قبول ندارم داداش
من اهل کینه و انتقام نیستم به شخصه
نظرم اینه که اگه یه اکانت مدام غارتت میکنه داره میگه، منابع میخوام اما میخوام تو هم بازی کنی پس انلاین باش و باهام رقابت کن...
اما اونی که با کلی جمعیت میاد سراغ یه کوچولو با منجنیق و دژکوب به من پیام میده، نمیذارم نطق بکشی پس برو دیگه...
از نظر من به دسته اول باید احترام گذاشت و نه حذف جایزه و نه انتقام...
اما دسته دوم جایی جز حذف برات نمیذارن داداش...
حالا ٢-٣ روز دیگه که یکی رو از وسط این غارت و نبردها دراوردم بهتون میگم چطوری...
قبول ندارم داداش
نظرم اینه که اگه یه اکانت مدام غارتت میکنه داره میگه، منابع میخوام اما میخوام تو هم بازی کنی پس انلاین باش و باهام رقابت کن...
اما اونی که با کلی جمعیت میاد سراغ یه کوچولو با منجنیق و دژکوب به من پیام میده، نمیذارم نطق بکشی پس برو دیگه...
حالا ٢-٣ روز دیگه که یکی رو از وسط این غارت و نبردها دراوردم بهتون میگم چطوری...
قبول ندارم داداش
اره با حرفت موافقم. اونایی که فقط محض خراب کردن بازیت میان احترام نمیخوان ولی اونایی که فقط برای غارت و قوی شدنشون میان چرا. البته فراموش نکنیم بعضی وقتا اگه میخوای کسی رو غارت کنی مجبوری دیوار یا سرباز خونه یا شهرداریش رو بزنی
این مطلب در 1392/07/12 11:02:26 نوشته شده است و در 1392/07/12 11:03:14 ویرایش شده است .
مدرسان شریف
[quote][div][b]mamad[/b][/div][div]قبول ندارم داداش
حالا ٢-٣ روز دیگه که یکی رو از وسط این غارت و نبردها دراوردم بهتون میگم چطوری...[/div][/quote]
اره با حرفت موافقم. اونایی که فقط محض خراب کردن بازیت میان احترام نمیخوان ولی اونایی که فقط برای غارت و قوی شدنشون میان چرا. البته فراموش نکنیم بعضی وقتا اگه میخوای کسی رو غارت کنی مجبوری دیوار یا سرباز خونه یا شهرداریش رو بزنی
یه بار تو اس16 یکی فارمم کرد و پشت سرهم غارتم میکرد انقدر بهش پیام دادم ولی گوش نمیکرد . آخر نیرو هامو میساختمو یه جا جمع میکردم دیگه بعد از چند روز با هماهنگی اتحاد همه طوری نیرو فرستادن که راس ساعت 18 برسه آخرشم نیرو جمع کردمو وقتی حمله کرد نیرو هاش برنگشت و دیگه دست از سرم برداشت ,,,,,تازه این یه نفری بود که فارمم کرد 100 نفر تو اون سرور فارمم کردن آخر یکی پیدا شد باهم دوست شدیمو تو مشصاتم گنده اسمشو نوشتم که تحت حمایتشم,,,,,, تو میتونی برای نجات یه نفر که خیلی قویرو پیدا کنی و اسمشو تو پروفایلت بنویسی,,
یه بار تو اس16 یکی فارمم کرد و پشت سرهم غارتم میکرد انقدر بهش پیام دادم ولی گوش نمیکرد . آخر نیرو هامو میساختمو یه جا جمع میکردم دیگه بعد از چند روز با هماهنگی اتحاد همه طوری نیرو فرستادن که راس ساعت 18 برسه آخرشم نیرو جمع کردمو وقتی حمله کرد نیرو هاش برنگشت و دیگه دست از سرم برداشت ,,,,,تازه این یه نفری بود که فارمم کرد 100 نفر تو اون سرور فارمم کردن آخر یکی پیدا شد باهم دوست شدیمو تو مشصاتم گنده اسمشو نوشتم که تحت حمایتشم,,,,,,:ugeek: تو میتونی برای نجات یه نفر که خیلی قویرو پیدا کنی و اسمشو تو پروفایلت بنویسی,,:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
یه بار تو اس16 یکی فارمم کرد و پشت سرهم غارتم میکرد انقدر بهش پیام دادم ولی گوش نمیکرد . آخر نیرو هامو میساختمو یه جا جمع میکردم دیگه بعد از چند روز با هماهنگی اتحاد همه طوری نیرو فرستادن که راس ساعت 18 برسه آخرشم نیرو جمع کردمو وقتی حمله کرد نیرو هاش برنگشت و دیگه دست از سرم برداشت ,,,,,تازه این یه نفری بود که فارمم کرد 100 نفر تو اون سرور فارمم کردن آخر یکی پیدا شد باهم دوست شدیمو تو مشصاتم گنده اسمشو نوشتم که تحت حمایتشم,,,,,, تو میتونی برای نجات یه نفر که خیلی قویرو پیدا کنی و اسمشو تو پروفایلت بنویسی,,
به این میگن استفاده ی ابزاری از افراد
مدرسان شریف
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]یه بار تو اس16 یکی فارمم کرد و پشت سرهم غارتم میکرد انقدر بهش پیام دادم ولی گوش نمیکرد . آخر نیرو هامو میساختمو یه جا جمع میکردم دیگه بعد از چند روز با هماهنگی اتحاد همه طوری نیرو فرستادن که راس ساعت 18 برسه آخرشم نیرو جمع کردمو وقتی حمله کرد نیرو هاش برنگشت و دیگه دست از سرم برداشت ,,,,,تازه این یه نفری بود که فارمم کرد 100 نفر تو اون سرور فارمم کردن آخر یکی پیدا شد باهم دوست شدیمو تو مشصاتم گنده اسمشو نوشتم که تحت حمایتشم,,,,,,:ugeek: تو میتونی برای نجات یه نفر که خیلی قویرو پیدا کنی و اسمشو تو پروفایلت بنویسی,,:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
به این میگن استفاده ی ابزاری از افراد:mrgreen:
قبول ندارم داداش
منم نجات بده!!!!S.O.S
درود بر شرفت
[quote][div][b]mamad[/b][/div][div]قبول ندارم داداش
حالا ٢-٣ روز دیگه که یکی رو از وسط این غارت و نبردها دراوردم بهتون میگم چطوری...[/div][/quote]
منم نجات بده!!!!S.O.S
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.