این دروغا چیه درباره من میگید؟
من شهر اولم 45 هزار شمشیر و 22 هزار کماندار داره جهت اطلاع
بیشترین همر فک کنم ماله ممد دراگون باشه البته ندیدم حدسی گفتم
آره جون خودت ...
من همش سربازام میمیرن وگرنه میتونستم زیادتر بسازم ولی خوب میمیرن دیگه نمیشه
چند روز پیش تو ریدکال بهم گفتی 300 400 کیلو نیرو دارم اونم هجومی!
الان شده 50 کیلو هجومی
i knew you were trouble
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]این دروغا چیه درباره من میگید؟:shock::shock:
من شهر اولم 45 هزار شمشیر و 22 هزار کماندار داره جهت اطلاع:idea::idea:
بیشترین همر فک کنم ماله ممد دراگون باشه البته ندیدم حدسی گفتم:!::!:[/div][/quote]
آره جون خودت ...[/div][/quote]
من همش سربازام میمیرن وگرنه میتونستم زیادتر بسازم ولی خوب میمیرن دیگه نمیشه[/div][/quote]
چند روز پیش تو ریدکال بهم گفتی 300 400 کیلو نیرو دارم اونم هجومی![/div][/quote]
الان شده 50 کیلو هجومی:D
نمیدونم!
تازه اینیم که گفته همچین کم هم نیست ولی با سه تا مدال غارت باید بیشتر از این باشه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]این دروغا چیه درباره من میگید؟:shock::shock:
بیشترین همر فک کنم ماله ممد دراگون باشه البته ندیدم حدسی گفتم:!::!:[/div][/quote]
جدی؟
پس از من کمتر داری که![/div][/quote]
پدرام داره شوخی میکنه امکان نداره سربازاش انقدر کم باشه چرا باور میکنی آخه ؟[/div][/quote]
نمیدونم!
تازه اینیم که گفته همچین کم هم نیست ولی با سه تا مدال غارت باید بیشتر از این باشه
آره جون خودت ...
من همش سربازام میمیرن وگرنه میتونستم زیادتر بسازم ولی خوب میمیرن دیگه نمیشه
چند روز پیش تو ریدکال بهم گفتی 300 400 کیلو نیرو دارم اونم هجومی!
الان شده 50 کیلو هجومی
راستی الکابو این هری پاترو تالار اسرار هر دفه که میخوام بازش کنم پس میخواد چیکارش کنم؟؟خصوصی بده
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]این دروغا چیه درباره من میگید؟:shock::shock:
آره جون خودت ...[/div][/quote]
من همش سربازام میمیرن وگرنه میتونستم زیادتر بسازم ولی خوب میمیرن دیگه نمیشه[/div][/quote]
چند روز پیش تو ریدکال بهم گفتی 300 400 کیلو نیرو دارم اونم هجومی![/div][/quote]
الان شده 50 کیلو هجومی:D[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
راستی الکابو این هری پاترو تالار اسرار هر دفه که میخوام بازش کنم پس میخواد چیکارش کنم؟؟خصوصی بده
پس الان فارمت میکننم
به قوله خودت ما گوشامون درازه
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]این دروغا چیه درباره من میگید؟:shock::shock:
پس الان فارمت میکننم:lol::lol:
به قوله خودت ما گوشامون درازه:|
بچه ها جهت اطلاع بگم من میگم فارمه شما باور نمیکنید میگم همرش زیاده باور نمیکنید بذارید حقیقت رو بگم.
کل نیروهای شهر اولش 105 هزارتاس الان و داره تو کل شهراش نیرو سازی میکنه به خاطر اینکه رفت توی دیوار
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
بچه ها جهت اطلاع بگم من میگم فارمه شما باور نمیکنید میگم همرش زیاده باور نمیکنید بذارید حقیقت رو بگم.
کل نیروهای شهر اولش 105 هزارتاس الان و داره تو کل شهراش نیرو سازی میکنه به خاطر اینکه رفت توی دیوار:ugeek:
کل نیروهای شهر اولش 105 هزارتاس الان و داره تو کل شهراش نیرو سازی میکنه به خاطر اینکه رفت توی دیوار
راستی؟؟رفته تو دیوار کدشو بده ما هم ببینیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]بچه ها جهت اطلاع بگم من میگم فارمه شما باور نمیکنید میگم همرش زیاده باور نمیکنید بذارید حقیقت رو بگم.
کل نیروهای شهر اولش 105 هزارتاس الان و داره تو کل شهراش نیرو سازی میکنه به خاطر اینکه رفت توی دیوار:ugeek:[/div][/quote]
راستی؟؟رفته تو دیوار کدشو بده ما هم ببینیم ;)
کدشو بده بدو
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]بچه ها جهت اطلاع بگم من میگم فارمه شما باور نمیکنید میگم همرش زیاده باور نمیکنید بذارید حقیقت رو بگم.
کل نیروهای شهر اولش 105 هزارتاس الان و داره تو کل شهراش نیرو سازی میکنه به خاطر اینکه رفت توی دیوار:ugeek:[/div][/quote]
کدشو بده بدو
امپراطور میگه الکابو رفته تو دیوار نیروش کم شده ما هم میخوایم کدشو نزاره کنیم ...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]کی رو میگید:|[/div][/quote]
امپراطور میگه الکابو رفته تو دیوار نیروش کم شده ما هم میخوایم کدشو نزاره کنیم ...
بابا روز 1000 تا غارت میکنه الان 5100 تا گذارششاشه چند روز پیش هم رفت تو دیوار چطوری پیداش کنم؟
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]کی رو میگید:|[/div][/quote]
امپراطور میگه الکابو رفته تو دیوار نیروش کم شده ما هم میخوایم کدشو نزاره کنیم ...[/div][/quote]
بابا روز 1000 تا غارت میکنه الان 5100 تا گذارششاشه چند روز پیش هم رفت تو دیوار چطوری پیداش کنم؟:shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.