به نام او روزی دهنده ی بی منت
سلام سلام خدمت شما که بدون زن از گشنگی به خودتون میپیچید.
دیگه گشنگی به سر اومد.
شما رو آشپز خواهیم کرد بااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سرآشپز رموو
باورتون نمیشه همین که دارم مینویسم خنده هاست که میاد.چون جناب dante یا همون فتیده جان ایراد گرفتن که چرا به جای این تاپیک های داغون تاپیک آموزشی نمیزاری منم جون برای تمام قدیمی ها احترام قائلم.کمی فکر کردم ودیدم راست میگه.
اولین تاپیک اموزشی رو آشپزی قرار دادم .
خونه دانشجویی از ما آشپز قهاری ساخت که شما رو از اون بی نصیب نمیذاریم.
خب اولین خوراک (دیگه نبینم کسی بگه غذا ،غذا به زبان عربی میشه ادرار شتر فهمیدی اریایی پس بگو خوراک گلم )املته.
داستان این املت بر میگرده به تابستان 2 سال پیش زمانی که کل نابستون تنها بودم و دیگه از خوردن کنسروهای متنوع و الویه اماده افسردگی گرفته بودم.
استینارو بالا زدم تا یه خوراک جدید درست کنم.که بسیار طرفدار پیدا کرد تا جاییکه تا خونه برمیگشتم درخواست این املتو میکردن.
اسمشو اول گذاشتم املت روسی و بعد مدیترانه ای بعد از صحبت با محدثه ساغر و کینگ اجسان2020 اسمشو گذاشتم املت رموو.
قبل از هر چیز باید بگم اینکه یه خوراک بسیار خوشمزه میشه ؛ دو دلیل اصلی داره عشق به آشپزی و عشق به کسایی که داری براشون خوراک درست میکنی.
خب برای درست کردن املت رموو باید:
مواد لازم : (برای 2 نفر)
تخم مرغ .........................2 عدد
گوجه قرمز و سفت .......... 4 عدد بزرگ یا 6 عدد کوچک
سوسیس کوکتل ............ 4 تیکه
فلفل دلمه ای ................ 1 عدد بزرگ
پودر آویشن .................... به مقدار لازم
نمک و فلفل ................. به مقدار لازم
اولین کار نوع خردن کردن این مواده که باید به صورت نگینی باشه تصویراشو گذاشتم :
http://remoo.persiangig.com/1.jpg
http://remoo.persiangig.com/2.jpg
http://remoo.persiangig.com/3.jpg
بعد از خرد کردن مواد ،گوجه و سویس رو جداگانه سرخ میکنید.گوجه ها رو بعد از اضافه کردن نمک و فلفل طوری سرخ میکنید که فقط آبش تبخیر بشه ولی نباید از فرمش خارج بشه. برای همین باید از گوجه های سفت استفاده کنید.وقتی هر دو رو سرخ کردید گوجه و فلفل دلمه ای رو به سوسیس اضافه کنید. و طوری موادو قاطی کنید که که در تمام مایتابه پخش بشن. حالا 2 تا تخم مرغ رو داخل یه ظرف بشکونید و هم بزنیدو به طور مساوی به تمام قسمت مایتابه بریزید. شعله رو کم کنید و با قاشق راه تخم مرغ رو به کف مایتابه باز کنید.همنزنید خراب میشه خیلی اهسته. وقتی که تخم مرغ پخته شد روی املت پودر آویشن میریزیدو میذارید سره سفره .پودر اویشن راز این املته حتما باید باشه.
اینم خوده املت رموو:
http://remoo.persiangig.com/4.jpg
بسم الله یادتون نره.
خوراک بعدی هم انتخاب کنید.
سلام سلام خدمت شما که بدون زن از گشنگی به خودتون میپیچید.
دیگه گشنگی به سر اومد.
شما رو آشپز خواهیم کرد بااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سرآشپز رموو
باورتون نمیشه همین که دارم مینویسم خنده هاست که میاد.چون جناب dante یا همون فتیده جان ایراد گرفتن که چرا به جای این تاپیک های داغون تاپیک آموزشی نمیزاری منم جون برای تمام قدیمی ها احترام قائلم.کمی فکر کردم ودیدم راست میگه.
اولین تاپیک اموزشی رو آشپزی قرار دادم .
خونه دانشجویی از ما آشپز قهاری ساخت که شما رو از اون بی نصیب نمیذاریم.
خب اولین خوراک (دیگه نبینم کسی بگه غذا ،غذا به زبان عربی میشه ادرار شتر فهمیدی اریایی پس بگو خوراک گلم )املته.
داستان این املت بر میگرده به تابستان 2 سال پیش زمانی که کل نابستون تنها بودم و دیگه از خوردن کنسروهای متنوع و الویه اماده افسردگی گرفته بودم.
استینارو بالا زدم تا یه خوراک جدید درست کنم.که بسیار طرفدار پیدا کرد تا جاییکه تا خونه برمیگشتم درخواست این املتو میکردن.
اسمشو اول گذاشتم املت روسی و بعد مدیترانه ای بعد از صحبت با محدثه ساغر و کینگ اجسان2020 اسمشو گذاشتم املت رموو.
قبل از هر چیز باید بگم اینکه یه خوراک بسیار خوشمزه میشه ؛ دو دلیل اصلی داره عشق به آشپزی و عشق به کسایی که داری براشون خوراک درست میکنی.
خب برای درست کردن املت رموو باید:
مواد لازم : (برای 2 نفر)
تخم مرغ .........................2 عدد
گوجه قرمز و سفت .......... 4 عدد بزرگ یا 6 عدد کوچک
سوسیس کوکتل ............ 4 تیکه
فلفل دلمه ای ................ 1 عدد بزرگ
پودر آویشن .................... به مقدار لازم
نمک و فلفل ................. به مقدار لازم
اولین کار نوع خردن کردن این مواده که باید به صورت نگینی باشه تصویراشو گذاشتم :
http://remoo.persiangig.com/1.jpg
http://remoo.persiangig.com/2.jpg
http://remoo.persiangig.com/3.jpg
بعد از خرد کردن مواد ،گوجه و سویس رو جداگانه سرخ میکنید.گوجه ها رو بعد از اضافه کردن نمک و فلفل طوری سرخ میکنید که فقط آبش تبخیر بشه ولی نباید از فرمش خارج بشه. برای همین باید از گوجه های سفت استفاده کنید.وقتی هر دو رو سرخ کردید گوجه و فلفل دلمه ای رو به سوسیس اضافه کنید. و طوری موادو قاطی کنید که که در تمام مایتابه پخش بشن. حالا 2 تا تخم مرغ رو داخل یه ظرف بشکونید و هم بزنیدو به طور مساوی به تمام قسمت مایتابه بریزید. شعله رو کم کنید و با قاشق راه تخم مرغ رو به کف مایتابه باز کنید.همنزنید خراب میشه خیلی اهسته. وقتی که تخم مرغ پخته شد روی املت پودر آویشن میریزیدو میذارید سره سفره .پودر اویشن راز این املته حتما باید باشه.
اینم خوده املت رموو:
http://remoo.persiangig.com/4.jpg
بسم الله یادتون نره.
خوراک بعدی هم انتخاب کنید.
نظرسنجی
- قورمه سبزی
- خورشت قیمه
- خورشت فسنجان
- کباب شامی
- معجون رموو
این مطلب در 1392/09/28 00:12:01 نوشته شده است و در 1392/09/28 16:03:49 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد