دقت کردین اونا که اهل فارم کردن بقیه هستن و امان نمیدن و کلا اینجوری هستن
وقتی یه فارم ازشون میپرسه چی کار کنم مهربون میشن و میگن حذف نکن و بذار راحتت غارتت کنه
خیلی باحالید
اما من اینجوری نیستم
من کلا اینجوریم
بهت گفتم چی کار کنی داداش تا از فارم شدن خلاص شی...
دقت کردین اونا که اهل فارم کردن بقیه هستن و امان نمیدن و کلا اینجوری هستن:twisted:
وقتی یه فارم ازشون میپرسه چی کار کنم مهربون میشن و میگن حذف نکن و بذار راحتت غارتت کنه:mrgreen:
خیلی باحالید
اما من اینجوری نیستم:twisted:
من کلا اینجوریم:mrgreen:
بهت گفتم چی کار کنی داداش تا از فارم شدن خلاص شی...
ولی خدایی هرکی فارم میشه مرد باشه و حذف نکنه. طرف وقتی بعد از کلی زحمت فارمت میکنه حقشه منابعت رو ببره. جنبه ی باخت رو داشته باشید لطفا
نصفه اول حرفتو قبول دارم که مرد باشه ولی حذف کردن حقشه و بیشترم خودش ضرر میکنه!
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div]ولی خدایی هرکی فارم میشه مرد باشه و حذف نکنه. طرف وقتی بعد از کلی زحمت فارمت میکنه حقشه منابعت رو ببره. جنبه ی باخت رو داشته باشید لطفا[/div][/quote]
من به شخصه وقتی فقط طرف غارت میکنه حتی اگه زیاد زیاد باشه کاریش ندارم و اروم بازی میکنم ...
الان تو اتحادم سرور ١٧ یه یارو که تو لیست غارت جز ده نفره اوله داره یکی از بچه ها رو غارت میکنه مدام
اصلا ازار دهنده نیست...
این یارو رو در واقع فلج کرده اما فارمش نمیکنه با نبرد و تخریب گندمزار و اینا...
منم کاریش ندارم اروم بهش گفتم ارتقا بده و ابدا تو فکر انتقام نباشه...
بازیه دیگه!!!
اما نبرد از یه اکانت ١٠ شهره مثلا به یه اکانت ٢٠٠ جمعیته دیگه زور داره خداییش...
من به شخصه وقتی فقط طرف غارت میکنه حتی اگه زیاد زیاد باشه کاریش ندارم و اروم بازی میکنم ...
الان تو اتحادم سرور ١٧ یه یارو که تو لیست غارت جز ده نفره اوله داره یکی از بچه ها رو غارت میکنه مدام
اصلا ازار دهنده نیست...
این یارو رو در واقع فلج کرده اما فارمش نمیکنه با نبرد و تخریب گندمزار و اینا...
منم کاریش ندارم اروم بهش گفتم ارتقا بده و ابدا تو فکر انتقام نباشه...
بازیه دیگه!!!
اما نبرد از یه اکانت ١٠ شهره مثلا به یه اکانت ٢٠٠ جمعیته دیگه زور داره خداییش...
ولی خدایی هرکی فارم میشه مرد باشه و حذف نکنه. طرف وقتی بعد از کلی زحمت فارمت میکنه حقشه منابعت رو ببره. جنبه ی باخت رو داشته باشید لطفا
اخه خیلی ستمه طرف بخاطر اینکه تو سود نبری حذف کنه...
البته منظورم به اونایی نبود که حذف میکنن تا یکی جدید بسازن. من با اونایی بودم که فقط برا این حذف میکنن که کسی که فارمشون کرده منابعشون رو نبره
این مطلب در 1392/07/12 10:44:37 نوشته شده است و در 1392/07/12 10:45:18 ویرایش شده است .
مدرسان شریف
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div]ولی خدایی هرکی فارم میشه مرد باشه و حذف نکنه. طرف وقتی بعد از کلی زحمت فارمت میکنه حقشه منابعت رو ببره. جنبه ی باخت رو داشته باشید لطفا[/div][/quote]
نصفه اول حرفتو قبول دارم که مرد باشه ولی حذف کردن حقشه و بیشترم خودش ضرر میکنه![/div][/quote]
اخه خیلی ستمه طرف بخاطر اینکه تو سود نبری حذف کنه...
البته منظورم به اونایی نبود که حذف میکنن تا یکی جدید بسازن. من با اونایی بودم که فقط برا این حذف میکنن که کسی که فارمشون کرده منابعشون رو نبره
ستم نیست من به خاطر اینکه سود کنم نذارم اون بازی کنه اما ستمه که اون سود من رو در نظر نگیره اره!؟؟؟
خوب این حرف دل مهاجمین هستش.
حرف دل فارمها رو هم باید شنید.
ستم نیست من به خاطر اینکه سود کنم نذارم اون بازی کنه اما ستمه که اون سود من رو در نظر نگیره اره!؟؟؟
من که خودم هیچوقت فارم نبودم اما سرور ١٧ دارم یه تنه به کلی از بچه ها دف میدم.
میدونم که نیرو میفرستم و دیگه برنمیگردن اما دلم نمیاد به التماسهاشون بی تفاوت باشم خودم هم مدام دارم غارت میکنم اطرافم پر هست ازاکانتهای رها شده...
خودشون وقت بازی ندارن
اطراف همه از این اکانتها زیاد هست باید بخوای تا پیدا کنی.
من که خودم هیچوقت فارم نبودم اما سرور ١٧ دارم یه تنه به کلی از بچه ها دف میدم.
میدونم که نیرو میفرستم و دیگه برنمیگردن اما دلم نمیاد به التماسهاشون بی تفاوت باشم خودم هم مدام دارم غارت میکنم اطرافم پر هست ازاکانتهای رها شده...
خودشون وقت بازی ندارن
اطراف همه از این اکانتها زیاد هست باید بخوای تا پیدا کنی.
او هم باید برای خودت تلاش کنی تا از فارمیش درای ولی از راه های درست.
اون خیلی سالم اومده باهات جنگیده و حالا پیروز شده. نمیگم بکش کنار تا حال کنه. تو هم باید تمام تلاشت رو بکنی تا از فارمیش در بیای و بهش ضربه بزنی ولی از راه منطقی. نه اینکه چون دیدی جنگو باختی بخوای از راه های دیگه تلافی کنی
مدرسان شریف
[quote][div][b]mamad[/b][/div][div]ستم نیست من به خاطر اینکه سود کنم نذارم اون بازی کنه اما ستمه که اون سود من رو در نظر نگیره اره!؟؟؟
حرف دل فارمها رو هم باید شنید.[/div][/quote]
او هم باید برای خودت تلاش کنی تا از فارمیش درای ولی از راه های درست.
اون خیلی سالم اومده باهات جنگیده و حالا پیروز شده. نمیگم بکش کنار تا حال کنه. تو هم باید تمام تلاشت رو بکنی تا از فارمیش در بیای و بهش ضربه بزنی ولی از راه منطقی. نه اینکه چون دیدی جنگو باختی بخوای از راه های دیگه تلافی کنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.