سلام آقا واسه پرفتن سکه های پاداش میگه برو ایمیلتو تایید کن اما ایمیلی از کینگزارا نیومده چی کنم؟
این برای منم اتفاق افتاده بود اول باید بری واز پرو فایل شخصیت تایید ایمیل کنی فکر کنم سرعت اینترنتتم خیلی پایینه
پروفایل شخصی کجاست دقیقا؟پیدا نمی کنم
قبلا تو همین سرورا بود ولی الان باید بری صحفه ی اصلی سایت kingsera.ir
و بعداز وارد کردن مشخصاتت میری تو پرو فایل شخصیت
تنظیمات اکانت.اینه.پیدا کردم.آقا مرسی
خواهش
تو بازی دیدی کسی برات شاخ بازی در اورد تو اینجا برام پیام بفرست تا با عصر پادشاهان خدا حافظی کنه
در ماهی تابه ی عشق بسوختم
بی وفا روغن بریز
[quote][div][b]mama13[/b][/div][div][quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div][quote][div][b]mama13[/b][/div][div][quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div][quote][div][b]mama13[/b][/div][div][quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div]سلام آقا واسه پرفتن سکه های پاداش میگه برو ایمیلتو تایید کن اما ایمیلی از کینگزارا نیومده چی کنم؟[/div][/quote]
این برای منم اتفاق افتاده بود اول باید بری واز پرو فایل شخصیت تایید ایمیل کنی فکر کنم سرعت اینترنتتم خیلی پایینه[/div][/quote]
پروفایل شخصی کجاست دقیقا؟پیدا نمی کنم[/div][/quote] قبلا تو همین سرورا بود ولی الان باید بری صحفه ی اصلی سایت kingsera.ir
و بعداز وارد کردن مشخصاتت میری تو پرو فایل شخصیت
[/div][/quote]
تنظیمات اکانت.اینه.پیدا کردم.آقا مرسی[/div][/quote]خواهش
[/div][/quote]
تو بازی دیدی کسی برات شاخ بازی در اورد تو اینجا برام پیام بفرست تا با عصر پادشاهان خدا حافظی کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.