با پاب به هیچ جا نمی رسی فقط جمعیت و بعد می زنن فارمت می کنند و دیگه به چه درد میخوره
من جوری پاپ بازی کنم که هیچ احدی نتونه به سمتم بیاد.
روش ساخت جاسوس در حد متعالی.
خوب وقتی کسی بخواد بزنه شده بدون جاسوسی میزنه دیشب یکی رو زدم 200 تا جاسوس ساخته بود. فک کنم مولتی بود. ولی دمش گرم یه 100 هزار تایی منابع داد
جمعیت زیاد باشه بدون جاسوی نمیزنن.اگه به جای جاسوس 400 تا نیزه دار داشت نیروهات قطع نخا میشدن.
تو شهر تو وزنه هم هست
یه باشگاه زدیم بغل عمارت قهرمان.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]نخیر فقط پاب:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
با پاب به هیچ جا نمی رسی فقط جمعیت و بعد می زنن فارمت می کنند و دیگه به چه درد میخوره :oops:[/div][/quote]
روش ساخت جاسوس در حد متعالی.[/div][/quote]
خوب وقتی کسی بخواد بزنه شده بدون جاسوسی میزنه:mrgreen: دیشب یکی رو زدم 200 تا جاسوس ساخته بود. فک کنم مولتی بود. ولی دمش گرم یه 100 هزار تایی منابع داد:P[/div][/quote]
جمعیت زیاد باشه بدون جاسوی نمیزنن.اگه به جای جاسوس 400 تا نیزه دار داشت نیروهات قطع نخا میشدن.8-)[/div][/quote]
تو شهر تو وزنه هم هست :?::lol:[/div][/quote]
یه باشگاه زدیم بغل عمارت قهرمان.:lol:
هر کدوم از اینها از شروط لازم هستن . ولی به تنهایی نا کافی .
اما با یک تفاوت . شرط غارت رو هر چقدر بیشتر به جا بیاری ، درصد موفقیتت بالاتر میره . دلیلش هم که مشخصه .
اما اجرای روش پاپ ، مستقیم به روحیه و نوع تفکر بازیکن در بازی استراتژیک داره . یکی هست که مثلا درشت بودن رو کلا دوست داره و احساس قدرت میکنه . نظر شخصی من هم اینه که هواپیمام رو به اون اندازه باید بزرگ بسازم که موتوری برای پریدنش داشته باشم . همونطور که واضحه ، جمع کردن اکانتهای بزرگ در هنگام دفاع بسیار سخته و راحت تر زمین گیر میشه . ضمن اینکه اکانتهایی با جمعیت کم ، در تهاجم امتیازات مثبتی دارن و مستقیم در میزان تلفات موثره .
مزایای پاپ به شکل صحیح هم اینه که میتونید از شانس بیشتری برای کسب جوایز بازی برخوردار باشید .
به طور کلی تعادل رو میپسندم . تجربه به من نشون داده در بین اکانتهای 30 تا 45 سرور ها ، تجمع بازیکنهای نسبتا کاربلد ، بیشتر بوده .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
هر کدوم از اینها از شروط لازم هستن . ولی به تنهایی نا کافی .
اما با یک تفاوت . شرط غارت رو هر چقدر بیشتر به جا بیاری ، درصد موفقیتت بالاتر میره . دلیلش هم که مشخصه .
اما اجرای روش پاپ ، مستقیم به روحیه و نوع تفکر بازیکن در بازی استراتژیک داره . یکی هست که مثلا درشت بودن رو کلا دوست داره و احساس قدرت میکنه . نظر شخصی من هم اینه که هواپیمام رو به اون اندازه باید بزرگ بسازم که موتوری برای پریدنش داشته باشم . همونطور که واضحه ، جمع کردن اکانتهای بزرگ در هنگام دفاع بسیار سخته و راحت تر زمین گیر میشه . ضمن اینکه اکانتهایی با جمعیت کم ، در تهاجم امتیازات مثبتی دارن و مستقیم در میزان تلفات موثره .
مزایای پاپ به شکل صحیح هم اینه که میتونید از شانس بیشتری برای کسب جوایز بازی برخوردار باشید .
به طور کلی تعادل رو میپسندم . تجربه به من نشون داده در بین اکانتهای 30 تا 45 سرور ها ، تجمع بازیکنهای نسبتا کاربلد ، بیشتر بوده .
با پاب به هیچ جا نمی رسی فقط جمعیت و بعد می زنن فارمت می کنند و دیگه به چه درد میخوره
روش ساخت جاسوس در حد متعالی.
خوب وقتی کسی بخواد بزنه شده بدون جاسوسی میزنه دیشب یکی رو زدم 200 تا جاسوس ساخته بود. فک کنم مولتی بود. ولی دمش گرم یه 100 هزار تایی منابع داد
جمعیت زیاد باشه بدون جاسوی نمیزنن.اگه به جای جاسوس 400 تا نیزه دار داشت نیروهات قطع نخا میشدن.
تو شهر تو وزنه هم هست
یه باشگاه زدیم بغل عمارت قهرمان.
معمار هاشو بفرست واسه ما هم بسازنند جمعیتمون زباد بشه
پس بگو چ جوری بهت حمله نمی کنند معمار هات ساختمان های دیگری هم می سازنند
عجب
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]نخیر فقط پاب:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
با پاب به هیچ جا نمی رسی فقط جمعیت و بعد می زنن فارمت می کنند و دیگه به چه درد میخوره :oops:[/div][/quote]
روش ساخت جاسوس در حد متعالی.[/div][/quote]
خوب وقتی کسی بخواد بزنه شده بدون جاسوسی میزنه:mrgreen: دیشب یکی رو زدم 200 تا جاسوس ساخته بود. فک کنم مولتی بود. ولی دمش گرم یه 100 هزار تایی منابع داد:P[/div][/quote]
جمعیت زیاد باشه بدون جاسوی نمیزنن.اگه به جای جاسوس 400 تا نیزه دار داشت نیروهات قطع نخا میشدن.8-)[/div][/quote]
تو شهر تو وزنه هم هست :?::lol:[/div][/quote]
یه باشگاه زدیم بغل عمارت قهرمان.:lol:[/div][/quote]
معمار هاشو بفرست واسه ما هم بسازنند جمعیتمون زباد بشه
پس بگو چ جوری بهت حمله نمی کنند معمار هات ساختمان های دیگری هم می سازنند :lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.