نمیتونم بشمرم چون من عادت دارم با انگشتای دستم میشمرم و خب انگشتای پاهام هم قرض گرفتم اما بازم نشد
انجمن چند تا عضو فعال داره؟؟؟؟ اندازه عضوای فعالش (البته اونا ما رو حساب نمیکنن) البته یک سری دیگه هم هستن که خداحافظی کردن
خوبه دیگه با همه دوستین
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]نمیتونم بشمرم چون من عادت دارم با انگشتای دستم میشمرم و خب انگشتای پاهام هم قرض گرفتم اما بازم نشد
انجمن چند تا عضو فعال داره؟؟؟؟ اندازه عضوای فعالش (البته اونا ما رو حساب نمیکنن) البته یک سری دیگه هم هستن که خداحافظی کردن[/div][/quote]
خوبه دیگه با همه دوستین
کل مدرسه
بیشتر شهرای دورم تو بازی
این قدر زیادن که دیگه یادم نمیاد
آفرین خوبه پس لایکت کو؟؟؟؟؟
کجا بزنم لایکو
[quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div]کل مدرسه
بیشتر شهرای دورم تو بازی
این قدر زیادن که دیگه یادم نمیاد:lol:[/div][/quote]
آفرین خوبه پس لایکت کو؟؟؟؟؟[/div][/quote]
کجا بزنم لایکو
من که تو انجمن فکر نکنم ولی یاده سرور ١٦ بخیر خیلی خوب بود کلی وست داشتم که همه وفتن تو سرور های دیگه اسمشونو زدم.ولی یا رفتن یا اسم اکانتشونو عوض کردن حیف شد چه روزایی بود دیگه گذشت.
من که تو انجمن فکر نکنم ولی یاده سرور ١٦ بخیر خیلی خوب بود کلی وست داشتم که همه وفتن تو سرور های دیگه اسمشونو زدم.ولی یا رفتن یا اسم اکانتشونو عوض کردن حیف شد چه روزایی بود دیگه گذشت.
کل مدرسه
بیشتر شهرای دورم تو بازی
این قدر زیادن که دیگه یادم نمیاد
آفرین خوبه پس لایکت کو؟؟؟؟؟
کجا بزنم لایکو
اونجا یه تشکره اونو بزنید
یه فسیل از سال 92
www.4funs.ir
[quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div]کل مدرسه
بیشتر شهرای دورم تو بازی
این قدر زیادن که دیگه یادم نمیاد:lol:[/div][/quote]
آفرین خوبه پس لایکت کو؟؟؟؟؟[/div][/quote]
کجا بزنم لایکو[/div][/quote]
اونجا یه تشکره اونو بزنید
بابا باید قبل یه تموم شدن سرور باهاشون برنامه میزاشتین که
یه فسیل از سال 92
www.4funs.ir
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]من که تو انجمن فکر نکنم ولی یاده سرور ١٦ بخیر خیلی خوب بود کلی وست داشتم که همه وفتن تو سرور های دیگه اسمشونو زدم.ولی یا رفتن یا اسم اکانتشونو عوض کردن حیف شد چه روزایی بود دیگه گذشت.[/div][/quote]
بابا باید قبل یه تموم شدن سرور باهاشون برنامه میزاشتین که
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.