داداش بس کن.من دوسال زندگیمو پای این بازی گذاشتم بعد اومدی داری توضیح میدی واسه ما.ای بابا.
فهمیدی این یارو چی گفت خودتو جدی نگیر ا2 سال بچه ها ای یارو 2 سال زندگیشیو گذاشته پای عصر پادشاهان loooooooooool
[*] اگر روزی تهدیدت کردند بدان که در بربرت نا توانند
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش بس کن.من دوسال زندگیمو پای این بازی گذاشتم بعد اومدی داری توضیح میدی واسه ما.ای بابا.:mrgreen:[/div][/quote]
فهمیدی این یارو چی گفت خودتو جدی نگیر ا2 سال بچه ها ای یارو 2 سال زندگیشیو گذاشته پای عصر پادشاهان loooooooooool
داداشه من من به اون روشی که گفتی کاری ندارم و ازشم استفاده نمی کنم.جوابی هم توی اون تاپیک ندادم.از این که اومدی واسه من داری غارتو توضیح میدی موندم.تو این تاپیک دارم حرف میزنیم نه تاپیک دیگه.با مولتی هم جواب نده ما * نیستیم.لوووول لولم نکن که لولم میاد
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
داداشه من من به اون روشی که گفتی کاری ندارم و ازشم استفاده نمی کنم.جوابی هم توی اون تاپیک ندادم.از این که اومدی واسه من داری غارتو توضیح میدی موندم.تو این تاپیک دارم حرف میزنیم نه تاپیک دیگه.با مولتی هم جواب نده ما خر نیستیم.:mrgreen::lol::lol:لوووول لولم نکن که لولم میاد:mrgreen:
مولتی چیه ؟ مولتی کیه ؟اصلا من یکی دیگم من میگم تو که میگی 2 سال زندگیتو گذاشتی و تجربت زیاد در مبحس وسیع غارت خوب یه چیز بهتر بگو نه بهش بگو من خودم بلدم همین
bingo55521
داداشه من من به اون روشی که گفتی کاری ندارم و ازشم استفاده نمی کنم.جوابی هم توی اون تاپیک ندادم.از این که اومدی واسه من داری غارتو توضیح میدی موندم.تو این تاپیک دارم حرف میزنیم نه تاپیک دیگه.با مولتی هم جواب نده ما * نیستیم.لوووول لولم نکن که لولم میاد
این مطلب در 1391/10/13 13:35:39 نوشته شده است و در 1391/10/13 13:36:23 ویرایش شده است .
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدددددم
خوب منم دیگه عین تو بددددددم
مولتی چیه ؟ مولتی کیه ؟اصلا من یکی دیگم من میگم تو که میگی 2 سال زندگیتو گذاشتی و تجربت زیاد در مبحس وسیع غارت:lol: خوب یه چیز بهتر بگو نه بهش بگو من خودم بلدم همین[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداشه من من به اون روشی که گفتی کاری ندارم و ازشم استفاده نمی کنم.جوابی هم توی اون تاپیک ندادم.از این که اومدی واسه من داری غارتو توضیح میدی موندم.تو این تاپیک دارم حرف میزنیم نه تاپیک دیگه.با مولتی هم جواب نده ما خر نیستیم.:mrgreen::lol::lol:لوووول لولم نکن که لولم میاد:mrgreen:[/div][/quote]
مولتی چیه ؟ مولتی کیه ؟اصلا من یکی دیگم من میگم تو که میگی 2 سال زندگیتو گذاشتی و تجربت زیاد در مبحس وسیع غارت خوب یه چیز بهتر بگو نه بهش بگو من خودم بلدم همین
bingo55521
جیگر عقلم کم نیست که بیام تجربمو واسه بچه ها توضیح بدم هنوز از راه نرسیده واسم شاخ بشه.برو بازی کن خودت یاد بگیر.چرا چشت به دست مردمه.خودت زحمت بکش
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]sarbaz021[/b][/div][div]مولتی چیه ؟ مولتی کیه ؟اصلا من یکی دیگم من میگم تو که میگی 2 سال زندگیتو گذاشتی و تجربت زیاد در مبحس وسیع غارت خوب یه چیز بهتر بگو نه بهش بگو من خودم بلدم همین[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداشه من من به اون روشی که گفتی کاری ندارم و ازشم استفاده نمی کنم.جوابی هم توی اون تاپیک ندادم.از این که اومدی واسه من داری غارتو توضیح میدی موندم.تو این تاپیک دارم حرف میزنیم نه تاپیک دیگه.با مولتی هم جواب نده ما خر نیستیم.:mrgreen::lol::lol:لوووول لولم نکن که لولم میاد:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
جیگر عقلم کم نیست که بیام تجربمو واسه بچه ها توضیح بدم هنوز از راه نرسیده واسم شاخ بشه.برو بازی کن خودت یاد بگیر.چرا چشت به دست مردمه.خودت زحمت بکش:|
بیا خودت زورت میاد به کسی چیزی یاد بدی حالا یه کی اومده می خواد اینکارو بکنه حسودیت شده بده خودتو جمع کن بعدشم اینقدر فکر نکن گنده ای خوب ..آفرین پسر خوبی باشبینگو باشه
bingo55521
sarbaz021
bingo55521
جیگر عقلم کم نیست که بیام تجربمو واسه بچه ها توضیح بدم هنوز از راه نرسیده واسم شاخ بشه.برو بازی کن خودت یاد بگیر.چرا چشت به دست مردمه.خودت زحمت بکش
این مطلب در 1391/10/13 13:39:41 نوشته شده است و در 1391/10/13 13:42:14 ویرایش شده است .
بیا خودت زورت میاد به کسی چیزی یاد بدی حالا یه کی اومده می خواد اینکارو بکنه حسودیت شده :lol:بده خودتو جمع کن بعدشم اینقدر فکر نکن گنده ای خوب ;)..آفرین پسر خوبی باشبینگو باشه:lol:[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sarbaz021[/b][/div][div]مولتی چیه ؟ مولتی کیه ؟اصلا من یکی دیگم من میگم تو که میگی 2 سال زندگیتو گذاشتی و تجربت زیاد در مبحس وسیع غارت خوب یه چیز بهتر بگو نه بهش بگو من خودم بلدم همین[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداشه من من به اون روشی که گفتی کاری ندارم و ازشم استفاده نمی کنم.جوابی هم توی اون تاپیک ندادم.از این که اومدی واسه من داری غارتو توضیح میدی موندم.تو این تاپیک دارم حرف میزنیم نه تاپیک دیگه.با مولتی هم جواب نده ما خر نیستیم.:mrgreen::lol::lol:لوووول لولم نکن که لولم میاد:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
جیگر عقلم کم نیست که بیام تجربمو واسه بچه ها توضیح بدم هنوز از راه نرسیده واسم شاخ بشه.برو بازی کن خودت یاد بگیر.چرا چشت به دست مردمه.خودت زحمت بکش:|[/div][/quote]
خوب کارو شروع میکنیم قبلش یکی از بچه ها پرسیده بود سرور4 اسمت چی بود اسممkingsamirs بود چطور؟ حالا ولی بچه ها میخاین غارت بزننین اول سرور که هیچی ولی بعدا همیشه کماندارارو برای غارت بفرستین نیزه دار قدرتش تو حمل 40 شمشیر زن 50 کماندار 100 و شوالیه 80 غارت که میزنید اصلا به هیچ وجه 3 نوع نیرو نفرستید چون از غارتتون کم میکنه
یعنی چی کم میکنه؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]kingsamir[/b][/div][div]خوب کارو شروع میکنیم قبلش یکی از بچه ها پرسیده بود سرور4 اسمت چی بود اسممkingsamirs بود چطور؟ حالا ولی بچه ها میخاین غارت بزننین اول سرور که هیچی ولی بعدا همیشه کماندارارو برای غارت بفرستین نیزه دار قدرتش تو حمل 40 شمشیر زن 50 کماندار 100 و شوالیه 80 غارت که میزنید اصلا به هیچ وجه 3 نوع نیرو نفرستید چون از غارتتون کم میکنه[/div][/quote]
یعنی چی کم میکنه؟:oops:
بیا خودت زورت میاد به کسی چیزی یاد بدی حالا یه کی اومده می خواد اینکارو بکنه حسودیت شده بده خودتو جمع کن بعدشم اینقدر فکر نکن گنده ای خوب
bingo55521
sarbaz021
bingo55521
من از اولشم گفتم ادعایی ندارم.ولی به کسایی که ادم بودن مرام داشت خیلی کمک کردمو یادشون دادم.ولی به بچه حال نمیکنم چیزی یاد بدم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]sarbaz021[/b][/div][div]بیا خودت زورت میاد به کسی چیزی یاد بدی حالا یه کی اومده می خواد اینکارو بکنه حسودیت شده :lol:بده خودتو جمع کن بعدشم اینقدر فکر نکن گنده ای خوب ;)[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sarbaz021[/b][/div][div]مولتی چیه ؟ مولتی کیه ؟اصلا من یکی دیگم من میگم تو که میگی 2 سال زندگیتو گذاشتی و تجربت زیاد در مبحس وسیع غارت خوب یه چیز بهتر بگو نه بهش بگو من خودم بلدم همین[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداشه من من به اون روشی که گفتی کاری ندارم و ازشم استفاده نمی کنم.جوابی هم توی اون تاپیک ندادم.از این که اومدی واسه من داری غارتو توضیح میدی موندم.تو این تاپیک دارم حرف میزنیم نه تاپیک دیگه.با مولتی هم جواب نده ما خر نیستیم.:mrgreen::lol::lol:لوووول لولم نکن که لولم میاد:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
جیگر عقلم کم نیست که بیام تجربمو واسه بچه ها توضیح بدم هنوز از راه نرسیده واسم شاخ بشه.برو بازی کن خودت یاد بگیر.چرا چشت به دست مردمه.خودت زحمت بکش:|[/div][/quote]
[/div][/quote]
من از اولشم گفتم ادعایی ندارم.ولی به کسایی که ادم بودن مرام داشت خیلی کمک کردمو یادشون دادم.ولی به بچه حال نمیکنم چیزی یاد بدم.
به نظر من بشین تاپیکو از اول بخون.من در مورد تاپیک منابع مجانی حرفی نزدم.ایشون داشت به سه نفر که پرسیدن غارت چیه و غارتو بگو جواب میداد.ما سه تایی که پرسیدیم خودمون قشنگ میدونیم غارت چیه.فقط پرسیدیم که دوزاریه استارتر بیوفته تاپیک بیهوده ای زده.
حالا هر روشی یاد بده تو تاپیک های دیگه مهم نیست واسم.من حرفم تو این تاپیکه قاطی نکنید.وسلام نامه تمام.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
به نظر من بشین تاپیکو از اول بخون.من در مورد تاپیک منابع مجانی حرفی نزدم.ایشون داشت به سه نفر که پرسیدن غارت چیه و غارتو بگو جواب میداد.ما سه تایی که پرسیدیم خودمون قشنگ میدونیم غارت چیه.فقط پرسیدیم که دوزاریه استارتر بیوفته تاپیک بیهوده ای زده.
حالا هر روشی یاد بده تو تاپیک های دیگه مهم نیست واسم.من حرفم تو این تاپیکه قاطی نکنید.وسلام نامه تمام.
من بچم منم دارم اینجا باهات صحبت میکنم.....که چی می خوای یه چیزی از دهنم دربیاد سریع بری گزارش کنی که ما خودمون رنگ میکنیم.......بچه کلمه خوبیه مفهومشو باید تو کلاس خصوصی بهت بیاموزم بی ادعا که اصلا ادعا نداری که فقط یکم حس میکنی گنده ای نباید کسی جز تو باشه حیف که انجمن میدونم می خوای چی کار کنی والا......
bingo55521
sarbaz021
بیا خودت زورت میاد به کسی چیزی یاد بدی حالا یه کی اومده می خواد اینکارو بکنه حسودیت شده بده خودتو جمع کن بعدشم اینقدر فکر نکن گنده ای خوب
bingo55521
sarbaz021
bingo55521
این مطلب در 1391/10/13 13:47:43 نوشته شده است و در 1391/10/13 13:49:43 ویرایش شده است .
من بچم منم دارم اینجا باهات صحبت میکنم.....که چی می خوای یه چیزی از دهنم دربیاد سریع بری گزارش کنی که ما خودمون رنگ میکنیم.......بچه کلمه خوبیه مفهومشو باید تو کلاس خصوصی بهت بیاموزم بی ادعا که اصلا ادعا نداری که فقط یکم حس میکنی گنده ای نباید کسی جز تو باشه حیف که انجمن میدونم می خوای چی کار کنی والا......:lol:[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sarbaz021[/b][/div][div]بیا خودت زورت میاد به کسی چیزی یاد بدی حالا یه کی اومده می خواد اینکارو بکنه حسودیت شده :lol:بده خودتو جمع کن بعدشم اینقدر فکر نکن گنده ای خوب ;)[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sarbaz021[/b][/div][div]مولتی چیه ؟ مولتی کیه ؟اصلا من یکی دیگم من میگم تو که میگی 2 سال زندگیتو گذاشتی و تجربت زیاد در مبحس وسیع غارت خوب یه چیز بهتر بگو نه بهش بگو من خودم بلدم همین[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداشه من من به اون روشی که گفتی کاری ندارم و ازشم استفاده نمی کنم.جوابی هم توی اون تاپیک ندادم.از این که اومدی واسه من داری غارتو توضیح میدی موندم.تو این تاپیک دارم حرف میزنیم نه تاپیک دیگه.با مولتی هم جواب نده ما خر نیستیم.:mrgreen::lol::lol:لوووول لولم نکن که لولم میاد:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
من از اولشم گفتم ادعایی ندارم.ولی به کسایی که ادم بودن مرام داشت خیلی کمک کردمو یادشون دادم.ولی به بچه حال نمیکنم چیزی یاد بدم.[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.