سلام آقا واسه پرفتن سکه های پاداش میگه برو ایمیلتو تایید کن اما ایمیلی از کینگزارا نیومده چی کنم؟
رمز و نام کاربریتو خصوصی بفرست تا چکش کنم
یه سر بزن ضرر نمیکنی www.apk1.lxb.ir
[quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div]سلام آقا واسه پرفتن سکه های پاداش میگه برو ایمیلتو تایید کن اما ایمیلی از کینگزارا نیومده چی کنم؟[/div][/quote]
رمز و نام کاربریتو خصوصی بفرست تا چکش کنم
سلام آقا واسه پرفتن سکه های پاداش میگه برو ایمیلتو تایید کن اما ایمیلی از کینگزارا نیومده چی کنم؟
این برای منم اتفاق افتاده بود اول باید بری واز پرو فایل شخصیت تایید ایمیل کنی فکر کنم سرعت اینترنتتم خیلی پایینه اگر نباشه اگه از اون راه بری مطمعا نتیجه میگیری
در ماهی تابه ی عشق بسوختم
بی وفا روغن بریز
[quote][div][b]mama13[/b][/div][div][quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div]سلام آقا واسه پرفتن سکه های پاداش میگه برو ایمیلتو تایید کن اما ایمیلی از کینگزارا نیومده چی کنم؟[/div][/quote]
این برای منم اتفاق افتاده بود اول باید بری واز پرو فایل شخصیت تایید ایمیل کنی فکر کنم سرعت اینترنتتم خیلی پایینه اگر نباشه اگه از اون راه بری مطمعا نتیجه میگیری[/div][/quote]
این برای منم اتفاق افتاده بود اول باید بری واز پرو فایل شخصیت تایید ایمیل کنی فکر کنم سرعت اینترنتتم خیلی پایینه
پروفایل شخصی کجاست دقیقا؟پیدا نمی کنم
قبلا تو همین سرورا بود ولی الان باید بری صحفه ی اصلی سایت kingsera.ir
و بعداز وارد کردن مشخصاتت میری تو پرو فایل شخصیت
بی وفا روغن بریز
[quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div][quote][div][b]mama13[/b][/div][div][quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div]سلام آقا واسه پرفتن سکه های پاداش میگه برو ایمیلتو تایید کن اما ایمیلی از کینگزارا نیومده چی کنم؟[/div][/quote]
این برای منم اتفاق افتاده بود اول باید بری واز پرو فایل شخصیت تایید ایمیل کنی فکر کنم سرعت اینترنتتم خیلی پایینه[/div][/quote]
پروفایل شخصی کجاست دقیقا؟پیدا نمی کنم[/div][/quote] قبلا تو همین سرورا بود ولی الان باید بری صحفه ی اصلی سایت kingsera.ir
این برای منم اتفاق افتاده بود اول باید بری واز پرو فایل شخصیت تایید ایمیل کنی فکر کنم سرعت اینترنتتم خیلی پایینه
تنظیمات اکانت.اینه.پیدا کردم.آقا مرسی
[quote][div][b]mama13[/b][/div][div][quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div][quote][div][b]mama13[/b][/div][div][quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div]سلام آقا واسه پرفتن سکه های پاداش میگه برو ایمیلتو تایید کن اما ایمیلی از کینگزارا نیومده چی کنم؟[/div][/quote]
این برای منم اتفاق افتاده بود اول باید بری واز پرو فایل شخصیت تایید ایمیل کنی فکر کنم سرعت اینترنتتم خیلی پایینه[/div][/quote]
پروفایل شخصی کجاست دقیقا؟پیدا نمی کنم[/div][/quote] قبلا تو همین سرورا بود ولی الان باید بری صحفه ی اصلی سایت kingsera.ir
[/div][/quote]
خواهش
بی وفا روغن بریز
[quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div][quote][div][b]mama13[/b][/div][div][quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div][quote][div][b]mama13[/b][/div][div][quote][div][b]ali_saveh110290[/b][/div][div]سلام آقا واسه پرفتن سکه های پاداش میگه برو ایمیلتو تایید کن اما ایمیلی از کینگزارا نیومده چی کنم؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
تنظیمات اکانت.اینه.پیدا کردم.آقا مرسی[/div][/quote]خواهش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.