با سلام خدمت همه ی اقایون من در سرور 1.2.3.4.5.8.9.10. بودم یادش بخیر سرور 3 ببینم بچه های سرور 3 هنوز هستند sarzamin7 خلاصه میخام تجربمو در اختیار شما بذارم
[*] اگر روزی تهدیدت کردند بدان که در بربرت نا توانند
با سلام خدمت همه ی اقایون من در سرور 1.2.3.4.5.8.9.10. بودم یادش بخیر سرور 3 ببینم بچه های سرور 3 هنوز هستند sarzamin7 خلاصه میخام تجربمو در اختیار شما بذارم
خوب کارو شروع میکنیم قبلش یکی از بچه ها پرسیده بود سرور4 اسمت چی بود اسممkingsamirs بود چطور؟ حالا ولی بچه ها میخاین غارت بزننین اول سرور که هیچی ولی بعدا همیشه کماندارارو برای غارت بفرستین نیزه دار قدرتش تو حمل 40 شمشیر زن 50 کماندار 100 و شوالیه 80 غارت که میزنید اصلا به هیچ وجه 3 نوع نیرو نفرستید چون از غارتتون کم میکنه
[*] اگر روزی تهدیدت کردند بدان که در بربرت نا توانند
خوب کارو شروع میکنیم قبلش یکی از بچه ها پرسیده بود سرور4 اسمت چی بود اسممkingsamirs بود چطور؟ حالا ولی بچه ها میخاین غارت بزننین اول سرور که هیچی ولی بعدا همیشه کماندارارو برای غارت بفرستین نیزه دار قدرتش تو حمل 40 شمشیر زن 50 کماندار 100 و شوالیه 80 غارت که میزنید اصلا به هیچ وجه 3 نوع نیرو نفرستید چون از غارتتون کم میکنه
جونه من؟فیض بردیم.آرزوم این بود یکی بیاد غارتو بهم یاد بده بگه یه نیرو بفرست به جای سه تا نیرو
بعدا اینجا فقط بگی 10 تا سرور بازی کردی مهم نیست.لازمم نبود تاپیک الکی بزنی و بگی.اگه کسی بفهمه یه شخصی تو انجمن با تجربس خودش میره طرف اون شخص و سوال میپرسه و نظر خواهی میکنه.شما با رفتارت و جوابایی که تو تاپیکا میدی نشون بده با تجربه ای.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]kingsamir[/b][/div][div]خوب کارو شروع میکنیم قبلش یکی از بچه ها پرسیده بود سرور4 اسمت چی بود اسممkingsamirs بود چطور؟ حالا ولی بچه ها میخاین غارت بزننین اول سرور که هیچی ولی بعدا همیشه کماندارارو برای غارت بفرستین نیزه دار قدرتش تو حمل 40 شمشیر زن 50 کماندار 100 و شوالیه 80 غارت که میزنید اصلا به هیچ وجه 3 نوع نیرو نفرستید چون از غارتتون کم میکنه[/div][/quote]
جونه من؟فیض بردیم.آرزوم این بود یکی بیاد غارتو بهم یاد بده بگه یه نیرو بفرست به جای سه تا نیرو:|:|
بعدا اینجا فقط بگی 10 تا سرور بازی کردی مهم نیست.لازمم نبود تاپیک الکی بزنی و بگی.اگه کسی بفهمه یه شخصی تو انجمن با تجربس خودش میره طرف اون شخص و سوال میپرسه و نظر خواهی میکنه.شما با رفتارت و جوابایی که تو تاپیکا میدی نشون بده با تجربه ای.:roll:
داداش شما که 2 سال زندگیتو گذاشتی روش باحالترو بگو
bingo55521
داداش بس کن.من دوسال زندگیمو پای این بازی گذاشتم بعد اومدی داری توضیح میدی واسه ما.ای بابا.
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدددددم
خوب منم دیگه عین تو بددددددم
داداش شما که 2 سال زندگیتو گذاشتی روش باحالترو بگو[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش بس کن.من دوسال زندگیمو پای این بازی گذاشتم بعد اومدی داری توضیح میدی واسه ما.ای بابا.:mrgreen:[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.