fiiiis
عشق حال
fiiiis
عشق حال
با سلام دوستان عصر پادشاهی من بنده یه سوال خدمت دوستان داشتم
چه تعداد نیرو متخص تو عمارت قهرمان باید بزارم که سریع سلامت قهرمانها برگرده اخرین سقفشو بگین
سوال دوم چه تعداد نیرو متخص باید تو ابادی بزارم مثلا 4 منجم 5 معمار این کافیه ؟ برا ابادی سنگم اخرین بازدهی میده یعنی همون 75% تولید بیشتر
بازم تاکید میکنم یه حرفهای پاسخ بده خواهشن دوستانی که خودشون هم مثل من نمیدونن نگن مارو بیخودی گیج نکن
تو آبادی ها باید برای یک منبع مثل آبادی سنگ 15 معمار
و برای آبادی سنگ گندم به طور مثال 10 کشاورز و 10 معمار بفرستی
فکر نکنم چون من 7 معمار و 4 منجم گذاشتم دیگه بالاتر نمیره منابع پس 15 خیلی زیاد میشه
سرور 1 که اینطور بود
سرور چند ؟
داداش مطمئنی سرور 1 اینطوری بود؟؟؟
یه چیزی میزارم شما که تو سرور یک باید یادت باشه که آخرا این قسمت ها فعال شد نه؟
با ورود گینگیزها و گنجینه های آنها به نقشه، مرحله جوایز آغاز شد. در این مرحله امکانات زیر برای رسیدن به اهداف بزرگ آخر بازی فعال شد:
1- عمارت قهرمان جهت پرورش و مدیریت قهرمانان بزرگ
2- نیروهای تخصصی جهت استخراج آبادی ها و افزایش سطح منابع
3- خزانه و گنجینه ها
4- اردوگاه نیز برای اعزام و کنترل قهرمان ارتقا می یابد.
امیدواریم شما را در جمع برندگان و قهرمانان خوش شانس سرور یک ملاقات نماییم.
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]fiiiis[/b][/div][div][quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]fiiiis[/b][/div][div][quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div]با سلام دوستان عصر پادشاهی من بنده یه سوال خدمت دوستان داشتم
چه تعداد نیرو متخص تو عمارت قهرمان باید بزارم که سریع سلامت قهرمانها برگرده اخرین سقفشو بگین
سوال دوم چه تعداد نیرو متخص باید تو ابادی بزارم مثلا 4 منجم 5 معمار این کافیه ؟ برا ابادی سنگم اخرین بازدهی میده یعنی همون 75% تولید بیشتر
بازم تاکید میکنم یه حرفهای پاسخ بده خواهشن دوستانی که خودشون هم مثل من نمیدونن نگن مارو بیخودی گیج نکن
[/div][/quote]
تو آبادی ها باید برای یک منبع مثل آبادی سنگ 15 معمار
و برای آبادی سنگ گندم به طور مثال 10 کشاورز و 10 معمار بفرستی[/div][/quote]
فکر نکنم چون من 7 معمار و 4 منجم گذاشتم دیگه بالاتر نمیره منابع پس 15 خیلی زیاد میشه[/div][/quote]
سرور 1 که اینطور بود [/div][/quote]
سرور چند ؟:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
داداش مطمئنی سرور 1 اینطوری بود؟؟؟
یه چیزی میزارم شما که تو سرور یک باید یادت باشه که آخرا این قسمت ها فعال شد نه؟
با ورود گینگیزها و گنجینه های آنها به نقشه، مرحله جوایز آغاز شد. در این مرحله امکانات زیر برای رسیدن به اهداف بزرگ آخر بازی فعال شد:
1- عمارت قهرمان جهت پرورش و مدیریت قهرمانان بزرگ
2- نیروهای تخصصی جهت استخراج آبادی ها و افزایش سطح منابع
3- خزانه و گنجینه ها
4- اردوگاه نیز برای اعزام و کنترل قهرمان ارتقا می یابد.
امیدواریم شما را در جمع برندگان و قهرمانان خوش شانس سرور یک ملاقات نماییم.