ای بابا لاو گرفت اتحاد ما هم میتونه بزنه کتیبرو
منم بش ح میزنم برا گرفتن
ما که از این مخفف سازیه تو چیزی نفهمیدیم ...
ح یعنی چی ... ؟
ح ینی حمله داداش
ببینم نظرتون راجع به این چیه؟گزارش خودمونه.گذاشتیم که بزنیم بعد بدیم که زدن.ببینید تشکرم بزنید قران خدا غلط نمیشه.
خداوکیلی باگ میزدی اینقدر نیرو داشتی؟؟؟؟؟؟؟
http://www.8pic.ir/images/64338650074466045998.png
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
[quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]ای بابا لاو گرفت اتحاد ما هم میتونه بزنه کتیبرو
منم بش ح میزنم برا گرفتن[/div][/quote]
ما که از این مخفف سازیه تو چیزی نفهمیدیم ...
ح یعنی چی ... ؟[/div][/quote]
ح ینی حمله داداش
[/div][/quote]
ببینم نظرتون راجع به این چیه؟گزارش خودمونه.گذاشتیم که بزنیم بعد بدیم که زدن.ببینید تشکرم بزنید قران خدا غلط نمیشه.
خداوکیلی باگ میزدی اینقدر نیرو داشتی؟؟؟؟؟؟؟:shock::shock:
http://www.8pic.ir/images/64338650074466045998.png
بچه ها چرا اتحاد ها اعلام جنگ نمیزنن؟خدایی کل سرور یه طرف این1هفته هم یه طرف.کرکر خندست.یهو دیدی ده اول تا اخر لاو صفر شد.در عرض5 ساعت من گفتم اینا چه خبره تو ریدکال جلسه گذاشتناااا.نگو کتیبه را پیدا کردناقایون کد دارید بزارید لطقا.بچه ها حالشو ببرن.کسی از اتحاد دره گرگها هست بهم نامه بده.
bi masraf
بچه ها چرا اتحاد ها اعلام جنگ نمیزنن؟خدایی کل سرور یه طرف این1هفته هم یه طرف.کرکر خندست.یهو دیدی ده اول تا اخر لاو صفر شد.در عرض5 ساعت:D من گفتم اینا چه خبره تو ریدکال جلسه گذاشتناااا.نگو کتیبه را پیدا کردن8-)اقایون کد دارید بزارید لطقا.بچه ها حالشو ببرن.کسی از اتحاد دره گرگها هست بهم نامه بده.;)
تو مگه سرور 15 هستی که میگی ماله توئه؟؟
باحال بودی.
مرکزیم این نیست خوشگل
...
[quote][div][b]lord of him[/b][/div][div][quote][div][b]king amor[/b][/div][div]کتیبه مال منه مال خودم...!!![/div][/quote]
تو مگه سرور 15 هستی که میگی ماله توئه؟؟:lol::lol:
:Pباحال بودی.[/div][/quote]
مرکزیم این نیست خوشگل
شما اونوقت کی هستی که از همه چی اطلاع داری؟
تو ریدکال اسمت چیه؟
تو بازی چی؟
من رو همه اکانتی هستم.شما چکار دارید من کی هستم؟اخبارو بچسبید.بزارید برم ببینم چه خبر شده.اسمم تو ریدکال همین داش مهدی رستگاری.
bi masraf
[quote][div][b]rezaraki[/b][/div][div]شما اونوقت کی هستی که از همه چی اطلاع داری؟
تو ریدکال اسمت چیه؟
تو بازی چی؟[/div][/quote]
من رو همه اکانتی هستم.شما چکار دارید من کی هستم؟اخبارو بچسبید.بزارید برم ببینم چه خبر شده.اسمم تو ریدکال همین داش مهدی رستگاری.;)
طبق اخرین اطلاعاتی که من به دست اوردم خود سرور بیشترین ضربه را به بازیکن وارد کرده.و تلفات بازیکنloveبیشتر از سوی خود سرور و گینگیز ها بود.
آره. تو رو چجوری تو ریدکال اتحادمون راه دادن نفهمیدم . من که واسه اتحاد میرم حمله میکنم و یه شهر l o r d a b a y رو کامل صفر میکنم تو رید کال راه نمیدن.
رمز رید کاله اتحادمونو بهم خصوصی کن ببینم چن چنده!
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]طبق اخرین اطلاعاتی که من به دست اوردم خود سرور بیشترین ضربه را به بازیکن وارد کرده.و تلفات بازیکنloveبیشتر از سوی خود سرور و گینگیز ها بود.[/div][/quote]
آره. تو رو چجوری تو ریدکال اتحادمون راه دادن نفهمیدم . من که واسه اتحاد میرم حمله میکنم و یه شهر l o r d a b a y رو کامل صفر میکنم تو رید کال راه نمیدن.
رمز رید کاله اتحادمونو بهم خصوصی کن ببینم چن چنده!
آره تا حالا هم نزدیک 70 ملیون دفاع کرده ولی هنوز صادق تی و giighiis , ginghiis حمله نکردن و همچنین من هنوز حمله سنگینی از جان کانر وسیمون بولیوار ندیدم اما لرد ابای تا حالا حدود 150 تا حمله زده
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها چی شد کی کیو زد هنوز دست همونه؟[/div][/quote]
آره تا حالا هم نزدیک 70 ملیون دفاع کرده ولی هنوز صادق تی و giighiis , ginghiis حمله نکردن و همچنین من هنوز حمله سنگینی از جان کانر وسیمون بولیوار ندیدم اما لرد ابای تا حالا حدود 150 تا حمله زده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.