[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]پرسپولیس[/div][/quote]
ای ول
تو نظرسنجی هم شرکت کن[/div][/quote]
اهان پسورد مولتیام داره یادم میاد:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
پز مولتی نده یهو دیدی پرسپولیس 20 هیچ بردا[/div][/quote]
کی حرف از مولتی زد ؟:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]پرسپولیس[/div][/quote]
ای ول
اهان پسورد مولتیام داره یادم میاد:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
باشه ببره من که مولتیندارم رای بدم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]پرسپولیس[/div][/quote]
ای ول
کی حرف از مولتی زد ؟:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:[/div][/quote]
اول احسان شروع کرد
چرا تهمت میزنی؟
من کی گفتم؟
بچه ها عدم بزنین تاپیک خراب شد
داداش تهمت نزدم تو اول گفتی که اهان با مولتی رای دادی
Admin
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]پرسپولیس[/div][/quote]
ای ول
کی حرف از مولتی زد ؟:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:[/div][/quote]
اول احسان شروع کرد[/div][/quote]
چرا تهمت میزنی؟
من کی گفتم؟
بچه ها عدم بزنین تاپیک خراب شد[/div][/quote]
چرا تهمت میزنی؟
من کی گفتم؟
داداش بیخیال مشکلی هست خصوصی حل کنید تاپیکو خراب نکنید ...
ولی استقلال هم مولتی زد ، کلا میگم چون یکدفعه فاصلش نزدیک شد ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]پرسپولیس[/div][/quote]
ای ول
چرا تهمت میزنی؟
من کی گفتم؟
داداش تهمت نزدم تو اول گفتی که اهان با مولتی رای دادی[/div][/quote]
چرا تهمت میزنی؟
من کی گفتم؟
نه ما اینقدر نامرد نیستیم برای برد مولتی بزنیم بعضیا میان میبینن رای میدن دیگه نکنه فکر میکنید واقعا کل ایران پرسپولیسیه
Admin
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]پرسپولیس[/div][/quote]
ای ول
چرا تهمت میزنی؟
من کی گفتم؟
داداش تهمت نزدم تو اول گفتی که اهان با مولتی رای دادی[/div][/quote]
ولی استقلال هم مولتی زد ، کلا میگم چون یکدفعه فاصلش نزدیک شد ...[/div][/quote]
نه ما اینقدر نامرد نیستیم برای برد مولتی بزنیم بعضیا میان میبینن رای میدن دیگه نکنه فکر میکنید واقعا کل ایران پرسپولیسیه
خواهشا همه ی اسپم ها و چیزایی که به پست نیست رو عدم بزنین بذارین به خوبی و خوشی تموم شه
اینا هم جزو حواشی بازیه دیگه بذار بمونه ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]خواهشا همه ی اسپم ها و چیزایی که به پست نیست رو عدم بزنین بذارین به خوبی و خوشی تموم شه:)[/div][/quote]
اینا هم جزو حواشی بازیه دیگه بذار بمونه ... :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.