من که تو انجمن فکر نکنم ولی یاده سرور ١٦ بخیر خیلی خوب بود کلی وست داشتم که همه وفتن تو سرور های دیگه اسمشونو زدم.ولی یا رفتن یا اسم اکانتشونو عوض کردن حیف شد چه روزایی بود دیگه گذشت.
بابا باید قبل یه تموم شدن سرور باهاشون برنامه میزاشتین که
اره ولی بهترین دوستم اخرش بهم حمله کرد ولی دیگه با اون یکی ها قرار نزاشتم ولی بهترین دوستم که به هم حمله کرد تو سرور١٧خودم صفرش می کنم
[quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]من که تو انجمن فکر نکنم ولی یاده سرور ١٦ بخیر خیلی خوب بود کلی وست داشتم که همه وفتن تو سرور های دیگه اسمشونو زدم.ولی یا رفتن یا اسم اکانتشونو عوض کردن حیف شد چه روزایی بود دیگه گذشت.[/div][/quote]
بابا باید قبل یه تموم شدن سرور باهاشون برنامه میزاشتین که[/div][/quote]
اره ولی بهترین دوستم اخرش بهم حمله کرد ولی دیگه با اون یکی ها قرار نزاشتم ولی بهترین دوستم که به هم حمله کرد تو سرور١٧خودم صفرش می کنم:evil:
من که تو انجمن فکر نکنم ولی یاده سرور ١٦ بخیر خیلی خوب بود کلی وست داشتم که همه وفتن تو سرور های دیگه اسمشونو زدم.ولی یا رفتن یا اسم اکانتشونو عوض کردن حیف شد چه روزایی بود دیگه گذشت.
اره ولی بهترین دوستم اخرش بهم حمله کرد ولی دیگه با اون یکی ها قرار نزاشتم ولی بهترین دوستم که به هم حمله کرد تو سرور١٧خودم صفرش می کنم
دوست من هم به من خیانت کرد و از 500تا 300 تا منو کرد
عید کجا بریم
.
.
.
.
.
مدرسان شریف
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]من که تو انجمن فکر نکنم ولی یاده سرور ١٦ بخیر خیلی خوب بود کلی وست داشتم که همه وفتن تو سرور های دیگه اسمشونو زدم.ولی یا رفتن یا اسم اکانتشونو عوض کردن حیف شد چه روزایی بود دیگه گذشت.[/div][/quote]
اره ولی بهترین دوستم اخرش بهم حمله کرد ولی دیگه با اون یکی ها قرار نزاشتم ولی بهترین دوستم که به هم حمله کرد تو سرور١٧خودم صفرش می کنم:evil:[/div][/quote]
تورو فقط از ٥٠٠تا٣٠٠تا کرد من انقدر ناراحت شدم که حذف اکانتو زدم
برزه
مغلی
techno
مغلی
تورو فقط از ٥٠٠تا٣٠٠تا کرد من انقدر ناراحت شدم که حذف اکانتو زدم[quote][div][b]برزه[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]من که تو انجمن فکر نکنم ولی یاده سرور ١٦ بخیر خیلی خوب بود کلی وست داشتم که همه وفتن تو سرور های دیگه اسمشونو زدم.ولی یا رفتن یا اسم اکانتشونو عوض کردن حیف شد چه روزایی بود دیگه گذشت.[/div][/quote]
اره ولی بهترین دوستم اخرش بهم حمله کرد ولی دیگه با اون یکی ها قرار نزاشتم ولی بهترین دوستم که به هم حمله کرد تو سرور١٧خودم صفرش می کنم:evil:[/div][/quote]
دوست من هم به من خیانت کرد و از 500تا 300 تا منو کرد[/div][/quote]
باشه دیگه آقاسهیل یعنی مارفیقت نیستیم؟؟
ناراحتم کردی
من سه تادوست دارم البته اگرسهیلوحساب نکنید
نه لایک زیاددارم
نه پست زیاد
نه تعدادپاسخام زیاده
نه آواتاردرست حسابی دارم
ولی هرچی ندارم
یه دل دارم که خیلی بزرگه
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]0
:cry::cry:
:cry::cry:[/div][/quote]
باشه دیگه آقاسهیل یعنی مارفیقت نیستیم؟؟:cry:
ناراحتم کردی:evil:
من سه تادوست دارم البته اگرسهیلوحساب نکنید:evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.