تنها در صورتی به سرور قهرمان دعوت میشی که یکی از این جوایز رو زده باشی(کلید طلا.کلید نقره.صندوقچه.کتیبه حاودان) در هیج صروت دیگه دعوت نمیشی
این مطلب در 1392/08/07 16:28:36 نوشته شده است و در 1392/08/07 16:28:51 ویرایش شده است .
526386.863
[quote][div][b]ej200[/b][/div][div]تنها در صورتی به سرور قهرمان دعوت میشی که یکی از این جوایز رو زده باشی(کلید طلا.کلید نقره.صندوقچه.کتیبه حاودان) در هیج صروت دیگه دعوت نمیشی[/div][/quote]
[اگه اینطوریه که باید کلید بگیری بری هرمانان اون وقا نهایت 200 نفر دعوت میشن اونم نهایتش/با 200 نفر بازی میشه؟
[/quote]
چرا نشه.همه کنار هم میوفتن بعد دو هفته فقط 50 نفر میمونن اونا هم میرن یه اتحاد کتیبه رو با هم میزنن.
[quote][div][b]الشن2[/b][/div][div][اگه اینطوریه که باید کلید بگیری بری هرمانان اون وقا نهایت 200 نفر دعوت میشن اونم نهایتش/با 200 نفر بازی میشه؟[/div][/quote]
چرا نشه.همه کنار هم میوفتن بعد دو هفته فقط 50 نفر میمونن اونا هم میرن یه اتحاد کتیبه رو با هم میزنن.
چرا که نشه فقط غارتگرا هستن چون کسانی که غارت دارن میتونن کلید طلاو و کتیهب بزنن و اینطووری پروپلیر ها جمع شدن تو یه سرور
غارتگرا فارم میشن چون نمیتونن مولتی بسازن.
[quote][div][b]ej200[/b][/div][div]چرا که نشه فقط غارتگرا هستن چون کسانی که غارت دارن میتونن کلید طلاو و کتیهب بزنن و اینطووری پروپلیر ها جمع شدن تو یه سرور[/div][/quote]
غارتگرا فارم میشن چون نمیتونن مولتی بسازن.:idea:
چرا که نشه فقط غارتگرا هستن چون کسانی که غارت دارن میتونن کلید طلاو و کتیهب بزنن و اینطووری پروپلیر ها جمع شدن تو یه سرور
نه اتفاقا ارمان خان کسانی که غارتگر بچه مایه دارن و کسانی رو که تو سرور قهرمانان قصد فروش دارن میخرن و غارتش میکنن و هر کی هم فارم شه همون اوله بازیه تو سرور قهرمانان و خوبیش اینه که 45 روزه هست
بزن گیلاس به گیلاسم و امشبو مسح کن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]ej200[/b][/div][div]چرا که نشه فقط غارتگرا هستن چون کسانی که غارت دارن میتونن کلید طلاو و کتیهب بزنن و اینطووری پروپلیر ها جمع شدن تو یه سرور[/div][/quote]
غارتگرا فارم میشن چون نمیتونن مولتی بسازن.:idea:[/div][/quote]
نه اتفاقا ارمان خان کسانی که غارتگر بچه مایه دارن و کسانی رو که تو سرور قهرمانان قصد فروش دارن میخرن و غارتش میکنن و هر کی هم فارم شه همون اوله بازیه تو سرور قهرمانان و خوبیش اینه که 45 روزه هست
من دارم تو یه سرور خارجی بازی میکنم.سرعتش مال قهرمانانه ولی تموم بشو نیست.
[quote][div][b]ej200[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]ej200[/b][/div][div]چرا که نشه فقط غارتگرا هستن چون کسانی که غارت دارن میتونن کلید طلاو و کتیهب بزنن و اینطووری پروپلیر ها جمع شدن تو یه سرور[/div][/quote]
غارتگرا فارم میشن چون نمیتونن مولتی بسازن.:idea:[/div][/quote]
نه اتفاقا ارمان خان کسانی که غارتگر بچه مایه دارن و کسانی رو که تو سرور قهرمانان قصد فروش دارن میخرن و غارتش میکنن و هر کی هم فارم شه همون اوله بازیه تو سرور قهرمانان و خوبیش اینه که 45 روزه هست[/div][/quote]
من دارم تو یه سرور خارجی بازی میکنم.سرعتش مال قهرمانانه ولی تموم بشو نیست.:o:?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.