشتن 20 در 20 پدر ادمو در میاره چه برسه به 50.اونو هم اونایی که نزدیک ترن شانسشون بیشتره.تا ارتش بره برسه....
فاصله بیشتر بشه هم به نفع بازیکن های حرفه ای هست و هم بازیکن های تازه کار
موافقم با این تغیر
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]mohamadaghaei78[/b][/div][div]ارمان خان فاصله بیشتر بشه یه شانسی هم واسه شما به وجود میاد[/div][/quote]
فاصله بیشتر بشه هم به نفع بازیکن های حرفه ای هست و هم بازیکن های تازه کار
موافقم با این تغیر
اینم حرفیه و کاملا هم درسته...اگر این کد رو درست کنن قضیشو خوب بهتر میشه گشتن تو نقشه
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadaghaei78[/b][/div][div]ارمان خان فاصله بیشتر بشه یه شانسی هم واسه شما به وجود میاد[/div][/quote]
گشتن 20 در 20 پدر ادمو در میاره چه برسه به 50.اونو هم اونایی که نزدیک ترن شانسشون بیشتره.تا ارتش بره برسه....[/div][/quote]
اینم حرفیه و کاملا هم درسته...اگر این کد رو درست کنن قضیشو خوب بهتر میشه گشتن تو نقشه:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.