هرکی واس منو دیده پشماش ریخته حرف ندارهه اچ دی از یک ماشین معروف_درضمن اونی که عکسش شیره من عاشق حیواناتام و به نظرم بهترین اواتار برای اونه
با تشکر از دوست عزیز
.
:|:|:|:|:|:|[quote][div][b]aliasghar1378[/b][/div][div]مال من برا کسایی یه که احساس دارن نه بی احساسا 8-)[quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div]8-)هرکی واس منو دیده پشماش ریخته حرف ندارهه اچ دی از یک ماشین معروف_درضمن اونی که عکسش شیره من عاشق حیواناتام و به نظرم بهترین اواتار برای اونه[/div][/quote]
با تشکر از دوست عزیز:D:D[/div][/quote]
[/div][/quote]
هرکی واس منو دیده پشماش ریخته حرف ندارهه اچ دی از یک ماشین معروف_درضمن اونی که عکسش شیره من عاشق حیواناتام و به نظرم بهترین اواتار برای اونه
با تشکر از دوست عزیز
اره واقعا خفه شدن ماهی اخر احساس
[quote][div][b]aliasghar1378[/b][/div][div]مال من برا کسایی یه که احساس دارن نه بی احساسا 8-)[quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div]8-)هرکی واس منو دیده پشماش ریخته حرف ندارهه اچ دی از یک ماشین معروف_درضمن اونی که عکسش شیره من عاشق حیواناتام و به نظرم بهترین اواتار برای اونه[/div][/quote]
با تشکر از دوست عزیز:D:D[/div][/quote]
[/div][/quote]
اره واقعا خفه شدن ماهی اخر احساس:lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.