آرمان خانمگه دختر نیستی؟mohadeseh33میگم چه طوره از غذا های ساده تر شروع کنی
ارتباطی نداره
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/10/03 00:59:06
ارتباطی نداره صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم... |
|
1392/10/19 02:34:55
منم طرز تهیه نیمرو رو می ذارم...
آقایون چطور نیمرو درست میکنن؟ ۱- توی کابینتهای بالایی آشپزخونه دنبال ماهیتابه میگردن ۲- توی کابینتهای پایینی دنبال ماهیتابه میگردن و بلاخره پیداش میکنن ۳- ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن ۴- توی ماهیتابه روغن میریزن ۵- توی یخچال دنبال تخم مرغ میگردن ۶- یه دونه تخم مرغ پیدا میکنن ۷- چند تا فحش میدن ۸- دنبال کبریت میگردن ۹- با فندک اجاق گاز رو روشن میکنن و بوی سرکه همراه دود آشپزخونه رو بر میداره ۱۰- ماهیتابه رو میشورن (بگو چرا روغنش بوی ترشی میداد )! ۱۱- ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن واقعی میریزن ۱۲- تخم مرغی که از روی کابینت سر خورده و کف آشپزخونه پهن شده رو با دستمال پاک میکنن ۱۳- چند تا فحش میدن و لباس میپوشن ۱۴- میرن سراغ بقالی سر کوچه و ۲۰ تا تخم مرغ میخرن و برمیگردن ۱۵- تلویزیون رو روشن میکنن و صداش رو بلند میکنن ۱۶- روغن سوخته رو میریزن توی سطل و دوباره روغن توی ماهیتابه میریزن ۱۷- تخم مرغها رو میشکنن و توی ماهیتابه میریزن ۱۸- دنبال نمکدون میگردن ۱۹- نمکدون خالی رو پیدا میکنن و چند تا فحش میدن ۲۰- دنبال کیسهء نمک میگردن و بلاخره پیداش میکنن ۲۱- نمکدون رو پر از نمک میکنن ۲۲- صدای گزارشگر فوتبال رو میشنون و میدون جلوی تلویزیون ۲۳- نمکدون رو روی میز میذارن و محو تماشای فوتبال میشن ۲۴- بوی سوختگی رو استشمام میکنن و میدون توی آشپزخونه صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
|
1392/10/19 02:53:19
پس واجب شد بر خلاف نظر سنجی که میگه معجون رموو
برم سراغ یکیاز سخترین غذای ایرانی یعنی فسنجون مردا میخوام ابرومونو بخرم پرچما بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید همتونو دوس دارم کامد |
|
1392/10/19 02:56:20
مردهم مردای قدیم.. مردای این دوره زمونه به دست پختشون افتخار می کنند صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
|
1392/10/19 03:01:15
بحث دستپختمون نیست بحث اینه که ما از همه چی بی نیازیمممممممممممممممممم
این مطلب در 1392/10/19 03:01:15 نوشته شده است و در 1392/10/19 03:03:37 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
|
1392/10/19 03:10:26
پس بذار بشمرم چند تا تاپیک دیگه باید بذاری.. 1-ظرف شستن 2-تمیز کردن اتاق شخصی 3- مهربان و با عاطفه بودن 4- ........ امیدوارم صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
|
1392/10/19 03:15:50
اونا هم میزاریم بموقش زنا امروز که فکر زندگی نیستن قربون زنا دیروز کیلیپس میزاشتن اندازه سر شوهرشون الان میرن موهاشونو از ته میزنن تا شکل ما مردا بشن. اخی
این مطلب در 1392/10/19 03:15:50 نوشته شده است و در 1392/10/19 03:17:21 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
|
1392/10/19 03:20:25
چون مردا جدیدا اشپز شدن من شنیدم بچه داری شونم خیلی خوبه : از ابروهاشونم چیزی نمونده ..هرچقدر تلاش کنن نمی تونن مثل دخترا زیبا باشن .. اخی . صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
|
1392/10/19 03:22:16
بسه دیگه اگه ادامه بدم فردا این بچه ها میریزن سرم
این جام که دختر نیست مارو نجات بده صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
|
1392/10/19 03:26:39
برا مورد اخر که واقعا چیزی برا گفتن ندارم
یه چیزایی دیدم از این نامردا که باید خودکشی کنم ولی برا دو مورد اولت اینکه یکی از نیاز های انسان باید بلد باشی خوراک درست کنی یا نه بعدی هم مگه ما دل نداریم بچه داری عین عبادته. ادامه در خصوصی ..... رفتنی یا باید برن
منوی کاربری
|
||