آره روی نقشه گزینه لشکرکشی نیست ولی میتونین برین داخل اردوگاه مختصاتشو وارد کنین بعد میشه حمله کرد
عجب باگیه
خوب به سلامتی دو روز دیگه اینم میبندن
اینارو نگی بهتر نیست؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]آره روی نقشه گزینه لشکرکشی نیست ولی میتونین برین داخل اردوگاه مختصاتشو وارد کنین بعد میشه حمله کرد
عجب باگیه:lol:[/div][/quote]
:|
اینارو نگی بهتر نیست؟:roll:
آره روی نقشه گزینه لشکرکشی نیست ولی میتونین برین داخل اردوگاه مختصاتشو وارد کنین بعد میشه حمله کرد
عجب باگیه
اینارو نگی بهتر نیست؟
داداش بینگ ما تک خور نیستیم بزار بگم حداقل این دو روز همه استفاده کنن
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]آره روی نقشه گزینه لشکرکشی نیست ولی میتونین برین داخل اردوگاه مختصاتشو وارد کنین بعد میشه حمله کرد
اینارو نگی بهتر نیست؟:roll:[/div][/quote]
عجب باگیه
اینارو نگی بهتر نیست؟
اخلاق پسندیده ای داری
واقعا لایک دارد
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]آره روی نقشه گزینه لشکرکشی نیست ولی میتونین برین داخل اردوگاه مختصاتشو وارد کنین بعد میشه حمله کرد
داداش بینگ ما تک خور نیستیم بزار بگم حداقل این دو روز همه استفاده کنن[/div][/quote]
اخلاق پسندیده ای داری :lol:
واقعا لایک دارد :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
عجب باگیه
اینارو نگی بهتر نیست؟
اخلاق پسندیده ای داری
واقعا لایک دارد
چاکریم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]آره روی نقشه گزینه لشکرکشی نیست ولی میتونین برین داخل اردوگاه مختصاتشو وارد کنین بعد میشه حمله کرد
داداش بینگ ما تک خور نیستیم بزار بگم حداقل این دو روز همه استفاده کنن[/div][/quote]
اخلاق پسندیده ای داری :lol:
واقعا لایک دارد :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
چاکریم
علیرضا خب هر کی میخواست خصوصی براش میفرستادی تا مدیرا نفهمن باگو ببندن
من شخصا الان میدم پشتیبانی ببندنش
فوقش 1 ماه نمی فهمیدن بعد 1 ماه متوجه میشدن
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]علیرضا خب هر کی میخواست خصوصی براش میفرستادی تا مدیرا نفهمن باگو ببندن :lol::lol::lol:
من شخصا الان میدم پشتیبانی ببندنش :mrgreen:[/div][/quote]
علیرضا خب هر کی میخواست خصوصی براش میفرستادی تا مدیرا نفهمن باگو ببندن
من شخصا الان میدم پشتیبانی ببندنش
خب 1 ماه بیشتر استفاده میکردیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]علیرضا خب هر کی میخواست خصوصی براش میفرستادی تا مدیرا نفهمن باگو ببندن :lol::lol::lol:
من شخصا الان میدم پشتیبانی ببندنش :mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
خب 1 ماه بیشتر استفاده میکردیم :D
دوستان این قانون هم جدیده؟ چرا نمیتونم به آبادی که فاصلش با شهر 1 من بیشتر از 3 تا هست رو بزنم؟ مثلا یکی بخواد رتبه مهاجمینش رو ببره بالا. یا بخواد واسه شهرای دیگه اش که کنار یه آبادی دیگه هستن رو آبادیش رو بزنه که راحت تر بتونه با شهر دیگه اش تسخیر کنه چیکار کنه؟
[quote][div][b]په نه په[/b][/div][div]دوستان این قانون هم جدیده؟ چرا نمیتونم به آبادی که فاصلش با شهر 1 من بیشتر از 3 تا هست رو بزنم؟ مثلا یکی بخواد رتبه مهاجمینش رو ببره بالا. یا بخواد واسه شهرای دیگه اش که کنار یه آبادی دیگه هستن رو آبادیش رو بزنه که راحت تر بتونه با شهر دیگه اش تسخیر کنه چیکار کنه؟[/div][/quote]
ها والو ای قانونو چیچیه دیگه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.