آریوبرزن پارسی
ashk2n
d a n t e
ashk2n
مشکل ما ایرانی هارو میدونی؟؟
مشکل ما اینه که تو کار همه فضولی میکنیم! هر کی سرش باید به کار خودش باشه.
به قول ساغر، اگه همونا نبودن انجمن میشد سرور ایتالیا!
شما تایپیک خودت رو بزن ، اوناهم تایپیک خودشونو. اونوقت هرکی هرچی دوست داشت انتخاب میکنه.
مرسی از وقتی که برای نوشتن این تایپیک گذاشتی.
داداش مگه هنده که هر کی هر تایپیکی بخواد بزنه؟ انجمن بازی انلاینه نه انجمن سرگرمی. برو بخونبرای چه منظوری انجمنو زدن. برای تبادل اطلاعات بازیکنا نه اینکه بیاد یکی تایپیک شکلک بزنه یکی دیگه مسابقه اواتار بزاره. انجمن بازی تایپیکای مربوط به بازی میخواد نه این مضخرفات
خب شما بگو ما کجا بریم؟!
عزیزه من اگه ما اینارو میزاریم، انجمن پر نمیشه که! شما تا این اسما رو دیدی تو نیا. خودت برو یه تایپیکی که دوست داری رو بزن.
انجمنو خراب کردید طلب کارم هستید؟ طرف در مورد بازی تاپیک زده بعد یه نفر همش یه تاپیک غیر مرتبط به بازیو بالا میاره.
همیشه مادرم به من میگفت:با هر کسی مثل خودش صحبت کن!
من هیچوقت به این حرف اعتقاد نداشتم ولی حالا میبینم که راست میگفت.
من هی میخواهم مودب باشم مثل اینکه متوجه نمیشید. دوتا کشور درست حسابی برید 4 تا چیز یاد بگیرید.
شما هم نگران نباش، انجمن مواد نگهدارنده داره.
هیچ آرایشی شخصیت زشت را نمی پوشاند !
یادت باشد که در ذهن خود یک مهر بزرگ “باطل شد” داشته باشی !
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]ashk2n[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]ashk2n[/b][/div][div]مشکل ما ایرانی هارو میدونی؟؟
مشکل ما اینه که تو کار همه فضولی میکنیم! هر کی سرش باید به کار خودش باشه.
به قول ساغر، اگه همونا نبودن انجمن میشد سرور ایتالیا!
شما تایپیک خودت رو بزن ، اوناهم تایپیک خودشونو. اونوقت هرکی هرچی دوست داشت انتخاب میکنه.
مرسی از وقتی که برای نوشتن این تایپیک گذاشتی.[/div][/quote]
داداش مگه هنده که هر کی هر تایپیکی بخواد بزنه؟ انجمن بازی انلاینه نه انجمن سرگرمی. برو بخونبرای چه منظوری انجمنو زدن. برای تبادل اطلاعات بازیکنا نه اینکه بیاد یکی تایپیک شکلک بزنه یکی دیگه مسابقه اواتار بزاره. انجمن بازی تایپیکای مربوط به بازی میخواد نه این مضخرفات[/div][/quote]
خب شما بگو ما کجا بریم؟!
عزیزه من اگه ما اینارو میزاریم، انجمن پر نمیشه که! شما تا این اسما رو دیدی تو نیا. خودت برو یه تایپیکی که دوست داری رو بزن.[/div][/quote]
انجمنو خراب کردید طلب کارم هستید؟ طرف در مورد بازی تاپیک زده بعد یه نفر همش یه تاپیک غیر مرتبط به بازیو بالا میاره.:evil:[/div][/quote]
همیشه مادرم به من میگفت:با هر کسی مثل خودش صحبت کن!
من هیچوقت به این حرف اعتقاد نداشتم ولی حالا میبینم که راست میگفت.
من هی میخواهم مودب باشم مثل اینکه متوجه نمیشید. دوتا کشور درست حسابی برید 4 تا چیز یاد بگیرید.
شما هم نگران نباش، انجمن مواد نگهدارنده داره.