دوستان این قانون هم جدیده؟ چرا نمیتونم به آبادی که فاصلش با شهر 1 من بیشتر از 3 تا هست رو بزنم؟ مثلا یکی بخواد رتبه مهاجمینش رو ببره بالا. یا بخواد واسه شهرای دیگه اش که کنار یه آبادی دیگه هستن رو آبادیش رو بزنه که راحت تر بتونه با شهر دیگه اش تسخیر کنه چیکار کنه؟
رفیق های قدیمی پیام بدن
دوستان این قانون هم جدیده؟ چرا نمیتونم به آبادی که فاصلش با شهر 1 من بیشتر از 3 تا هست رو بزنم؟ مثلا یکی بخواد رتبه مهاجمینش رو ببره بالا. یا بخواد واسه شهرای دیگه اش که کنار یه آبادی دیگه هستن رو آبادیش رو بزنه که راحت تر بتونه با شهر دیگه اش تسخیر کنه چیکار کنه؟
جدی نمیشه؟
این مطلب در 1392/07/05 07:32:33 نوشته شده است و در 1392/07/05 07:32:50 ویرایش شده است .
مدرسان شریف
[quote][div][b]په نه په[/b][/div][div]دوستان این قانون هم جدیده؟ چرا نمیتونم به آبادی که فاصلش با شهر 1 من بیشتر از 3 تا هست رو بزنم؟ مثلا یکی بخواد رتبه مهاجمینش رو ببره بالا. یا بخواد واسه شهرای دیگه اش که کنار یه آبادی دیگه هستن رو آبادیش رو بزنه که راحت تر بتونه با شهر دیگه اش تسخیر کنه چیکار کنه؟[/div][/quote]
جدی نمیشه؟ :o:o:o
خب شاید شهر ما که میخواییم ازش آبادی بگیریم نیروی خوب نداشته باشه و بخوایم با شهر دیگمون بزنیم
اه...
سینا خصوصی برات یه چیزیو میفرستم ببینش
رضا نقل قول نکن
خب شاید شهر ما که میخواییم ازش آبادی بگیریم نیروی خوب نداشته باشه و بخوایم با شهر دیگمون بزنیم :evil::evil::evil::evil:
اه...
سینا خصوصی برات یه چیزیو میفرستم ببینش
جدی نمیشه؟
راست میگم
رفیق های قدیمی پیام بدن
[quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div][quote][div][b]په نه په[/b][/div][div]دوستان این قانون هم جدیده؟ چرا نمیتونم به آبادی که فاصلش با شهر 1 من بیشتر از 3 تا هست رو بزنم؟ مثلا یکی بخواد رتبه مهاجمینش رو ببره بالا. یا بخواد واسه شهرای دیگه اش که کنار یه آبادی دیگه هستن رو آبادیش رو بزنه که راحت تر بتونه با شهر دیگه اش تسخیر کنه چیکار کنه؟[/div][/quote]
جدی نمیشه؟ :o:o:o[/div][/quote]
راست میگم
یه دلیلش اینه که شما از این به بعد میتونید ابادی که بقیه گرفتن تصاحب کنید!!
خوب اونوقت میتونید بگید یه قوی بیاد براتون بزنه ابادی رو بعد شما با خیال راحت برید برا گرفتن ابادی از بازیکن...
یه دلیلش اینه که شما از این به بعد میتونید ابادی که بقیه گرفتن تصاحب کنید!!
خوب اونوقت میتونید بگید یه قوی بیاد براتون بزنه ابادی رو بعد شما با خیال راحت برید برا گرفتن ابادی از بازیکن...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.