نه خیرم با این که از اواتار تو خیلی خوشم میاد ولی مال من بهتره
مال تو ادمو یاد بچه ها میندازه خوبه ولی بهترین نیست
این مطلب در 1392/07/09 16:14:18 نوشته شده است و در 1392/07/09 16:14:55 ویرایش شده است .
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]نویسنده تاپیک لطفا عدم بزنه دعوا نشه:|[/div][/quote]
نه چرا دعوا بشه
خانوما اقایون مال من از همه بهتره[/div][/quote]
نچ.[b]اواترم بهترین هست[/b][/div][/quote]
نه خیرم با این که از اواتار تو خیلی خوشم میاد ولی مال من بهتره;)
مال تو ادمو یاد بچه ها میندازه خوبه ولی بهترین نیست:lol::lol::lol:
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]نویسنده تاپیک لطفا عدم بزنه دعوا نشه:|[/div][/quote]
نه چرا دعوا بشه
[b][i]وای باز شروع شد!![/i][/b]
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]نویسنده تاپیک لطفا عدم بزنه دعوا نشه:|[/div][/quote]
نه چرا دعوا بشه
[b][i]وای باز شروع شد!![/i][/b][/div][/quote]
چی شروع شد:?:
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]نویسنده تاپیک لطفا عدم بزنه دعوا نشه:|[/div][/quote]
نه چرا دعوا بشه
موضوع تاپیک همینه دیگه
انتظار داری چی کار کنیم
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]نویسنده تاپیک لطفا عدم بزنه دعوا نشه:|[/div][/quote]
نه چرا دعوا بشه
موضوع تاپیک همینه دیگه
انتظار داری چی کار کنیم[/div][/quote]
یه نظر سنجی بزاریم
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]نویسنده تاپیک لطفا عدم بزنه دعوا نشه:|[/div][/quote]
نه چرا دعوا بشه
موضوع تاپیک همینه دیگه
انتظار داری چی کار کنیم[/div][/quote]
یه نظر سنجی بزاریم[/div][/quote]
کی بزاره؟؟؟؟؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.