امپراطور جان درگیری ها من از خودم تعریفی کردم من گفتم من شاخم خود الکابو هم نمیگه همر2 سرور رو دارم من عجبا باشه بابا چون شما میگی شما همر 1 سرور رو دارید
امپراطور جان درگیری ها من از خودم تعریفی کردم من گفتم من شاخم:shock: خود الکابو هم نمیگه همر2 سرور رو دارم من عجبا:| باشه بابا چون شما میگی شما همر 1 سرور رو دارید
امپراطور جان درگیری ها من از خودم تعریفی کردم من گفتم من شاخم خود الکابو هم نمیگه همر2 سرور رو دارم من عجبا باشه بابا چون شما میگی شما همر 1 سرور رو دارید
نه همر 2 سرور نه یک
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]امپراطور جان درگیری ها من از خودم تعریفی کردم من گفتم من شاخم:shock: خود الکابو هم نمیگه همر2 سرور رو دارم من عجبا:| باشه بابا چون شما میگی شما همر 1 سرور رو دارید[/div][/quote]
:lol:نه همر 2 سرور نه یک
فهمیدم احتمالا همر 2یا3 اتحادتون رو داره شما اشتباهی فک کردی گزارش اتحاد کل سرور داری واسه همین همچین قمپزی در کردی
ببین تو اول بگو همر اول و دوم و سوم مال کیه و چقدر تا بهت بگم
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]فهمیدم احتمالا همر 2یا3 اتحادتون رو داره شما اشتباهی فک کردی گزارش اتحاد کل سرور داری واسه همین همچین قمپزی در کردی:lol::lol::lol:[/div][/quote]
ببین تو اول بگو همر اول و دوم و سوم مال کیه و چقدر تا بهت بگم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]من چه بدونم آخه ؟[/div][/quote]
پس تو که نمیدونی چرا الکی قمپوز در میکنی؟:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]شما تو رویای کلید بخاب:lol::lol::lol::lol::lol: طرف حساب من امپراطوره نه شما پس بی خودی خودتو ننداز وسط[/div][/quote]
امپراطور رفیقمه دوستدارم ازش حمایت کنم
مشکلیه؟
تو رویاش نیستم قبلا گرفتم الآنم میگیرم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.