اقا حمله زدم 60 کیلو تلفات دادم ولی اشکال نداره فقط خداکنه اتحادش حمله نزنه
چرا اتحادش؟ من میزنمت
خیلی نامردی
تازه یادم رفت بگم. 9000 تا دژکوب دارم با 25000 تا منجنیق. فک کنم کافی باشه برات ؟
میشه بپرسم چرا میخوای حمله بزنی؟
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]اقا حمله زدم 60 کیلو تلفات دادم ولی اشکال نداره فقط خداکنه اتحادش حمله نزنه[/div][/quote]
چرا اتحادش؟ من میزنمت[/div][/quote]
خیلی نامردی:evil:[/div][/quote]
تازه یادم رفت بگم. 9000 تا دژکوب دارم با 25000 تا منجنیق. فک کنم کافی باشه برات ؟[/div][/quote]
میشه بپرسم چرا میخوای حمله بزنی؟
چرا اتحادش؟ من میزنمت
خیلی نامردی
تازه یادم رفت بگم. 9000 تا دژکوب دارم با 25000 تا منجنیق. فک کنم کافی باشه برات ؟
هوی تو چرا شهر 2 منو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1000 تا کماندار داشتم
من نزدم. علی ahp زدت. رو اکانت منه. خودت گفتی بازی نمیکنی
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]اقا حمله زدم 60 کیلو تلفات دادم ولی اشکال نداره فقط خداکنه اتحادش حمله نزنه[/div][/quote]
تازه یادم رفت بگم. 9000 تا دژکوب دارم با 25000 تا منجنیق. فک کنم کافی باشه برات ؟[/div][/quote]
هوی تو چرا شهر 2 منو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lol:
1000 تا کماندار داشتم:|[/div][/quote]
چرا اتحادش؟ من میزنمت
خیلی نامردی
هوی تو چرا شهر 2 منو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1000 تا کماندار داشتم
من اونارو بزور ساخته بودم
میخواستم به osiris با اونا حمله کنم
با بقیشونم بزنم به سرزمین کوروش بزرگ
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]اقا حمله زدم 60 کیلو تلفات دادم ولی اشکال نداره فقط خداکنه اتحادش حمله نزنه[/div][/quote]
هوی تو چرا شهر 2 منو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lol:
1000 تا کماندار داشتم:|[/div][/quote]
من نزدم. علی ahp زدت. رو اکانت منه. خودت گفتی بازی نمیکنی[/div][/quote]
من اونارو بزور ساخته بودم
میخواستم به osiris با اونا حمله کنم
با بقیشونم بزنم به سرزمین کوروش بزرگ
با پدی صندوق زده بودیم و یه حال گیری جالب هم این که مولتی نورانو تو اس 10 که 7 هزار تا جمعیت داشتو من 2 هزار تا داشتم فارمش کردم نوران هم با 300هزار تا شمشیر بهم اتک داد دیفال شد
رضا نقل قول نکن
با پدی صندوق زده بودیم و یه حال گیری جالب هم این که مولتی نورانو تو اس 10 که 7 هزار تا جمعیت داشتو من 2 هزار تا داشتم فارمش کردم نوران هم با 300هزار تا شمشیر بهم اتک داد دیفال شد :):):):):)
واقعا بعضیا چقد ضایع خالی میبندن. اخه تو حمله سطح سربازا رو نشون نمیده که. اون اقایی که گفت 200 کیلو شمشیر داره با 30 کیلو کمان . الان این اندازه سرباز خیلی کمه. اسم اکانت من که تو 15 همینه. 1000 تا جاسوس دارم. خواستین جاسوسی کنین از شهر اولم امارمو ببینید. الان 350 کیلو تو شهر اولم شمشیرزن دارم با 150 کیلو کمان. بازم میگم با اینقد سرباز هیچ کاری نمیشه کرد
خود احمقش سطح سربازاشو گفت گفتش سطح نیزه دارم سیزده است
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]واقعا بعضیا چقد ضایع خالی میبندن. اخه تو حمله سطح سربازا رو نشون نمیده که. اون اقایی که گفت 200 کیلو شمشیر داره با 30 کیلو کمان . الان این اندازه سرباز خیلی کمه. اسم اکانت من که تو 15 همینه. 1000 تا جاسوس دارم. خواستین جاسوسی کنین از شهر اولم امارمو ببینید. الان 350 کیلو تو شهر اولم شمشیرزن دارم با 150 کیلو کمان. بازم میگم با اینقد سرباز هیچ کاری نمیشه کرد[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:خود احمقش سطح سربازاشو گفت گفتش سطح نیزه دارم سیزده است
یه اتحاد زدم تو سرور 14 خیلی خوب شد..میگم اون بزرگترین کارم بود..چون خیلی خوب شده بود
یه بارم به یه نفر حمله زدم که 20 تا شهر داشت و خیلی هم منابع گیرم اومد اما اونو اتحادم فارم کرده بود و هیچی سرباز نداشت واسه همین کار بزرگی نبود..چون خبر داشتم فارمه
1 اسمش چی بود
2زحمت کشیدی اینطوری باشه که من اولین نفر سرورو فارم می کنم
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]زدن اتحادم...[/div][/quote]
:| چیی ؟[/div][/quote]
یه اتحاد زدم تو سرور 14 خیلی خوب شد..میگم اون بزرگترین کارم بود..چون خیلی خوب شده بود
یه بارم به یه نفر حمله زدم که 20 تا شهر داشت و خیلی هم منابع گیرم اومد اما اونو اتحادم فارم کرده بود و هیچی سرباز نداشت:D واسه همین کار بزرگی نبود..چون خبر داشتم فارمه[/div][/quote]
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:1 اسمش چی بود
2:lol::lol::lol::lol::lol:زحمت کشیدی اینطوری باشه که من اولین نفر سرورو فارم می کنم[/div][/quote]
آره دیگه....میگم کاری نبود که...:lol:[/div][/quote]
بچه ها از انجمن بزنید بیرون خرم سرطان مسری گرفته :? :? :?[/div][/quote]
نه بابا مسری نیست..فقط شانس بیارین همتونو نخورم...حالم اصلا خوب نیست..جادو شدم دیگه:twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.