ارمان خان فاصله بیشتر بشه یه شانسی هم واسه شما به وجود میاد
گشتن 20 در 20 پدر ادمو در میاره چه برسه به 50.اونو هم اونایی که نزدیک ترن شانسشون بیشتره.تا ارتش بره برسه....
فعلا 40 در 40 هست اولو آخرش هر یه مدت باید راهنمارو بخونی
من هر بار میرم یه چیزای جدید میبینم
fяїέηđs
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadaghaei78[/b][/div][div]ارمان خان فاصله بیشتر بشه یه شانسی هم واسه شما به وجود میاد[/div][/quote]
گشتن 20 در 20 پدر ادمو در میاره چه برسه به 50.اونو هم اونایی که نزدیک ترن شانسشون بیشتره.تا ارتش بره برسه....[/div][/quote]
فعلا 40 در 40 هست اولو آخرش هر یه مدت باید راهنمارو بخونی:mrgreen:
من هر بار میرم یه چیزای جدید میبینم:lol:
ارمان خان فاصله بیشتر بشه یه شانسی هم واسه شما به وجود میاد
گشتن 20 در 20 پدر ادمو در میاره چه برسه به 50.اونو هم اونایی که نزدیک ترن شانسشون بیشتره.تا ارتش بره برسه....
فعلا 40 در 40 هست اولو آخرش هر یه مدت باید راهنمارو بخونی
من هر بار میرم یه چیزای جدید میبینم
دادا میدونم درست محاسبه نکردم منظورم 20 تا اونور 20 تا اینور بود.
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadaghaei78[/b][/div][div]ارمان خان فاصله بیشتر بشه یه شانسی هم واسه شما به وجود میاد[/div][/quote]
گشتن 20 در 20 پدر ادمو در میاره چه برسه به 50.اونو هم اونایی که نزدیک ترن شانسشون بیشتره.تا ارتش بره برسه....[/div][/quote]
فعلا 40 در 40 هست اولو آخرش هر یه مدت باید راهنمارو بخونی:mrgreen:
من هر بار میرم یه چیزای جدید میبینم:lol:[/div][/quote]
دادا میدونم درست محاسبه نکردم منظورم 20 تا اونور 20 تا اینور بود.:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.