برا من عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود چون 9 تعطیلم کردن
ما 11 ولی برام حال داد
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]برا من عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود چون 9 تعطیلم کردن :lol::lol:[/div][/quote]
ما 11 ولی برام حال داد
بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.
خداروشکر معلم ما امروز نیومده بود حال کردیم
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.:x[/div][/quote]
خداروشکر معلم ما امروز نیومده بود حال کردیم
بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.
امتحان چی؟
احیانا وارد شکنجه گاه نشدی اشتباهی؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.:x[/div][/quote]:shock:
امتحان چی؟:shock:
احیانا وارد شکنجه گاه نشدی اشتباهی؟ :shock:
امتحان چی؟
معلم جدید بود میگه من روز اول از درس سال های قبل امتحان میگیرم تا سطحتون مشخص بشه.تیزهوشانه دیگه چه میشه کرد.
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.:x[/div][/quote]:shock:
[/div][/quote]
معلم جدید بود میگه من روز اول از درس سال های قبل امتحان میگیرم تا سطحتون مشخص بشه.:shock:تیزهوشانه دیگه چه میشه کرد.:?
امتحان چی؟
معلم انشای من تاکسیدرمی بود اومد گفت با 200 تا کلمه انشا بنویسید بعد این بز نشت نگامون کرد
Admin
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.:x[/div][/quote]:shock:
[/div][/quote]
معلم انشای من تاکسیدرمی بود اومد گفت با 200 تا کلمه انشا بنویسید بعد این بز نشت نگامون کرد:x
امتحان چی؟
معلم جدید بود میگه من روز اول از درس سال های قبل امتحان میگیرم تا سطحتون مشخص بشه.تیزهوشانه دیگه چه میشه کرد.
اوه اوه من بخوام امتحان تیز هوشان بدم همرو غلط بزنم چون بیام !!!!!!!!!
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.:x[/div][/quote]:shock:
[/div][/quote]
معلم جدید بود میگه من روز اول از درس سال های قبل امتحان میگیرم تا سطحتون مشخص بشه.:shock:تیزهوشانه دیگه چه میشه کرد.:?[/div][/quote]
اوه اوه من بخوام امتحان تیز هوشان بدم همرو غلط بزنم چون بیام !!!!!!!!!
خدا رحمتتون کنه
i am rex
ghost7629
evil.king
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بابا تا ساعت 9 تو صف بودیم بعد رفتیم تو معلم فیزیک پدرمون رو در آورد.بعدشم ریاضی اومد روز اول امتحان گرفت.:x[/div][/quote]
خدا رحمتتون کنه:lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.