با پاب به هیچ جا نمی رسی فقط جمعیت و بعد می زنن فارمت می کنند و دیگه به چه درد میخوره
این مطلب در 1392/11/28 16:51:32 نوشته شده است و در 1392/11/28 16:52:05 ویرایش شده است .
عجب
[quote][div][b]king[/b][/div][div]نخیر فقط پاب:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
با پاب به هیچ جا نمی رسی فقط جمعیت و بعد می زنن فارمت می کنند و دیگه به چه درد میخوره :oops:
با پاب به هیچ جا نمی رسی فقط جمعیت و بعد می زنن فارمت می کنند و دیگه به چه درد میخوره
من جوری پاپ بازی کنم که هیچ احدی نتونه به سمتم بیاد.
روش ساخت جاسوس در حد متعالی.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]نخیر فقط پاب:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
با پاب به هیچ جا نمی رسی فقط جمعیت و بعد می زنن فارمت می کنند و دیگه به چه درد میخوره :oops:[/div][/quote]
خوب وقتی کسی بخواد بزنه شده بدون جاسوسی میزنه دیشب یکی رو زدم 200 تا جاسوس ساخته بود. فک کنم مولتی بود. ولی دمش گرم یه 100 هزار تایی منابع داد
این مطلب در 1392/11/28 18:04:56 نوشته شده است و در 1392/11/28 18:06:32 ویرایش شده است .
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]نخیر فقط پاب:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
با پاب به هیچ جا نمی رسی فقط جمعیت و بعد می زنن فارمت می کنند و دیگه به چه درد میخوره :oops:[/div][/quote]
روش ساخت جاسوس در حد متعالی.[/div][/quote]
خوب وقتی کسی بخواد بزنه شده بدون جاسوسی میزنه:mrgreen: دیشب یکی رو زدم 200 تا جاسوس ساخته بود. فک کنم مولتی بود. ولی دمش گرم یه 100 هزار تایی منابع داد:P
خوب وقتی کسی بخواد بزنه شده بدون جاسوسی میزنه دیشب یکی رو زدم 200 تا جاسوس ساخته بود. فک کنم مولتی بود. ولی دمش گرم یه 100 هزار تایی منابع داد
جمعیت زیاد باشه بدون جاسوی نمیزنن.اگه به جای جاسوس 400 تا نیزه دار داشت نیروهات قطع نخا میشدن.
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]نخیر فقط پاب:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
خوب وقتی کسی بخواد بزنه شده بدون جاسوسی میزنه:mrgreen: دیشب یکی رو زدم 200 تا جاسوس ساخته بود. فک کنم مولتی بود. ولی دمش گرم یه 100 هزار تایی منابع داد:P[/div][/quote]
جمعیت زیاد باشه بدون جاسوی نمیزنن.اگه به جای جاسوس 400 تا نیزه دار داشت نیروهات قطع نخا میشدن.8-)
جمعیت زیاد باشه بدون جاسوی نمیزنن.اگه به جای جاسوس 400 تا نیزه دار داشت نیروهات قطع نخا میشدن.
تو شهر تو وزنه هم هست
این مطلب در 1392/11/28 18:11:07 نوشته شده است و در 1392/11/28 18:11:27 ویرایش شده است .
عجب
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]نخیر فقط پاب:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
خوب وقتی کسی بخواد بزنه شده بدون جاسوسی میزنه:mrgreen: دیشب یکی رو زدم 200 تا جاسوس ساخته بود. فک کنم مولتی بود. ولی دمش گرم یه 100 هزار تایی منابع داد:P[/div][/quote]
جمعیت زیاد باشه بدون جاسوی نمیزنن.اگه به جای جاسوس 400 تا نیزه دار داشت نیروهات قطع نخا میشدن.8-)[/div][/quote]
تو شهر تو وزنه هم هست :?::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.