آرمان خانیه چند تا عکس هم بذاری بد نمیشه.
گفتم اگه خواستید پی ام بدهید بهتون میدم
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/10/09 18:32:09
گفتم اگه خواستید پی ام بدهید بهتون میدم If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo 8 مدیر ؟ ? Where Is Ofogh |
|
1392/10/09 18:32:32
نیدونم زبان انجمنم فارسیه If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
|
1392/10/11 08:35:58
»» د راک در مقابل براک لزنر ««
د راک در جواب یکی از طرفدارن در تویــیــتر که درباره بازگشت او در رسلمنیا 30 سوال پرسیده بود گفت: من ، وینس مکمن و براک لزنر برای مسابقه د راک در مقابل براک لزنر در سال 2014 برنامه ریزی کرده بودیم ، اما این مسابقه برگزار نخواهد شد. راک همچنین اضافه کرد که احتمال بازگشت او در رسلمنیا 31 وجود دارد. »» مصاحبه هیمن درباره براک لزنر «« پاول هیمن به تازگی در مصاحبه ای با مایکل کول درباره دلایل بازگشت لزنر ، حریف بعدی او و... صحبت کرده است که در ادامه قسمت های مهم این مصاحبه را مشاهده می کنید. هیمن در ابتدا گفت که در طول مدت غیبتش دوران نقاهت ناشی از ضربات پانک را پشت سر میزاشته و همچنین مشغول انجام کارهای مربوط به لزنر بوده است. او درباره دلایل بازگشت لزنر اینطور توضیح می دهد : هواداران نباید از اینکه تریپل ایچ باعث بازگشت لزنر شد تعجب کنند زیرا هانتر کاری را میکنه که برای بیزینس خوب باشه و مطمئن باشید که برای بیزینس ، هیچ چیزی بهتر از برگرداندن لزنر نبود. لزنر برگشت زیرا در حال حاضر فقط یک WWE World Heavyweight Champion وجود دارد و وقتی لزنر دید که فقط یک مرد وجود داره فهمید که این موقعیت متعلق به خودشه. هیمن اضافه کرد : برای لزنر اهمیتی نداره که اون شخص جان سینا باشه یا رندی اورتن ، اما در نهایت برنده آن مسابقه باید در مقابل لزنر قرار بگیره. هیمن درباره درگیری لزنر با مارک هنری نیز گفت : این جنگی بود که خود هنری اون را خواسته بود. او افزود : مهم نیست چه کسی به سمت رینگ میاد مهم اینه که هیچکس از پس لزنر برنمیاد. همچنین هیمن در ابتدا درباره بازگشت باتیستا بی اعتنا بود و منکر این شد که دلیل بازگشت لزنر ، بازگشت باتیستا بوده است. با این حال او گفت که یکی از طرفداران سرسخت باتیستاست و دوست داره باهاش قرارداد امضا کنه ولی این اتفاق هیچوقت رخ نخواهد داد. او گفت : لزنر نگران شخصی که قراره در مقابل قرار بگیره نیست. هیمن مصاحبه خود را با گفتن اینکه "لزنر در راء هفته بعد نیز حضور داره و می خواد کاری بیش از old school انجام بده" به پایان رساند. »» پیش بینی باتیستا «« باتیستا تویــیــت جالبی درباره سال جدید ارسال کرده است : من پیش بینی می کنم سال 2014 بهترین سال زندگی من باشه. تا سال 2015 که به بهترین سال در زندگی من تبدیل خواهد شد. سال نو مبارک... If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
|
1392/10/14 07:41:02
.نظر بری بلا در مورد اتفاقاتی که برای دنیل برایان افتاده؟
بری بلا در مود سوُال های مردم درمورد دنیل برایان که به وایات فمیلی پیوسته گفت:من میدونم همه شما میخواهید بپرسید.من الان نمیدونم برایان کجاست.اون گفت حالش خوبه و من به اون اعتماد دارم و پشتش میایستم.سال نو مبارک .شرکت کنندگان الیمیشن چمبر 2014 / کشتیگیران مطرح سال 2014 در الیمیشن چمبر مسابقهای سر هر دو کمربند برگزار میشود که در آن:براک لزنر،باتیستا،سی ام پانک،جان سینا،رندی اورتون،دنیل برایان شرکت خواهند کرد همچنین wwe.com کشتیگیران زیر را برای پیشرفت در سال 2014 معرفی کرد: بیگ ای لنگستون،بری بلا،اوسوز،تایتیس انیل،سامر ری،خاویر وودز،رومن رینز،رایبک ،اکسل،دمین سانداو،بری وایات .نظر تریپل اچ در مورد بازگشت باتیستا و براک لزنر: او گفت:براک لزنر بهترین راه حل برای بیزنس است و او برای بیزنس یک فرد بزرگ است.من خوشحال هستم باتیستا رو در جایی که به آن تعلق دارد میبینم.سال 2014 سال بزرگی برای wwe است. .نظر جان موریسون برای بازگشت به wwe: جان موریسون در مورد این سوُال که آیا دورت داره به wwe برگرده گفت:آمادگی خودم رو حفظ کردم و دوست دارم برگردم اما wwe نسبت به بازگشت من تصمیمی نگرفته. .آیا جان سینا در رسلمنیا مقابل بری وایات قرار خواهد گرفت؟ این شرایط زمانی امکان دارد که بری وایات برنده رویال رامبل شود و جان سینا تایتل را از اورتون بگیرد.این طرح قبل از tlc ریخته شده و با ورود لزنر و باتیستا احتمال آن بسیار کمی است. If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
|
1392/10/14 07:41:29
»» حریف تیکر در رسلمنیا ««
گفته میشود که آندرتیکر درخواست کرده است که در رسمنیا 30 درمقابل دنیل برایان قرار گیرد. در عین حال شنیده ها حاکی از این است که این موضوع تا کنون حتی به صورت داخلی هم در بین مقامات و استوری نویسان دبلیو دبلیو ای مورد بحث قرار نگرفته است. »» مرخص شدن می یانگ «« همانطور که قبلا اعلام شد می یانگ در بیمارستان بستری شده بود اما در حال حاضر او مرخص شده و در خانه تحت مراقبت های پزشکی قرار دارد. وضعیت او ثابت اعلام شده و او قادر با صحبت کردن با صدای ضعیف می باشد. »» نتایج مین ایونت «« در مین ایونت چهارشنبه شب برودوس کلی مهمان ویژه میز تی وی بود و درباره ی تغییر گیمیک و خروج Tons of Funk از صحبت کرد همچنین دو مسابقه ی زیر در این ایونت انجام شد. SPOILER: HIDE Damien Sandow defeated Kofi Kingston The Funkadactyls defeated Alicia Fox and Rosa Mendes If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
|
1392/10/14 07:42:27
.نظر بری بلا در مورد اتفاقاتی که برای دنیل برایان افتاده؟
بری بلا در مود سوُال های مردم درمورد دنیل برایان که به وایات فمیلی پیوسته گفت:من میدونم همه شما میخواهید بپرسید.من الان نمیدونم برایان کجاست.اون گفت حالش خوبه و من به اون اعتماد دارم و پشتش میایستم.سال نو مبارک .شرکت کنندگان الیمیشن چمبر 2014 / کشتیگیران مطرح سال 2014 در الیمیشن چمبر مسابقهای سر هر دو کمربند برگزار میشود که در آن:براک لزنر،باتیستا،سی ام پانک،جان سینا،رندی اورتون،دنیل برایان شرکت خواهند کرد همچنین wwe.com کشتیگیران زیر را برای پیشرفت در سال 2014 معرفی کرد: بیگ ای لنگستون،بری بلا،اوسوز،تایتیس انیل،سامر ری،خاویر وودز،رومن رینز،رایبک ،اکسل،دمین سانداو،بری وایات .نظر تریپل اچ در مورد بازگشت باتیستا و براک لزنر: او گفت:براک لزنر بهترین راه حل برای بیزنس است و او برای بیزنس یک فرد بزرگ است.من خوشحال هستم باتیستا رو در جایی که به آن تعلق دارد میبینم.سال 2014 سال بزرگی برای wwe است. .نظر جان موریسون برای بازگشت به wwe: جان موریسون در مورد این سوُال که آیا دورت داره به wwe برگرده گفت:آمادگی خودم رو حفظ کردم و دوست دارم برگردم اما wwe نسبت به بازگشت من تصمیمی نگرفته. .آیا جان سینا در رسلمنیا مقابل بری وایات قرار خواهد گرفت؟ این شرایط زمانی امکان دارد که بری وایات برنده رویال رامبل شود و جان سینا تایتل را از اورتون بگیرد.این طرح قبل از tlc ریخته شده و با ورود لزنر و باتیستا احتمال آن بسیار کمی است. If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
|
1392/10/15 22:06:19
خبری از ری مستریو داری؟
پایدار تا پای دار
پروردگارا: می توانستم در پوسته گردویی محبوس باشم و خویش را پادشاه فضای لایتناهی بشمارم |
|
1392/10/15 22:07:15
بالاخره ماسکش رو عوض کرد. |
|
1392/10/16 09:57:29
اره ولی به نظرمن ماسک قبلیش قشنگتربود درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد که با جرم با او بودن همه تنهایت گذاشتند! |
|
1392/10/16 11:00:08
لوس ماتادورس در پورتوریکو
گفته میشه گروه لوس ماتادورس به همراه ال توریتو در پایان این هفته در یک برنامه در پورتوریکو حاضر خواهند شد که مسئول این برنامه "کارلوس کولون" پدر کارلیتو و پریمو میباشد اضافه شدن استاران ان ایکس تی به راستر اصلی بعضی از تلنتهای ان ایکس تی به دلیل موفقیت های اخیر خود قرار است تا به راستر اصلی کمپانی اضافه شوند سوپر استار "بو دالاس" و "الکساندر روزف" و همینطور دیـــوا "اما" به زودی به راستر اصلی اضافه میشوند نتایج لایو اونت 4 ژانویه در گرینزبرو SPOILER: HIDE Sin Cara def. Ryback NXT Superstar Alexander Rusev def. Zack Ryder The Bella Twins def. Aksana & Alicia Fox The Great Khali def. Curtis Axel Dolph Ziggler def. Alberto del Rio WWE Tag Team Championship Match Cody Rhodes & Goldust def. The Real Americans Big Show def. Kane WWE World Heavyweight Championship Match John Cena def. Randy Orton (c) via DQ If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
منوی کاربری
|
||