زندگی کن به شیوه ی خودت
با قوانینِ خودت
با باورها و ایمان قلبی خودت
مردم دلشان میخواهد موضوعی برایِ گفتگو داشته باشند ،
برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی !
هر جور که باشی ، حرفی برایِ گفتن دارند …!
پس خودت باش …
زندگی کن به شیوه ی خودت
با قوانینِ خودت
با باورها و ایمان قلبی خودت
مردم دلشان میخواهد موضوعی برایِ گفتگو داشته باشند ،
برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی !
هر جور که باشی ، حرفی برایِ گفتن دارند …!
پس خودت باش …
اون دسته از دوستانی که داخل پروفایلشون می نویسند"" پرچم بدجوری بالاست"" حالا ""اون پرچم رو بالا نگه دارین میخوام برم تو افق تک چرخ بزنم"".
اثری از خودم"" alireza200 ""
این مطلب در 1392/08/17 10:40:30 نوشته شده است و در 1392/08/17 10:41:04 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
اون دسته از دوستانی که داخل پروفایلشون می نویسند[b]"" پرچم بدجوری بالاست""[/b] حالا [b]""اون پرچم رو بالا نگه دارین میخوام برم تو افق تک چرخ بزنم"".[/b]
میگویند:
زمانی کزروس به کوروش بزرگ گفت چرا از غنیمت های جنگی چیزی را برای خود بر نمی داری و همه را به سربازانت می بخشی. کوروش گفت اگر غنیمت های جنگی را نمی بخشیدیم الان دارایی من چقدر بود ؟ گزروس عددی را با معیار آن زمان گفت. کوروش یکی از سربازانش را صدا زد و گفت برو به مردم بگو کوروش برای امری به مقداری پول و طلا نیاز دارد. سرباز در بین مردم جار زد و سخن کوروش را به گوششان رسانید. مردم هرچه در توان داشتند برای کوروش فرستادند. وقتی که مالهای گرد آوری شده را حساب کردند ، از آنچه کزروس انتظار داشت بسیار بیشتر بود. کوروش رو به کزروس کرد و گفت ، ثروت من اینجاست ...
اگر آنها را پیش خود نگه داشته بودم ، همیشه باید نگران آنها بودم.
............
دیودوروس سیسولوس در مورد کوروش بزرگ میگوید:
کوروش در رفتارش با دشمنان دارای شجاعتی کم نظیر و در کردارش نسبت به زیردستانش پاک اندیش و انسان دوستانه بود از این رو ایرانیان او را (پدر) می خواندند.
تکراری بود ولی خوبه!
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]payam666[/b][/div][div]میگویند:
زمانی کزروس به کوروش بزرگ گفت چرا از غنیمت های جنگی چیزی را برای خود بر نمی داری و همه را به سربازانت می بخشی. کوروش گفت اگر غنیمت های جنگی را نمی بخشیدیم الان دارایی من چقدر بود ؟ گزروس عددی را با معیار آن زمان گفت. کوروش یکی از سربازانش را صدا زد و گفت برو به مردم بگو کوروش برای امری به مقداری پول و طلا نیاز دارد. سرباز در بین مردم جار زد و سخن کوروش را به گوششان رسانید. مردم هرچه در توان داشتند برای کوروش فرستادند. وقتی که مالهای گرد آوری شده را حساب کردند ، از آنچه کزروس انتظار داشت بسیار بیشتر بود. کوروش رو به کزروس کرد و گفت ، ثروت من اینجاست ...
اگر آنها را پیش خود نگه داشته بودم ، همیشه باید نگران آنها بودم.
............
دیودوروس سیسولوس در مورد کوروش بزرگ میگوید:
کوروش در رفتارش با دشمنان دارای شجاعتی کم نظیر و در کردارش نسبت به زیردستانش پاک اندیش و انسان دوستانه بود از این رو ایرانیان او را (پدر) می خواندند.[/div][/quote]
تکراری بود ولی خوبه!
اون دسته از دوستانی که داخل پروفایلشون می نویسند"" پرچم بدجوری بالاست"" حالا ""اون پرچم رو بالا نگه دارین میخوام برم تو افق تک چرخ بزنم"".
دوستان دیگه پرچم رو بیارین پایین.. خواستیم بریم افق تک چرخ بزنیم رفتیم محو شدیم
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]اون دسته از دوستانی که داخل پروفایلشون می نویسند[b]"" پرچم بدجوری بالاست""[/b] حالا [b]""اون پرچم رو بالا نگه دارین میخوام برم تو افق تک چرخ بزنم"".[/b]
اثری از خودم"" alireza200 ""[/div][/quote]
دوستان دیگه پرچم رو بیارین پایین.. خواستیم بریم افق تک چرخ بزنیم رفتیم محو شدیم:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.