دارک مین اونت اسمکدان
در دارک مین اونت تپینگ سه شنبه اسمکدان , جان سینا در یک مسابقه بر سر تایتل WHC ,
آلبرتو دلریو رو شکست داد . ویلیام رگال داور ویژه ی این مسابقه بود . بعد از مسابقه رگال
به جان سینا حمله کرد . اما بعد از آن جان سینا به ویلیام رگال و Tony Chimel ( انانسر رینگ ) AA زد .
در طول این مسابقه رگال به شدت از سوی تماشاگران تشویق میشد.
مصدومیت کودی رودز
در لایو اونت WWE در نیوکاسل , کودی رودز و گلداست در یک مسابقه بر سر تایتل تگ تیم
در مقابل ست رولینز و رومن رینز قرار گرفته بودند که کودی رودز , بعد از خوردن سرش به گوشه ی رینگ
مصدوم شد . هنوز مشخص نشده این مصدومیت جدی است یا نه .
بازگشت وید برت
وید برت در دارک مچِ قبل از شروع شدن راء در منچستر , موفق به شکست دیمین سندو شد .
ویلیام رگال انانسر این مسابقه بود .
هنوز وضعیت وید برت برای بازگشت به TV به خاطر مشکلات ویزا , مشخص نیست .
چاوو و ویکی به یاد ادی
امروز هشتمین سالروز درگذشت ادی گررو بود .
چاوو امروز صبح تو*ییت داد :
" به یاد عمو و برادرم ادی . 8 سال گذشت . انگار همین دیروز بود . خیلی دلم برات تنگ شده . بزودی میبینمت . جای منو نگه دار . "
" ممنون از همه ی شما که امروز به یاد ادی بودید .اون همه ی شما رو مثل یک خانواده دوست داشت . آره درسته . مثل یک خانواده "
همچنین ویکی تو*ییت داد :
" دوستت دارم ادی ! همیشه و تا ابد ! "
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
دارک مین اونت اسمکدان
در دارک مین اونت تپینگ سه شنبه اسمکدان , جان سینا در یک مسابقه بر سر تایتل WHC ,
آلبرتو دلریو رو شکست داد . ویلیام رگال داور ویژه ی این مسابقه بود . بعد از مسابقه رگال
به جان سینا حمله کرد . اما بعد از آن جان سینا به ویلیام رگال و Tony Chimel ( انانسر رینگ ) AA زد .
در طول این مسابقه رگال به شدت از سوی تماشاگران تشویق میشد.
مصدومیت کودی رودز
در لایو اونت WWE در نیوکاسل , کودی رودز و گلداست در یک مسابقه بر سر تایتل تگ تیم
در مقابل ست رولینز و رومن رینز قرار گرفته بودند که کودی رودز , بعد از خوردن سرش به گوشه ی رینگ
مصدوم شد . هنوز مشخص نشده این مصدومیت جدی است یا نه .
بازگشت وید برت
وید برت در دارک مچِ قبل از شروع شدن راء در منچستر , موفق به شکست دیمین سندو شد .
ویلیام رگال انانسر این مسابقه بود .
هنوز وضعیت وید برت برای بازگشت به TV به خاطر مشکلات ویزا , مشخص نیست .
چاوو و ویکی به یاد ادی
امروز هشتمین سالروز درگذشت ادی گررو بود .
چاوو امروز صبح تو*ییت داد :
" به یاد عمو و برادرم ادی . 8 سال گذشت . انگار همین دیروز بود . خیلی دلم برات تنگ شده . بزودی میبینمت . جای منو نگه دار . "
" ممنون از همه ی شما که امروز به یاد ادی بودید .اون همه ی شما رو مثل یک خانواده دوست داشت . آره درسته . مثل یک خانواده "
همچنین ویکی تو*ییت داد :
" دوستت دارم ادی ! همیشه و تا ابد ! "