برو توی راهنما ببین میفهمی
نسبت به شوالیه دفاعی تره ولی از شمشیرزن قوی تره
جیگرم نسبت منابعی که که برای شمشیر زن میخاد و یا برای کماندار اگه مقایسه کنیم اگه میخوایم هجومی باشیم باید شمشیر بسازیم در ضمن اینقدر راهنما راهنما نکن تو راهنما شوالیه قدرت دفاش از همه بیشتره تا حالا دیدی کسی بگه شوالیه نیروی دفاعیه
گفتی دفاعیه ولی نیست
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]کمان دار دفاعیه بگو چشم:|[/div][/quote]
برو توی راهنما ببین میفهمی
نسبت به شوالیه دفاعی تره ولی از شمشیرزن قوی تره[/div][/quote]
جیگرم نسبت منابعی که که برای شمشیر زن میخاد و یا برای کماندار اگه مقایسه کنیم اگه میخوایم هجومی باشیم باید شمشیر بسازیم در ضمن اینقدر راهنما راهنما نکن تو راهنما شوالیه قدرت دفاش از همه بیشتره تا حالا دیدی کسی بگه شوالیه نیروی دفاعیه:|[/div][/quote]
گفتی دفاعیه ولی نیست:):);););)
واقعا بعضیا چقد ضایع خالی میبندن. اخه تو حمله سطح سربازا رو نشون نمیده که. اون اقایی که گفت 200 کیلو شمشیر داره با 30 کیلو کمان . الان این اندازه سرباز خیلی کمه. اسم اکانت من که تو 15 همینه. 1000 تا جاسوس دارم. خواستین جاسوسی کنین از شهر اولم امارمو ببینید. الان 350 کیلو تو شهر اولم شمشیرزن دارم با 150 کیلو کمان. بازم میگم با اینقد سرباز هیچ کاری نمیشه کرد
واقعا بعضیا چقد ضایع خالی میبندن. اخه تو حمله سطح سربازا رو نشون نمیده که. اون اقایی که گفت 200 کیلو شمشیر داره با 30 کیلو کمان . الان این اندازه سرباز خیلی کمه. اسم اکانت من که تو 15 همینه. 1000 تا جاسوس دارم. خواستین جاسوسی کنین از شهر اولم امارمو ببینید. الان 350 کیلو تو شهر اولم شمشیرزن دارم با 150 کیلو کمان. بازم میگم با اینقد سرباز هیچ کاری نمیشه کرد
اقا حمله زدم 60 کیلو تلفات دادم ولی اشکال نداره فقط خداکنه اتحادش حمله نزنه
چرا اتحادش؟ من میزنمت
خیلی نامردی
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]اقا حمله زدم 60 کیلو تلفات دادم ولی اشکال نداره فقط خداکنه اتحادش حمله نزنه[/div][/quote]
چرا اتحادش؟ من میزنمت[/div][/quote]
خیلی نامردی:evil:
چرا اتحادش؟ من میزنمت
خیلی نامردی
تازه یادم رفت بگم. 9000 تا دژکوب دارم با 25000 تا منجنیق. فک کنم کافی باشه برات ؟
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]اقا حمله زدم 60 کیلو تلفات دادم ولی اشکال نداره فقط خداکنه اتحادش حمله نزنه[/div][/quote]
خیلی نامردی:evil:[/div][/quote]
تازه یادم رفت بگم. 9000 تا دژکوب دارم با 25000 تا منجنیق. فک کنم کافی باشه برات ؟
چرا اتحادش؟ من میزنمت
خیلی نامردی
هوی تو چرا شهر 2 منو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1000 تا کماندار داشتم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]اقا حمله زدم 60 کیلو تلفات دادم ولی اشکال نداره فقط خداکنه اتحادش حمله نزنه[/div][/quote]
خیلی نامردی:evil:[/div][/quote]
تازه یادم رفت بگم. 9000 تا دژکوب دارم با 25000 تا منجنیق. فک کنم کافی باشه برات ؟[/div][/quote]
هوی تو چرا شهر 2 منو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lol:
1000 تا کماندار داشتم:|
مگه من گفتم خیلی زیاد نیرو دارم؟
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]واقعا بعضیا چقد ضایع خالی میبندن. اخه تو حمله سطح سربازا رو نشون نمیده که. اون اقایی که گفت 200 کیلو شمشیر داره با 30 کیلو کمان . الان این اندازه سرباز خیلی کمه. اسم اکانت من که تو 15 همینه. 1000 تا جاسوس دارم. خواستین جاسوسی کنین از شهر اولم امارمو ببینید. الان 350 کیلو تو شهر اولم شمشیرزن دارم با 150 کیلو کمان. بازم میگم با اینقد سرباز هیچ کاری نمیشه کرد[/div][/quote]
مگه من گفتم خیلی زیاد نیرو دارم؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.