فکر میکنین منی که تو سرور 13 یه مدل دفاع گرفتم تو سرور 17 مدال پیشرفت ممکنه به سرور قهرمانان دعوت بشم؟و اگر دعوت شدم دعوتنامه به ایمیم فرستاده میشه؟
نمیدونم دعویت بشی یا نه
ولی یا از ایمیل یا از تلفن همراه شاید دعوت کنن
اطلاعیه هاش رو هم تو وبلاگ میزنن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]الشن2[/b][/div][div]فکر میکنین منی که تو سرور 13 یه مدل دفاع گرفتم تو سرور 17 مدال پیشرفت ممکنه به سرور قهرمانان دعوت بشم؟و اگر دعوت شدم دعوتنامه به ایمیم فرستاده میشه؟[/div][/quote]
نمیدونم دعویت بشی یا نه
ولی یا از ایمیل یا از تلفن همراه شاید دعوت کنن
اطلاعیه هاش رو هم تو وبلاگ میزنن
فکر میکنین منی که تو سرور 13 یه مدل دفاع گرفتم تو سرور 17 مدال پیشرفت ممکنه به سرور قهرمانان دعوت بشم؟و اگر دعوت شدم دعوتنامه به ایمیم فرستاده میشه؟
جواب سوالتو نمیدونم.....
ولی می خواستم بگم قبل تاپیک دادن متن تاپیکتو بخون ببین غلط املایی داری درستش کن....
مثلا ایمیل رو نوشتی ایمیم و قهرمانان رو نوشتی قهرانان
باز حرفه ای ها می فهمند اما این بچه های تازه وارد اینا رو میبینن هنگ میکنن
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]الشن2[/b][/div][div]فکر میکنین منی که تو سرور 13 یه مدل دفاع گرفتم تو سرور 17 مدال پیشرفت ممکنه به سرور قهرمانان دعوت بشم؟و اگر دعوت شدم دعوتنامه به ایمیم فرستاده میشه؟[/div][/quote]
جواب سوالتو نمیدونم.....
ولی می خواستم بگم قبل تاپیک دادن متن تاپیکتو بخون ببین غلط املایی داری درستش کن....
جواب سوالتو نمیدونم.....
قهرمانان رو درست نوشته
.
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]الشن2[/b][/div][div]فکر میکنین منی که تو سرور 13 یه مدل دفاع گرفتم تو سرور 17 مدال پیشرفت ممکنه به سرور قهرمانان دعوت بشم؟و اگر دعوت شدم دعوتنامه به ایمیم فرستاده میشه؟[/div][/quote]
جواب سوالتو نمیدونم.....
باز حرفه ای ها می فهمند اما این بچه های تازه وارد اینا رو میبینن هنگ میکنن[/div][/quote]
قهرمانان رو درست نوشته
جواب سوالتو نمیدونم.....
قهرمانان رو درست نوشته
موضوع تاپیک رو میگم
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]الشن2[/b][/div][div]فکر میکنین منی که تو سرور 13 یه مدل دفاع گرفتم تو سرور 17 مدال پیشرفت ممکنه به سرور قهرمانان دعوت بشم؟و اگر دعوت شدم دعوتنامه به ایمیم فرستاده میشه؟[/div][/quote]
جواب سوالتو نمیدونم.....
باز حرفه ای ها می فهمند اما این بچه های تازه وارد اینا رو میبینن هنگ میکنن[/div][/quote]
قهرمانان رو درست نوشته[/div][/quote]
موضوع تاپیک رو میگم
100 تا از بهترینای هر سرور دعوت میشن
از نظر جمعیت
نیرو
غارت
گنجینه های زده شده
و...
بازم اشتباه فقط کسانی که گنجینه های مثل کلید طلا ونقره صندوقچه و کتیبه جاودان رو غارت کرده باشند دعوت میشن
بزن گیلاس به گیلاسم و امشبو مسح کن
[quote][div][b]famili[/b][/div][div]100 تا از بهترینای هر سرور دعوت میشن
از نظر جمعیت
نیرو
غارت
گنجینه های زده شده
و...
[/div][/quote]
بازم اشتباه فقط کسانی که گنجینه های مثل کلید طلا ونقره صندوقچه و کتیبه جاودان رو غارت کرده باشند دعوت میشن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.