اصولا مگه هر آبادی تک محصولی 15 متخصص نمیگیره تو خود راهنما نوشته هر نیروی متخصص 5 درصد اضافه میکنه آبادی تک محصولی 75 درصد(که همون باید 15 تا متخصص باشه) دومحصولی 50 درصد زیاد میکنه از هر کدومش(به نقل از راهنما) پس اصولا از هر کدوم 10 تا متخصص میشه اگه غیر از اینه یکی مارو ملتفت کنه
همین خودشه..
...MaRYAM...
[quote][div][b]king[/b][/div][div]اصولا مگه هر آبادی تک محصولی 15 متخصص نمیگیره تو خود راهنما نوشته هر نیروی متخصص 5 درصد اضافه میکنه آبادی تک محصولی 75 درصد(که همون باید 15 تا متخصص باشه) دومحصولی 50 درصد زیاد میکنه از هر کدومش(به نقل از راهنما) پس اصولا از هر کدوم 10 تا متخصص میشه اگه غیر از اینه یکی مارو ملتفت کنه[/div][/quote]
همین خودشه..
این مطلب در 1392/08/18 13:52:18 نوشته شده است و در 1392/08/18 13:53:24 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
دوستان من یه بار این بحث متخصص رو جواب میدم دیگه خواهشا اگه از این تایپیک ها دادید این تایپیک رو کپی کنید تا ببینند
هر متخص 5 درصد و هر منجم [b]20 درصد توانایی اون متخصص [/b]رو میبره بالا
یعنی
5%*20%=1%
یعنی با ارسال یه منجنم هر متخصص شما به جای اینکه 5 درصد منابع رو ببره بالا 6 درصد میبره بالا
اگه 1 منجم بفرستیم توانایی متخصص ها میشه 6 درصد
" 2 " " " " " 7 "
" 3 " " " " " 8 "
" 4 " " " " " 9 "
" 5 " " " " " 10 "
" 6 " " " " " 11 "
" m " 5+n " " " " " n
البته فرستادن منجم تنها هیچ تاثیری نداره
من که والا چی بگم 310 تا کشاورز فرستادم توی ابادی گندم و چوب تولیدم از منفی پنجاه هزار اومد روی مثبت 102720
توی سرور المان
الان همه میگن اصلا سرور المان فرق داره و....
خلاصه 150000 تا گندم رشد کرد و منم حال کردم
bikhodi
من که والا چی بگم 310 تا کشاورز فرستادم توی ابادی گندم و چوب تولیدم از منفی پنجاه هزار اومد روی مثبت 102720
توی سرور المان
الان همه میگن اصلا سرور المان فرق داره و....
خلاصه 150000 تا گندم رشد کرد و منم حال کردم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.