سلام
قبلا یه بازی بود که مثلا بارسا سه تا رای بیاره 1 گل و رئال سه تا رای بیاره یه گل براش حساب میشه
حالا به فکرم رسید یه تورنومنت بذاریم؛این طوری:
http://s4.picofile.com/file/7902479672/2.jpg
تصویر آپدیت شد
هرروز عین اون بازی قبلی شما به تیمی که فکر میکنین میبره رای میدین
وتیمی که در روز بیشترین رای رو داشته باشه میره مرحله بعد و عکس آپدیت میشه... بازی سوم: سپاهان اصفهان ــ تراکتور سازی تبریز
نتیجه بازی با آرا شما معلوم خواهد شد...
گفتیم نظرسنجی هم بذاریم:
یه جوری درست کردی که فینال اس با پس بیفته
هیچی ندارم بنویسم
شما چطور؟
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]سلام
قبلا یه بازی بود که مثلا بارسا سه تا رای بیاره 1 گل و رئال سه تا رای بیاره یه گل براش حساب میشه
حالا به فکرم رسید یه تورنومنت بذاریم؛این طوری:
http://s4.picofile.com/file/7902479672/2.jpg
تصویر آپدیت شد
هرروز عین اون بازی قبلی شما به تیمی که فکر میکنین میبره رای میدین
وتیمی که در روز بیشترین رای رو داشته باشه میره مرحله بعد و عکس آپدیت میشه...
[b]بازی سوم: سپاهان اصفهان ــ تراکتور سازی تبریز[/b]
نتیجه بازی با آرا شما معلوم خواهد شد...
گفتیم نظرسنجی هم بذاریم:[/div][/quote]
یه جوری درست کردی که فینال اس با پس بیفته:D
نه دیگه بدون پارتی بازی کنید چرا شرکت نمی کن ه بیو فته استقلالو سپاهان پرسپولیسیا به پرسپولی س رای میدن اس اس یا به تیمشون
ببین داداش همه میدونن که طرفدار اون دو تا بیشتر هست
اما دور بعدی کاملا رندومه و شما انتخاب میکنین(البته هنوز نمیدونم چه طوری و لی یه کاریش میکنم )
اصلا این خیلی نقص داره درسته ترافتارای پرسپپولیس بیش ترن اما تیم استقلال قوی تره اینجوری نمیشه
Admin
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]نه دیگه بدون پارتی بازی کنید چرا شرکت نمی کن ه بیو فته استقلالو سپاهان پرسپولیسیا به پرسپولی س رای میدن اس اس یا به تیمشون:geek::ugeek:[/div][/quote]
اما دور بعدی کاملا رندومه و شما انتخاب میکنین;)(البته هنوز نمیدونم چه طوری و لی یه کاریش میکنم:mrgreen: )[/div][/quote]اصلا این خیلی نقص داره درسته ترافتارای پرسپپولیس بیش ترن اما تیم استقلال قوی تره اینجوری نمیشه
نه دیگه بدون پارتی بازی کنید چرا شرکت نمی کن ه بیو فته استقلالو سپاهان پرسپولیسیا به پرسپولی س رای میدن اس اس یا به تیمشون
اما دور بعدی کاملا رندومه و شما انتخاب میکنین(البته هنوز نمیدونم چه طوری و لی یه کاریش میکنم )
اصلا این خیلی نقص داره درسته ترافتارای پرسپپولیس بیش ترن اما تیم استقلال قوی تره اینجوری نمیشه
نه دیگه
تو این بازی قدرت تیم به طرفداران و رای ها هستش
نظر سنجیو...............؟
Admin
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]نه دیگه بدون پارتی بازی کنید چرا شرکت نمی کن ه بیو فته استقلالو سپاهان پرسپولیسیا به پرسپولی س رای میدن اس اس یا به تیمشون:geek::ugeek:[/div][/quote]
اما دور بعدی کاملا رندومه و شما انتخاب میکنین;)(البته هنوز نمیدونم چه طوری و لی یه کاریش میکنم:mrgreen: )[/div][/quote]اصلا این خیلی نقص داره درسته ترافتارای پرسپپولیس بیش ترن اما تیم استقلال قوی تره اینجوری نمیشه[/div][/quote]
نه دیگه
تو این بازی قدرت تیم به طرفداران و رای ها هستش:D[/div][/quote]
نظر سنجیو...............؟
داداش قبول کن تنبلید
شیرازیا لایک کنن.........
ناراحت نشیدا شوخی بود
Admin
انتظار داری چه چیزی از جیب من دراد
داداش قبول کن تنبلید
شیرازیا لایک کنن.........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ناراحت نشیدا شوخی بود:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
داداش قبول کن تنبلید
شیرازیا لایک کنن.........
ناراحت نشیدا شوخی بود
با مولتی اومده رای داده ضایعه ...
کیا حرف از صداقت میزدن ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]انتظار داری چه چیزی از جیب من دراد
داداش قبول کن تنبلید
شیرازیا لایک کنن.........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ناراحت نشیدا شوخی بود:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
با مولتی اومده رای داده ضایعه ...
کیا حرف از صداقت میزدن ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.