داش مهدی رستگاری
reza_webbaz
داش مهدی رستگاری
reza_webbaz
داش مهدی رستگاری
sarsabz123
reza_webbaz
داش مهدی رستگاری
jojo st
اخبار جدید
دفاع love به 100 ملیون در کل رسید در حالی که لرد ابای 16 تا از شهراش صفر شده و رتبش از ششم رسیده به 72
حمله اکانت giingiiiz شروع شده این بازیکن در عرض 1 ساعت 69 تاحمله به شهر اول زد
اکانت hammers شهر هفتمش هم صفر شده
شهر 15 اکانت ehs6n هم تقریبا صفر شده
اکانت osiris هم مرد حمله قرار گرفته و تعدادی از شهر هاش با منجنیق تخریب شدن ولی نه به طور کامل
وای اکانت مارم گذاشتید که.ای بابا.شهر 7 همر بود.الان منتظر باشیدااااا.تازه امروزو فردا جنگ شروع میشه.
نیروهارو که گندم مفت بهشون ندادند.اتحاد لردز کلاب زده سیم اخر.از اون ورم همه اتحاد پتریکور سر جریان لرد ابی عصبانین.تازه داره بازی هیجان میگیره.
ما که منتظریم.
انقد فیک دیدیم مردیم.
باور کنین از اون 100 میلیون دفاع 80 میلیونش فیک بود
این hammers فقط فیک زدن بلده.همه ی این نیروهایی که فیک زد با هم می زد الان یکی از شهرای love رو فکر کنم 0 کرده بود.
معلوم نیست داره چی کار می کنه.
بفرمایید کاری داشتی؟مگه عقلم کمه که نیروهامو تو دیوار کنم.میزارم خوب تلفات بده.الان تو ریدکال جلسه گرفتن این اتحاد دره گرگها.رفتن تو چنل جنگ و من رمز کتیبه را دارم.مشکل ساز شدند
با این بی برنامه ــگی هیچ اتحادی نمیتونه بزنه.
روش زدن کتیبه از یه بازیکن این نیست. زمان بندی درست کل یه اتحاد لازمه. حالا چجوریش بماند!
اسمت خیلی برام اشناست.انگار تو ایران متحد دیدم.درسته؟
آره درسته. ولی یه هفته قبل از اومدن کتیبه ادغام شدیم.
گاهی تو لیست غارت و مهاجمین هم میام. ولی به لطف دوستان مولتی و حذف اکانت همسایه هایی که فارم میشن، هیچ وقت نتونستم مدال غارت بگیرم.
اره یادمه یه مدت گیر داده بودید به ما که ادغام بشیم.
ااین افراد هم فهمیدن من ه ک شون کردم میرن اتاق جنگ.باو خیلی دهن لقید من که اخبار به این خوبی میدادم بهتون.
عایا کسی خبر جدیدی داره؟
دو تا ایران متحد بود. ما تو ایران متحــــــــد بودیم. شاید اونی که تو میگی میخواست ادغام کنه ایران متحد بود. وگرنه حمید از بهزاد و رفیقاش خوشش نمیومد!!
خداییش من بهشون چیزی نگفتم
اونا که اصلا جوابمو نمیدن.
نام مستعار:adrenaline-factory
سرور4 :
رتبه 4 مهاجمین
آرشیو صندوقچه
سرور 12:
تسخیر کلید طلا
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]reza_webbaz[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]reza_webbaz[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]reza_webbaz[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اخبار جدید
دفاع love به 100 ملیون در کل رسید در حالی که لرد ابای 16 تا از شهراش صفر شده و رتبش از ششم رسیده به 72
حمله اکانت giingiiiz شروع شده این بازیکن در عرض 1 ساعت 69 تاحمله به شهر اول زد
اکانت hammers شهر هفتمش هم صفر شده
شهر 15 اکانت ehs6n هم تقریبا صفر شده
اکانت osiris هم مرد حمله قرار گرفته و تعدادی از شهر هاش با منجنیق تخریب شدن ولی نه به طور کامل [/div][/quote]
وای اکانت مارم گذاشتید که.ای بابا.شهر 7 همر بود.الان منتظر باشیدااااا.تازه امروزو فردا جنگ شروع میشه.:lol:نیروهارو که گندم مفت بهشون ندادند.اتحاد لردز کلاب زده سیم اخر.از اون ورم همه اتحاد پتریکور سر جریان لرد ابی عصبانین.تازه داره بازی هیجان میگیره.:twisted:[/div][/quote]
ما که منتظریم.
انقد فیک دیدیم مردیم.:mrgreen:[/div][/quote]
باور کنین از اون 100 میلیون دفاع 80 میلیونش فیک بود:lol:
این hammers فقط فیک زدن بلده.همه ی این نیروهایی که فیک زد با هم می زد الان یکی از شهرای love رو فکر کنم 0 کرده بود.
معلوم نیست داره چی کار می کنه.[/div][/quote]
بفرمایید کاری داشتی؟مگه عقلم کمه که نیروهامو تو دیوار کنم.میزارم خوب تلفات بده.الان تو ریدکال جلسه گرفتن این اتحاد دره گرگها.رفتن تو چنل جنگ و من رمز کتیبه را دارم.مشکل ساز شدند:D[/div][/quote]
با این بی برنامه ــگی هیچ اتحادی نمیتونه بزنه.
روش زدن کتیبه از یه بازیکن این نیست. زمان بندی درست کل یه اتحاد لازمه. حالا چجوریش بماند!:lol:[/div][/quote]
اسمت خیلی برام اشناست.انگار تو ایران متحد دیدم.درسته؟:shock:[/div][/quote]
آره درسته. ولی یه هفته قبل از اومدن کتیبه ادغام شدیم.
گاهی تو لیست غارت و مهاجمین هم میام. ولی به لطف دوستان مولتی و حذف اکانت همسایه هایی که فارم میشن، هیچ وقت نتونستم مدال غارت بگیرم.[/div][/quote]
اره یادمه یه مدت گیر داده بودید به ما که ادغام بشیم.8-)ااین افراد هم فهمیدن من ه ک شون کردم میرن اتاق جنگ.باو خیلی دهن لقید من که اخبار به این خوبی میدادم بهتون.:oops: عایا کسی خبر جدیدی داره؟8-)[/div][/quote]
دو تا ایران متحد بود. ما تو ایران متحــــــــد بودیم. شاید اونی که تو میگی میخواست ادغام کنه ایران متحد بود. وگرنه حمید از بهزاد و رفیقاش خوشش نمیومد!!:lol:
خداییش من بهشون چیزی نگفتم:oops: اونا که اصلا جوابمو نمیدن.