بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.
خدا رحمتتون کنه
با بچه ها حساب کردیم 90 جلسه بدتر از این جلسه خواهیم داشت.
[quote][div][b]mehran7629[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.:x[/div][/quote]
خدا رحمتتون کنه:lol::lol::lol:[/div][/quote]
با بچه ها حساب کردیم 90 جلسه بدتر از این جلسه خواهیم داشت.:shock::shock::shock:
روز اول مدرستون چطور بود؟؟؟
مال من که اصلا خوب نبود تمام رفیقام از این مدرسه رفته بودن
روز اول مدرسه از سونامی بدتره
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]constantin.[/b][/div][div]روز اول مدرستون چطور بود؟؟؟
مال من که اصلا خوب نبود تمام رفیقام از این مدرسه رفته بودن :?[/div][/quote]
روز اول مدرسه از سونامی بدتره:oops:
روز اول مدرستون چطور بود؟؟؟
مال من که اصلا خوب نبود تمام رفیقام از این مدرسه رفته بودن
روز اول مدرسه از سونامی بدتره
lمعلم انشام تاکسی درمیه اما ادبیاتم خوبه
Admin
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]constantin.[/b][/div][div]روز اول مدرستون چطور بود؟؟؟
مال من که اصلا خوب نبود تمام رفیقام از این مدرسه رفته بودن :?[/div][/quote]
روز اول مدرسه از سونامی بدتره:oops:[/div][/quote]
lمعلم انشام تاکسی درمیه اما ادبیاتم خوبه:)
من که مدرسه نمیرم ولی چند سال پیش ها زمانی که مدرسه شیفت بعداز ظهر بودیم * و هدر کلاس رو در میووردیم که زنگ اخر تعطیلمون کنن
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]من که مدرسه نمیرم ولی چند سال پیش ها زمانی که مدرسه شیفت بعداز ظهر بودیم لامپ و هدر کلاس رو در میووردیم که زنگ اخر تعطیلمون کنن :|[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
من که مدرسه نمیرم ولی چند سال پیش ها زمانی که مدرسه شیفت بعداز ظهر بودیم * و هلدر کلاس رو در میووردیم که زنگ اخر تعطیلمون کنن
واقعا واقعا!!!!!؟؟؟
الان کی متوجه شد چرا این سوال رو از دادا سارگن پرسیدم!!!!!
[quote][div][b]armita taban[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]من که مدرسه نمیرم ولی چند سال پیش ها زمانی که مدرسه شیفت بعداز ظهر بودیم لامپ و هلدر کلاس رو در میووردیم که زنگ اخر تعطیلمون کنن :|[/div][/quote]
واقعا واقعا!!!!!؟؟؟
الان کی متوجه شد چرا این سوال رو از دادا سارگن پرسیدم!!!!!:mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
برای تعطیل کردن مدرسه میتونید سنگ کاربیت رو تو اب حل کنید و بزارید تو کلاس تا مدرستون رو برای یک هفته تعطیل کنن
چرا دیگه نمی ری مدرسه ؟
نکنه از بس شلوغ کردی اخراجت کردن
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]برای تعطیل کردن مدرسه میتونید سنگ کاربیت رو تو اب حل کنید و بزارید تو کلاس تا مدرستون رو برای یک هفته تعطیل کنن [/div][/quote]
چرا دیگه نمی ری مدرسه ؟
برای تعطیل کردن مدرسه میتونید سنگ کاربیت رو تو اب حل کنید و بزارید تو کلاس تا مدرستون رو برای یک هفته تعطیل کنن
چرا دیگه نمی ری مدرسه ؟
نه دوست من
ما چون کمک به مدرسه میدادیم کسی کاریمون نداشت
من دانشگاه میرم
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]برای تعطیل کردن مدرسه میتونید سنگ کاربیت رو تو اب حل کنید و بزارید تو کلاس تا مدرستون رو برای یک هفته تعطیل کنن [/div][/quote]
چرا دیگه نمی ری مدرسه ؟
نکنه از بس شلوغ کردی اخراجت کردن[/div][/quote]
نه دوست من
ما چون کمک به مدرسه میدادیم کسی کاریمون نداشت
من دانشگاه میرم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.