ashk2n
ریچارد شیردل
ashk2n
مشکل ما ایرانی هارو میدونی؟؟
مشکل ما اینه که تو کار همه فضولی میکنیم! هر کی سرش باید به کار خودش باشه.
به قول ساغر، اگه همونا نبودن انجمن میشد سرور ایتالیا!
شما تایپیک خودت رو بزن ، اوناهم تایپیک خودشونو. اونوقت هرکی هرچی دوست داشت انتخاب میکنه.
مرسی از وقتی که برای نوشتن این تایپیک گذاشتی.
تا حالا اینطوری قانع نشده بودم
جمع کنید برید یه انجمن دیگه رو خراب کنید
اگه تا آخر عمرمون اینجوری حرف بزنیم ، اون روز خوب هیچ وقت نمیاد.
برای دهنت ارزش قاعل شو، نزار هر چیزی ازش بیاد بیرون.
واقعا کع حرف خوبی زدی..
تو این دنیا خب هم چیزای بد هست هم خوب..و تازه این ماییم که حق انتخاب داریم..میتونیم بریم سمت چیزای بد یا برعکس..
این انجمنم همینه..هرکی میاد یه حرفی میزنی یا یه کاری میکنه..کاری یکی یا حرف یکی خوبه اما یکی دیگه نه..حالا من یا شما میتونیم یا بریم طرف خوبه یا بده...تازه هرکی یه توقعی از انجمن داره..یکی میخواد انجمن سیاه باشه یکی سفید(مثال)یعنی هرکی سلیقه ای داره..
شماهاکارتون به این نباشه بعضیا چیزای خوبی تو انجمن نمیگن..شما خودتو بشناس برو دنبال اونی که میخوای به هرچیزی غیر اونی که میخوایم کاری نداشته باش..
این مطلب در 1392/06/21 15:12:22 نوشته شده است و در 1392/06/21 15:13:36 ویرایش شده است .
من ک همون ساغرم
[quote][div][b]ashk2n[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]ashk2n[/b][/div][div]مشکل ما ایرانی هارو میدونی؟؟
مشکل ما اینه که تو کار همه فضولی میکنیم! هر کی سرش باید به کار خودش باشه.
به قول ساغر، اگه همونا نبودن انجمن میشد سرور ایتالیا!
شما تایپیک خودت رو بزن ، اوناهم تایپیک خودشونو. اونوقت هرکی هرچی دوست داشت انتخاب میکنه.
مرسی از وقتی که برای نوشتن این تایپیک گذاشتی.[/div][/quote]
تا حالا اینطوری قانع نشده بودم :|
جمع کنید برید یه انجمن دیگه رو خراب کنید :evil:[/div][/quote]
اگه تا آخر عمرمون اینجوری حرف بزنیم ، اون روز خوب هیچ وقت نمیاد.
برای دهنت ارزش قاعل شو، نزار هر چیزی ازش بیاد بیرون.[/div][/quote]
واقعا کع حرف خوبی زدی..
تو این دنیا خب هم چیزای بد هست هم خوب..و تازه این ماییم که حق انتخاب داریم..میتونیم بریم سمت چیزای بد یا برعکس..
این انجمنم همینه..هرکی میاد یه حرفی میزنی یا یه کاری میکنه..کاری یکی یا حرف یکی خوبه اما یکی دیگه نه..حالا من یا شما میتونیم یا بریم طرف خوبه یا بده...تازه هرکی یه توقعی از انجمن داره..یکی میخواد انجمن سیاه باشه یکی سفید(مثال)یعنی هرکی سلیقه ای داره..
شماهاکارتون به این نباشه بعضیا چیزای خوبی تو انجمن نمیگن..شما خودتو بشناس برو دنبال اونی که میخوای به هرچیزی غیر اونی که میخوایم کاری نداشته باش..